praline belgiene (cinshpe)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ana, am vazut si eu pozele cu Mariuca de pe contul nostru. Ai o fetita dulcica foc. Sa va traiasca! Abia astept s-o vad si in realitate.
Fetele, v-am trimis la toate mailuri cum sa ajungeti la mine. Am descris in detaliu pt cele fara gps.
Nina, oblojeste-ti sotu ca sa puteti sa veniti incoace.
Nu este nevoie sa aduceti nimic. O sa iau eu de toate pt ca e mai simplu. Asta ca sa nu avem prea multe din unele si prea putin sau nimic din altele.
M-am uitat pe meteo iar (o fac zilnic) si vad ca intre timp au urcat gradele pt maine; vom avea cam 24 grade si mai mult soare. Yuppiiiiii!!!
Acum va pup si vadoresc o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelacre spune:

Buna tuturor! Imi place mult forumul vostru, mai ales ca abordati diverse subiecte. As avea si eu nevoie de ajutorul vostru: se pare ca la 1 septembrie ma voi muta in BE cu sotul si fetita de 7.5 ani si ne dorim foarte mult sa inchiriem o casa pe langa Brux; voi lucra in Brux, in Groot Bijgaarden, si ma gandeam la zone ca Aalst sau Asse> Marea mea problema o reprezinta subiectul scoala: ne vor ptimi la o scoala de village, stiind doar ceva ceva engleza (fiica mea). Suntem dispusi sa invete flamanda, iar de franceza ne vom ocupa intens acasa (am inteles ca nu prea se pune accent). Ce ziceti? Am vazut pe cineva in Asse - aveti copii la scoli? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: sorry// eu n-am retinut ora la care tre sa ajungem...

fete: sa ma vedeti cum deschid frigierul acum!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna Mihaela!Io mi-s din asse da n-am copii in schimb lucrez cu copii care vin la scoli de aici sau din zona. Sunt doua gradinite, o scoala primara chiar langa mine, doua licee.
Nu am inteles exact unde vei lucra in Brux sau Groot Bijgaarden. Daca e Bijgaarden cel mai simplu este Asse si zonele invecinate (Ternat, Meise chiar, Zellik etc). Asse Zellik Meise au zone superbe linistite departe de strazile aglomerate case frumoase si dupa cum vezi,eu sunt foarte incantata de locul unde locuiesc :)Ma rog referitor la scoala nu stiu exact care e regula daca nu ma insel se fac inscrierile in perioada mai-iunie depinde de scoala. Aici se practica ceva de genul observatiejaar -an de observatie adica un curricullum mai redus pana cand invatza copilul limba). Daca vrei ma pot interesa ce si cum si iti pot da mai multe amanunte.
zmuahh

Mergi la inceput

Draga oanademunk, iti sunt mai mult decat recunoscatoare. Voi lucra in Groot Bijgarden (scuze, v-am confuzat) si intradevar am vazut niste case superbe la 20-25 km, dar nu stiu cum sa incep: intai casa sau scoala? Din detaliile tale sa inteleg ca vom fi primiti la orice scoala, chiar si fara a cunoaste franceza sau flamanda, pentru ca in cazul acesta stim ce avem de facut.

Mergi la inceput

mihaela: bine-ai venit!
"te suspectez" ca ne urmaresti de mult daca stiai ca cineva dintre noi sta in asse... !!!
cred ca in zona de care zici se vorbeste numai flamandeza, eu asa am auzit pe acolo..
insa nu-ti face griji! copiii se pliaza repede! in scurt timp va intelege tot ce i se spune... si apoi educatorii de aici se confrunta cu copiii care n-au habar de limba in fiece trimestru, stiu cum sa-i ajute!
e tara tuturor limbilor!
bafta!

fireste ca va trebuie casa intai si intai!

l-ati vzut pe bebe asta: http://www.trilulilu.ro/Calin/b5df3c30928ba0 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Taniuca noi venim fara baiat maine, el s-a hotarat sa stea acasa din pacate..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

http://www.trilulilu.ro/cheia/5fbbef409be2de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mihaela, am sa ma interesez la colegii mei ca sa fiu cat mai exacta sau daca vrei pot face rost de nr de telefon de la scoala sa intreb. Referitor la case, depinde poti gasi una care sa iti convina si ca pretz si ca tot dar care sa fie libera abia din noiembrie, sau poti gasi una care sa fie libera imediat depinde insa cel mai bine este sa urmaresti piatza si bineinteles sa fii sigura ca veniti.

Pt parline, azi e barbeqqquuuuu la tania!!!!:)
zmuahh

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari Ardeiash; da am mai citit cate ceva si aici si pe rombel, in ideea sa nu pun intrebari stupide;
Oanademunck: multumesc si pentru ajutorul oferit, probabil ca te voi deranja pe tema asta.
Legat de case stim pe de rost toate ofertele din zonele limitrofe Bx in special partea flamanda), recunosc, nu sunt extrem de multe; urmatorul pas inainte de acceptarea ofertei este sa vin week-end-ul viitor impreuna cu familia si sa vizitam imprejurimile; apoi ne vai fi mai simplu.
BTW, daca cineva are nevoie de ceva de aici, just say it (sunt din Bucuresti). Petrecere frumoasa la barbeque!

Mergi la inceput