Nou stil de viata (141)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da, imi place de tine ca ai "mintea ordonata" (vorba sotului meu) si te pricepi la treburi de-astea cu liste.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Puskin, am uitat sa-ti spun, ti-am admirat pozele, esti o dulce.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

quote:
Originally posted by nastad
Dragelor am cearcane pana la gat, nu stiu cand o sa-mi revin.
Am inceput un regim foarte drastic pe care ar trebui sa il tin toata viata ( din cauza unei boli de piele cu care ma lupt de 22 de ani )

Imi pare taaare rau si...sanatate multa si ai grija de tine!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Dordia, ar trebui sa fii scoasa de pe lista cu , nu? Sper ca nu te superi pe mine dar ma gindesc ca lista sa fie cit mai actualizata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana
Doina, multa putere sa treci si peste asta!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

INA LA MULTI ANI!
PUSKIN , imi pare rau pentru ce s-a intamplat !

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delidana, este prima data cand mi se intampla. Mersi pentru aprecieri, si eu te-am admirat in poze .

Anky, nu prea am de ce sa imi pun alarma, ma costa mai mult decat toate bunurile din casa. Este un apartament inchiriat, deci in afara de cateva chestii personale si haine, nu am prea multe lucruri de valoare.

Multumesc tuturor pentru sustinere sufleteasca .

Cum nu mai am laptop acasa, va urez acum o seara buna.

Ruxandra

Mergi la inceput

Ina C, iti urez si eu un calduros , chiar daca e cu intirziere. Am vrut sa-ti urez si ieri dar am uitat....

Mamidestefan, da-ne datele tale pentru ca "serifa" de serviciu sa te poata trece in lista alaturi de celelalte fete. Este nevoie de: inaltime, greutatea actuala si tinta (greutatea la care vrei sa ajungi). Te mai asteptam pe la noi.

V-am pupat dragelor, pe miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mephala30

tu plimbi maimuta?

eu am lesinat de atata caldura. Ies in parc, nu mai pot!!!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mephala,trimite si incoace niste caldura si soaareee... ca eu m-am saturat de nori si ploi.Ieri am fost la solar ca sa ma bronzez.
Felicitari pentru intarcare,baiat mare, ce mai...

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput