Nou stil de viata (141)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

'Neatza fetele,va urez de la inceput o saptamana frumoasa !

Carmen bine ai revenit.Pana la urma ce-i broasca aia?Nu e ingrasat? Ma gandeam ca s-a schimbat emoticonul(din purcel) de cand am fost eu serifa ultima data...Ca slabit e floricica si stagnare e omuletzul care da din picioare...
Deci testoasa inseamna pauza totala??Si cum sa fac alta categorie...sa le pun pe toate la mentinere? Apoi e mai multa munca pentru viitoarele serife sa le bage inapoi in categoriile fiecareia cand cineva vrea inapoi la concurs/raport.
Eu zic ca lista arata bine asa cum e si nici nu mi se pare incarcata,din contra,acum au disparut multe fete de pe liste,cele care nu au mai postat.

Cat priveste concursul,eu am zis ieri ca incep de azi(teoretic) dar ii dam startul oficial maine ,in ziua normala de raport.Sper ca sunteti de acord.Fetele care inca nu au echipa,le rog sa se mobilizeze,ca sa pot termina listutza azi.
Cine are problema cu ziua de marti poate sa-si dea startul propriu astazi sau miercuri si asa ajungem la un compromis.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by puskin

Buna,

Intru si eu sa va urez o zi buna. Am petrecut un weekend minunat, insa la intoarcere mi-am gasit apartamentul spart de hoti, deci mi-am petrecut duminica seara in compania politiei .

Am pus niste poze din weekend aici:

http://picasaweb.google.co.uk/puskin7

Va pup pe toate,
Ruxandra

Frumoase pozele, Puskin!
Imi pare rau ca treci printr-un astfel de necaz! Sper doar sa nu ai o paguba prea mare!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Ruxandra-sper ca nu e mare paguba si puteti recupera totusi ceva...sau macar sa plateasca asigurarea!!Tine-ne la curent te rugam!!!

La ´concurs sunt inscrise 13 persoane si ca sa facem echipele de cate 2 fete,ne mai trebuie o concurenta!!! Cine se ofera??
Sigridutza...hai iubita ,curaj!!!!!
Altcineva ????

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Carmen bine ai revenit.Pana la urma ce-i broasca aia?Nu e ingrasat? Ma gandeam ca s-a schimbat emoticonul(din purcel) de cand am fost eu serifa ultima data...Ca slabit e floricica si stagnare e omuletzul care da din picioare...
Deci testoasa inseamna pauza totala??Si cum sa fac alta categorie...sa le pun pe toate la mentinere? Apoi e mai multa munca pentru viitoarele serife sa le bage inapoi in categoriile fiecareia cand cineva vrea inapoi la concurs/raport.
Eu zic ca lista arata bine asa cum e si nici nu mi se pare incarcata,din contra,acum au disparut multe fete de pe liste,cele care nu au mai postat.

1. porcul a ramas pentru ingrasat, floricica pentru slabit.

2. serifia presupune munca, ca e mai multa sau mai putina, ce conteaza?

3. era o sugestie, ca lista e incarcata cu multe testoase...si cum fetele repective au luat pauza, m-am gandit la asa ceva.

Tu nu esti de acord, ok. Celelate fete ce spun? Lasam lista asa?
Delia, tu ce zici?

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Puskin, neplacuta experienta! Imi pare rau pentru voi!
Am vazut pozele: arati nemaipomenit de bine!

Meniul de azi:
-capsuni
-pui la cuptor cu legume multe
-capsuni

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si eu sunt de parere ca ar trebui puse la mentinere fetele care sunt in pauza...si odata cu revenirea lor le adaugam in listutza.
Va poop!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

puskin, urata treaba, imi pare rau. Dar pozele sunt minunate si tu la fel.
mamica dulce, eu am inceput de azi. Cat priveste lista si eu zic sa pui separat fetele care sunt la mentinere.

Meniul de azi:
MD: cafea, ceai,1 iaurt mic cu cereale
P: salata de rosii si castraveti cu putina branza
C: fructe

Fetelor voi cum suportati caldura??? Ca eu mai am un pic si lesin si abia e sfarsit de mai. La mine e stiut, cum da un pic caldura incep sa ma umflu la maini si picioare. Nu ma pot incalta decat in slapi. Si m-am saturat deja de atatea ceaiuri diuretice....
Edit: singurul lucru bun la caldura asta e ca imi taie pofta de mancare...

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Cornelia, si eu am problema asta. Dar iau tablete de Varixinal 9ajuta circulatia, sunt naturale, din castan) si fac dimineata (si cand mai am ocazia peste zi) dus cu apa rece si stau cu picioarele mai sus decat acpul - de fapt, asa dorm de ani de zile... Incearca!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Tzuni, multumesc frumos de sfat! Am avut chiar o tentativa luna asta sa-mi cumpar Varixinal dar nu stiam daca functioneaza si e destul de scump. Dar daca la tine merge imi iau si eu o cutie. Asa e, ca eu am si o circulatie fff proasta, multe vase mici sparte pe picioare. Si e tare inestetic...cand imi vad mainile ca niste pernute de bagat acele in ele mor de ciuda...nu mai zic de picioare....

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Cornelia, eu cred ca poti, pentru inceput, sa cumperi doar o folie (de 10 pastile) sa vezi daca la tine au efect. Ca sunt, intr-adevar scumpe, si poate organismul tau nu reactioneaza la ele...

Zuzilici, te-ai trezit?

Delidana, ai dat de mancare elefantilor din curtea-ti?

E batut in cuie: pe 21 iunie plec la Roma!

_

Mergi la inceput