praline belgiene (cinshpe)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

am scris deja.. insa se pare c-am pierdut banii... nuam o minune -m i mai trebe

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Despe, zie = vezi. Sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mah, da ai dat cam multi bani pe biletul ala. cum de-ai platit asa d emult. si da,a re dreptate morgane, n-are decat sa-ti deconteze persoana in cauza. ce esti tu? banca nationala sau organism de binefacere? 170 dus-intors pana la bucuresti, mi se pare foarte mult.

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Da' nu cred ca e mult pt acea perioada, Miri; ca eu de ex. am platit 230 euro si mi s-a parut f. convenabil (da' asta in plin sezon iulie-august).

Pupici,

Mergi la inceput

de persoana??? pai mai bine cu wizz:) ca d emerg la budapesta, ca d emerg la bucuresti, acasa la fel de greu ajung. mint, de la buda ajung mai repede. si e aceeasi distanta sau de la buc, sau de la buda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

ardeias acum in iulie spunea o prietena ca vine la mine (nasa Biei) inca nu si-a luat bilet, s-ar putea schimba data plecarii cu o saptamana mai devreme? o sa o intreb daca o intereseaza.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

an-k... saru;mana: mi-ar fi de mare ajutor prietena ta...pe site-ul lor zice ca se plateste o taxa pentru schimbarea numelui.... sau a datelor... pe bilet scrie ca nu se schimba numele.. asa ca stau in incertitudine si injur marunt marunt din gura.. am migrena de ieri.... si chiar mi s-a facut rau.. pe bune.. sotul meu se uita la mine si nu -i venea sa creada: m-a aut cu otet.. alea alea.. acum m-a mai lasat... insa m-a suparat tare mult incidentul!
biletul e pentru luna august insa nu pentru iulie... venirea aici e pe 7 august
rugati-va pentru mine sa reusesc sa nu pierd banii

miri: si mie mi s-a parut mult.. insa anul trecut cand am plecat tot cu blueair am platit 3 bilete 850 euro... si un bilet era pentru fi-miu care avea 7 ani atunci.. ce zici? mai e scump?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by morgane

Hai, ca m-ati speriat cu stamba voastra. Credeam ca e o noua locatie pe care eu n-o stiu...

Morgane esti tare ce mai!!!

Ardeias imi pare rau de situatia in care te afli iti urez mult succes in schimbarea datii, insa nu uita ca biletele pe care le-ai cumparat tu cu Blueair, au fost asa de scumpe din cauza ca le-ai cumparat cu o zi, doua inainte de plecare... sau ma insel eu?

Ana ce zici de o vizita marti? Te gasesc acasa?

Mikule nu te-am vazut online, pe unde-mi umbli? Ca pana acusi te plangeai ca nu-ti dau pozele... Umbli brambura?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

carmencita, sunt arestat la domiciliu, trag chiulu de la scoala cu arta si talent si nu ma simt vinovata. vreaus a se temrine odaaaaaaaaaaaaaaaata! vreau vacanta. mah... da daca plec in vacanta cine-mi hraneste piscii de doo ori pe saptamana? shush! acu m-a pocnit! tre sa fac plan. da inc an-avem destinatiune de vacantie, asa incat... mah, sa-l vedeti pe ala alb, e rupt tot. da cred ca si ala negru e faramitsat. in tata dimineata il smotoceste al meu, in chip de razbunare, si e asa de fericit cand imi vine acasa cu blana smotocita. parca ii vad si un zambet pervers de sadic pe bot:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele

Am si eu o mareee rugaminte la fetele din Brussel ....Explicati-mi si mie cum ajung la ambasada Romaniei ...ca mi-am prins urechile pe harta ...Planul este sa vin cu trenul ... acum care gara e mai aproape ?care statie de metro/bus ?
Eu am vazut ceva pe harta da mi se pare ca ma lasa departe ...( trenul pana in Centrale Station ..apoi metroul pana in statia Albert ..si pe urma perpedes ....)..stau bine cu orientarea asa ca daca aveti si ceva puncte de reper ....

Multumesc mult anticipat

An-k ..papacim pe Bia dulcee ,samburelul si pe mamica lor frumoasa

Ardeiash ..nu am uitat de invitatia ta ..cand ma hotarasc sa vin (saptamana asta sigur) iti dau pm si poate ne vedem

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput