praline belgiene (cinshpe)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

cre'ca ai uitat oarece fete! daca n-au facut treaba! nu le-ai amintit, a??
si daca ne-apucam la cautat pe dedesupturi; poate da domnul si gasim mai multi (vezi aspirante)

tania si swa : saru-mana de invitatie. sunteti niste gazde incantatoare.... am petrecut o dupa*amiaza superba la voi! multumim!

mady: imi cer scuze.. nici nu stiu daca am apucat sa-ti multumesc pentru carti asa cum trebuie... am vrut chiar sa te pup ... insa nu stiu pui de pui s-a-ntamplat... de n-am mai reusit.... saru-+mana ... saru 'mana /// si sorry

danyelana: sincer imi pare rau ca nu am stat de vorba mai mult cu tine::: si ca ai fost oarece trista... insa te felicit: ai un aer superb de femeie fericita, independenta... care , repet: iti sta foarte bine!
cand vii pe la brussel?

carmita: pentru tine

morgane: sper ca v-ati distrat bine ieri si ca n-ati sughitat pream mult!

pupici la toate celelalte.. mie mi-e deja dor de voi.. voua , nu?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

iar am uitat:
oana: sper ca piet se simte mai bine.. transmite-i pliz sanatate de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare la toata lumea,

Tania, vreau sa-ti multumesc pentru ca ne-ai primit la tine si ne-ai facut sa ne simtim ca intr-o familie. Atat tu cat si Swa sunteti niste gazde minunate si din acest motiv nu ne mai dadeam duse ieri seara.

Pt toate celelalte fete si pentru ca desi abia acum am reusit sa ne cunoastem "face to face" sunteti super. M-ati facut sa uit de problemele personale pe care le am si sa-mi incarc bateriile pt catva timp de aici incolo.

Merci inca o data.

Daniela

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Dragele mele concetatene,
ieri data de 2 iunie anul curent a reprezentat pentru noi o noua ocazie de a ne reuni. Ii multumesc pe aceasta ocazie Taniei care a dat dovada de ospitalitate, spirit organizator si tarie de caracter. De asemeni multumirile mele se indreapta si catre cetatzeanul Swa de nationalitate belgiana care a fost o gazda perfecta si care primeste medalia de comandant de clasa (o primea pe aceea de comandant de detasament daca nu se descopereau la el in sufragerie marfuri de contrabanda respectiv whisky si trabucuri). La fel felicitari si diploma de 'la barbeq cu babetzica' se acorda grupei mici si reprezentantilor sai Alex, Vladutzd,Bruno, Reina si Mariuca.S-a remarcat atmosfera de voie buna si prietenie, fiecare respectandu-si locul la masa urmand exemplul lui Reiji care nu s-a miscat de pe scaun. Nu s-au semnalat evenimente deosebite (o mica intoxicare cu alcool tinuta insa sub control)si o tentativa de deghizare intr-un personaj celebru executata de cineva de la contraspionaj (probabil). La terminarea petrecerii toti invitatii s-au indrepatat in grupuri organizate spre locuintele lor nederanjand astfel linistea publica.

Semneaza ofitzer dpc
Eu

Lasand gluma la o parte, Tania si Swa dank u wel!!!!!Het was heel fijn om erbij te zijn en jullie 2 zijn hebben ons heel goed verwelkomt!
pupici si floricele mule multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare pralinute dragute
Aseara dupa ce am pus toate la punct si m-am linistit, am intrat aici si v-am scris un mesaj dar cand sa-l trimit s-a intamplat ceva si l-am pierdut. Am fost asa de dezamagita....da' n-am mai avut putere s-o iau de la capat asa ca va scriu acum.
Va multumesc pt aprecieri, laude, cuvinte frumoase. Dar meritul nu-i numai al meu ci al tuturor celor prezenti care si-au adus fiecare contributia la atmosfera de voie buna. Am avut vremea de partea noastra, am avut bucatari grozavi, mancare si bautura din belsug si ce-i mai important, oameni voiosi, prietenosi, buni, n-am cuvinte sa ma exprim.
Va multumim ca ne-ati onorat cu prezenta. Swa mi-a spus de nu stiu cate ori pana acum cat de mult i-a placut de voi, ce prieteni grozavi am si ce persoane deosebite sunteti. E foarte satisfacut ca toata lumea s-a simtit bine.
Dar am o mare problema : CE MA FAC CU ATATIA MICI??? Au mai ramas doua cutii pe care le-am bagat in congelator!!! Si cand ma gandesc ca am intrebat pe fiecare daca vrea sa le dau acasa, unii au zis ca da, dar pana la urma toti au plecat fara sa primeasca nimic. Ma intreb ce-a fost in capul meu si in al vostru de n-ati pomenit nimic? Si la final ca sa nu uit de ei, i-am scos afara din frigider si i-am pus pe masa cea mica de pe terasa ca s-ai vad dar nici asa n-a mers. Acum va rog eu din suflet, nu eiztati si spuneti care vreti ca vi-i dau ca noi oricum nu ne dam in vant dupa mici. De asemenea au mai ramas si altele in frigider neconsumate cum ar fi bere, vin, fripturi proaspete etc. Am facut o evaluare si suma se ridica cam in jur de 40, 45eur (fara mici). Acesti bani trebuie sa-i vi-i redistribuiesc. Dar cum suma cuvenita fiecaruia e modica, ne-am gandit ca la primul karaoke care trebuie sa se intample cat de curand sa platim noi bauturile pana la suma respectiva. Sau daca nu, o sa pastrez banii ca fond pt alta intrebuintare cum ar fi un cadou pt vreo zi de nastere.
Ardeiash, Swa ti-a pomenit aseara de cateva ori tarta. Si numai cu cuvinte de lauda. A fost f gustoasa si idea excelenta. Ti-am recuperat mingea si poate ne vedem sapt. care vine in Brussel. Ce ziceti fetele?
Danyelana, ma bucur ca ne-am cunoscut. Esti o fata grozava si cred ca te potrivesti bine grupului nostru.
Nina, ne-ai facut o mare surpriza cu aparitia ta! Swa s-a bucurat f mult. Cand i-am spus ca nu poti veni a fost f dezamagit dar i-ai adus iar zambetul pe buze cand ai aparut.
Fetele as scrie pt fiecare in parte si as avea destule sa va zic dar e copilu meu aici si as vrea sa mai stau cu el ca abia a venit din Antwerpen si peste 2 ore pleaca acasa.
Vreau sa va multumesc pt cadouri si pt superbele flori. Am casa plina de flori. Dar nu trebuia sa va deranjati ca nu pt asta va invitasem.
Acum va dau tema de casa: spuneti fiecare cand v-ar conveni in luna asta sa ne intalnim la un karaoke.
Va pup si va doresc o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

bepii: ce ma bucur ca v-a placut tarta mea.. si-mi pare rau ca n-am facut 2.. dar dac-am avut aenturi in bucatarie! am muncit cat pentru 3 tarte...data viitoare!

ahhaaa vrei sa dansezi, a???

in paranteza fie spun noi plecam intre 16-30 iuunie in romania asa ca...: "cand dansam"?

Mergi la inceput

oana: io n-am inteles chestia cu contraspionajul : dar sper ca nu era vorba de mine... ca nu-mi mai gasesc culoarea parului: o declar pierduta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Draga Tania, ne-am simtit excelent la voi. Tu si Swa sunteti niste gazde incantatoare. Am ramas super impresionati, am admirat tot ce ce era de admirat si ne-am bucurat de mici, salate pregatite cu maiestrie , fete dragute si vorbarete, sotiori la inaltime si copii frumosi foc.
Tushar a ramas placut impresionat de Denis, mi-a zis ca pana acum nu a vazut nici un roman atat de "handsome" (sa intru oare la griji?)
Bravo Taniuta, eu zic asa mamica, asa baiat, amandoi de nota 10.

Ana & Vio, aveti o fetita frumusica si dulcica. Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!!!

Draga Miri, cred ca o sa-l imprumutam pe Brunotjelu' ptr o zi. Ai grija cu el, ca daca de acum face furori intre "gagici", ce o sa fie mai tarziu

Daniela, ma bucur ca te-am cunoscut. Tu ai toate atuurile, esti serioasa, frumoasa si desteapta. Asa ca, fruntea sus si mergi cu optimism inainte. Si sa stii, ca ce e al tau e pus deoparte.

Nina si Madisor, ma bucur mult ca v-am vazut.

Ardeiash, Oana, Carmita, Scumpii

Fetelor, daca ajungeti sambata prin Antwerp, dati-mi si mie o strigare, poate sunt libera si nu as vrea sa ratez ocazia.

O mie de pupici la fiecare,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

am sters mesajul initial pentru ca "nu sunt draguta", dupa cum scrie si la titlul meu, si pentru ca m-am enervat.

esenta ramanea aceeasi. a, si nu cred ca uitasem pe cineva. daca am uitat, imi cer scuze.

si inca ceva, e ultima data cand mai sterg un mesaj in care am pus suflet, indiferent ce-as fi scris in el, si cate nume as fi mentionat. cu atat mai putin la cerere.

pupici pentru tania si swa. numai pentru ei.
muuah!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Am vazut pozele! Super!!! Vad ca n-ati pierdut vremea si le-ati si pus pe cont. De fapt le asteptam cu nerabdare.
Miri, nu te supara, cred ca a fost o erorare de numarare si fara intentie. Se mai intampla. Mie mi-a placut la nebunie postarea ta si sincer imi pare rau c-ai stres-o.
Si Oana ca de obicei, originala in exprimare. Va admir si va citesc intotdeauna cu mare drag. Tineti-o tot asa si ignorati eventualele confuzii.
Acum cand stau si ma gandesc la ziua de ieri realizez cat am fost de agitata si poate ca in dorinta mea de a fi totul bine am uitat o gramada de lucruri. In primul rand am uitat sa va dau carne de mici, Ardeiash ma rugase de frisca pt tarta, o aveam in frigider dar am uitat s-o scot, pt Miri desi am vazut ca luase doar un altoi de floare agatatoare nu mi-a trecut prin cap sa-i spun sa ia mai multe ca avea de unde mai ales ca mama lui Carmen a spus sa ia cateva ca nu se prind toate si cate altele. In preocuparea mea prin bucatarie, n-am luat o pauza sa stau la taclale cu voi desi imi place la nebunie dar mi-a crescut inima cand va auzeam ca ciripiti toate ca va amuzati, va fotografiati....cand pe terasa, pe gazon, pe canapeaua din sufragerie, in jurul casei.... Si barbatii discutand serios pe diferite teme, unii pufaind din trabuc si band whisky, altii grijulii cu copii, si altii doar ascultand cu interes. Si inca un lucru care nu-i de ignorat, toata lumea s-a inteles intre ei desi am fost o diversitate de natii si engleza era pe buzele tuturor. Jos palaria!
Ma bucur enorm cand ma gandesc la ziua de ieri si realizez ca mare lucru este faptul ca ne-am intalnit pe net, venite din toate colturile Romaniei si am legat o mare prietenie si ne potrivim in toate alea. Cunoscand-va pe voi motatele pralinate mi s-a schimbat viata, m-am vindecat de depresie si departarea si dorul de tara sunt mai suportabile. Bucurati-va de acest fapt si dati la o parte lucrurile marunte.
Sunt un pic trista ca mi-a plecat baiatul inapoi in tara si nici n-am apucat sa stau cu el la vorbe ca a fost mai mult plecat in zilele astea. Asta e, o sa vedeti si voi cei cu copii cand or sa creasca ; ii prinzi greu pe langa tine.
Va pup si va doresc o saptamana ce vine plina de lucruri bune.

Mergi la inceput