Nou stil de viata (141)
Raspunsuri - Pagina 20
dordia2000 spune:
Tzuni calatorie placuta!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Tzuni calatorie placuta!!!
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Joi ma duc la concert George Michael. Mai merge acreva dintre voi?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dordia2000 spune:
Eu as vrea dar...n-am bilet
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mamica dulce spune:
ok,cum vreti cu mentinerea,o sa modific maine dupa ziua de raport,poate mai apare cineva din fetele care au luat pauza.
Insa azi sper sa termin totusi lista cu concursul...
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
puskin spune:
Fetele,
multumesc frumos pentru incurajari. De luat au luat un DVD player ( nu foarte scump, am dat pe el 150Eur) si 2 laptopuri de la serviciu. Au spart insa usa si au scos chestii din dulapuri si sertare, sperand sa gaseasca ceva de valoare, numai ca eu nu am bijuterii valoroase si nici bani nu tin in casa.
Am insa asa un sentiment ciudat...m-am tot trezit azi noapte ca auzeam zgomote
.
Va pup,
Ruxandra
Tzuni spune:
....saracutza de tine! Imi imaginez ce simti! Doamne, bine ca nu erati in casa!
_
Tzuni
anky spune:
Puskin,imi pare rau sa aud ca te-ai confruntat cu asa ceva,poate va puneti o alarma pe viitor,e mult mai safe.
Tzuni,spor la shopping in Roma
Fetelor,ia ascultati putina muzica acilea,poate va mai inveseliti un pic.Am in mine un feeling de vacanta
...mai ales cind ascult Akon,imi place tare mult
http://uk.music.yahoo.com/musicvideos/lists/top.asp?p=1
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Tzuni spune:
....ce liniste eeee....
Delidana sigur plimba elefantu' ... 
_
Tzuni
mephala30 spune:
tu plimbi maimuta? ![]()
eu am lesinat de atata caldura. Ies in parc, nu mai pot!!!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Delidana spune:
Da mai Tzuni, am terminat de plimbat elefantul.
De cind am venit de la munca n-am stat o clipa, tot intr-o viteza am fost.
Am venit acasa si m-am gindit sa merg la alergat dar era cerul vinat si tuna. Tot m-am dus, gindindu-ma ca daca ma apuca ploaia pe drum o sa fug cu viteza mai mare.
N-a plouat dar tot am bagat viteza asa ca miine ma astept la o febra musculara....
Distractie placuta la concert, hai ca vin si eu ca sint libera joi. Ce zici? ![]()
Referitor la fetele care sint in "pauza", propun ca de saptamina viitoare sa fie trecute la mentinere cu ultima greutate, asta daca nu isi exprima pina atunci dorinta de a fi active din nou.
Mamicadulce, mersi ca ai facut modificarea.
Se pare ca a 3-a oara e cu noroc. ![]()
Puskin, imi pare rau de patania cu apartamentul, nu tie ti s-a mai intimplat odata sau era Mik?
Doina, multa putere sa treci si peste asta! 
Dordia, esti buna de manager, ce sa mai! 
Succes tuturor participantelor la concurs!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie