praline belgiene (cinshpe)
Raspunsuri - Pagina 16
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
ana: ai cumva "occident"? daca da.. nu mi-l imprumuti si mie?
unde sunt pozicile cu mariuca?
s-auzim numai de bine! si
nu-l am, din pacate.
pozicile sunt pe contul de webshots, unde-s toate pozele de la intalniri... cel al taniei care acum e comun...
dama, multam. si noi pupam. nu suntem asa dolofane, pozele ne fac mai mari... acum 2 sapt, deci la 2 luni si o sapt avea 4420. dar eu sunt multumita, pt ca e dezvoltata armonios. in schimb e lunguta, seamana cu ta-su! cat timp ati facut kinetoterapie?
am uitat sa va zic, fetelor, ca mariuca se intoarce pe burtica de la fix 2 luni jumate. asa ca n-o pot lasa cu perne in jur ca mi-e teama.
pupe,
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
anamana123 spune:
mah, nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai sunt pozele puse azi de mine; cred ca le-a sters careva...sau sunt ascunse?! dar io am facut public albumu'. nu mai inteleg nimic...
pup,
danyelana spune:
Salutare la toata suflarea,
Eu am terminat ieri stagiul si acum pot sa mai respir si eu putin ca nu mai rezistam. Toata ziua intre batrani, cea mai mare parte bolnavi, credeam ca innebunesc.
De luni incep iar cursurile si examenele pt drept dar nu mai e decat o luna.
Asa ca intalnirea de sambata abia o astept pt a va cunoaste si a-mi incarca bateriile cu voi.
Pupici
PS - Merci mult Tania
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
dama spune:
quote:
Originally posted by anamana123
dama, multam. si noi pupam. nu suntem asa dolofane, pozele ne fac mai mari... acum 2 sapt, deci la 2 luni si o sapt avea 4420. dar eu sunt multumita, pt ca e dezvoltata armonios. in schimb e lunguta, seamana cu ta-su! cat timp ati facut kinetoterapie?
Ana, David avea 5400g si 60cm la 2 luni, dar oricum baietii si fetitele se dezvolta diferit in primii ani. Mariuca ta sta foarte bine la 2 luni si, prin dolofanica, eu nu inteleg grasanica, ci numai bine cat sa-ti vina s-o pupacesti. Kineto, ni s-au prescris initial 10 sedinte, dar cum noi ne pregateam de mers in tara atunci, am redus la 3 sedinte. Am avut noroc ca tipul respectiv era simpatic si mi-a aratat ce exercitii pot sa fac eu apoi acasa cu el, dar sa stii ca nu faceam chiar ca la carte si nici foarte des.
cu bebe2 & David, pilotul "avid" (18.11.04)
anamana123 spune:
m-am icapatzanat sa pun iar pozele
tre sa caut cd-ul cu pozele pe care le-am pus aiurea,cele de la intalnirea din apr, sa fac un nou album
ardeiash spune:
nene: deja s-a facut de 1 iunie?
bepiii: gata" m-am hotarat: io vin shontic, shontic... degetzelul meu e mai bine .... insa nu pot sa ma-ncalc decat in papuci. si nu orice fel de papuci...
de ce mai ai nevoie? spune-ne acum! eu am sa incerc sa cumpar o tarta ..
s-auzim numai de bine! si
ninaM spune:
Oana,din cite am inteles de la Bepii,exit zuid...
Azi am reusit sa-ti vad si eu "copilasii"...superbi!Ma uitam cu Alex la poze si-mi zice:mami ce iepurasi frumosiii...imi iei si mie unul?
Tania,pt maine ce trebuie sa mai aducem?Sucuri...dulciuri,ceva?
Al meu sot are genunchiul cit mingea de fotbal si nu stie cum a reusit performanta...il doare si parca merge in reluare...pina maine sper sa-si mai revina si sa poata conduce...
Va pupicesc pe toate si numai bine!
oanademunck spune:
:):) Si eu acum ma uitam la pozele Anei....Doamne Ana ce dulce e Mariuca!!!!!!!!!!!Ingeras nu altceva!!!!!!Imi place si ultima poza f mult (pare bebel de 5_6 luni in poze:))Duljica foc!