FIV 120
Raspunsuri - Pagina 6
ada29 spune:
Dumnezeu sa va ajute pe TOATE sa aveti copiii mult visati.
Va doresc multa putere,incredere in voi si BAFTA!
Eu nu fac FIV..nici copii nu am..
Doamne ajuta!
ada
Andrada.P spune:
Antosit, Angelia sa va dea DD putere sa luptati in continuare! Pana la urma vom iesi toate din bezna infertilitatii cum frumos spunea Fata Mosului odata...
Aldolina polidinul se da pentru anexite, deci rezolva inflamatii ale ovarelor! Iti tin pumnii! Vorbim mai mult vineri. Eu mi-am facut deja lista cu intrebari pentru dr. Sunt cam multe, nu cred ca o sa aiba atata timp.
toate FIV-oasele!
Andrada
bebi_f spune:
angelia
Mi se strange inima cand vad numai nereusite la primul FIV.
Oricum trebuie sa fim tari si sa continuam.
ladyxe mie din cauza LH-ului mare (8.32 dupa 4 zile de stimulare), mi-a intrerupt menogonul si din ziua 5 iau 3 gonal de 75+ 1 cetrotide.
krauss am inceput stimularea in aceeasi zi.Tu la ce dr. esti?
cellu spune:
Mr. Cellu sunt:
Antosit, Zouzou, Angelina
Galuscuta URAAAAAA!!!!
Pussi felicitari pt. rezultatele eco....
Zouzou, ai intrebat de tratamentul de sustinere: Ciclo-procynova 3/zi(numai pastilele albe)pt. hranirea endometrului, Utrogestan 2 pilule /la 6h si Aspenter 1/la 2 zile.
La astea se adauga tratamentul pt. anti-hiperstimulare ovariana.
Cellu este tot si in spital. Joi asteptam o ecografie pt. dimensiunea ovarelor si de ce nu ? pt. niste batai de inimioara(re).
Doamne ajuta !!!!
Momentan avem o singura foto de familie cu sacul gestationar.
O tin la curent pe Cellu cu postarile voastre telefonic.
Doamne ajuta ca eco de Joi sa fie buna si sa ne externam.
Atunci o sa va scrie Cellu mai multe amanunte.
Cellu
andicu spune:
Angelia, !
Marrina, analizele ti-au iesit f bune, dupa parerea mea! bafta de-acum incolo si sa dea DD sa fie cu noroc de data asta!
Cellu, sanatate multa la si la bebe(i)! sa auzim ca te-ai intorsc cu bine acasa!
si bafta tuturor!
Andicu 33+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
bebi_f spune:
Mr. Cellu va tinem pumnii pt rezultatul la eco. Sa dea DD sa fie cu inimioare.
Multa sanatate, noroc si sarcina la termen.
rami 73 spune:
Zouzou, Antosit, Aldolina, imi pare tare rau dar trebuie sa credeti in sansa voastra in continuare !
Fetelor, care o cunoasteti pe Thea M, m-am intalnit aseara cu ea la eco la Dr. Moisa si e deja in saptamana 26, e totul bine si e tare fericita. Va naste prin cezariana cu Dr. Moisa prin iulie-august, ea spera cat mai tarziu. Daca va amintiti, ea are gemeni (sunt baietel si fetita !! ) in urma unui FIV la Giulesti, unde din 3 embrioni s-au prins 2 ! V-a transmis tuturor numai bine, intrucat nu mai poate intra pe forum, nu mai merge la servici din luna a treia si acasa nu are net deocamdata.
V-am pupat si sa mai auzim si de bine !
pozici
angelia spune:
Va multumesc din suflet pentru sustinere si incurajari.
N-as fi crezut ca doare asa.
Ieri am primit un mail de la o prietena din Canada, care are 2 fetite una de 7-8 ani si una de 8-9 luni. Sunt de vis amandoua. Cel putin cea mica e "mortala" (face botic de ratzusca cand se stramba si nu vrea ceva) atat e de frumoasa. Nu-mi vine sa-mi mai iau ochii de la ea...
Si pretenuta asta imi mai spunea ca fetele ei ii umplu viata si sufletul...eu am simtit un gol imens.
Stau si inca mai plang in sinea mea, singurica, si ma intreb oare cand se va umple si la mine golul asta?
Promit ca-mi revin. O sa ma ridic si o sa va ajung din urma.
Pupici multi
Angelia
KoraPop spune:
Eh....am primit si eu o veste foarte interesanta de la nasica mea care vrea sa faca al doilea copil,tocmai a iesit de la ecografie si...soc total in uterul ei se vad 3 ,nu unul!!!!!Si nu a luat nici un medicament de stimulare,nici macar monitorizare nu a facut...acum ei ii e frica de ce va urma ca e o femeie micuta de statura si ea nu crede ca ar avea cum sa tina tripleti...a mai chemat-o peste 2 saptamani la eco,zicea dr. ei ca poate unul se va opri in evolutie,daca nu...va trebui sa ii scoata unul...Doamne....nu am cuvinte...!!!
Kora
CARPE DIEM!
Anca Wish spune:
Rami, ce ma bucur ca ne-ai dat o veste despre Thea. Mult s-a mai chinuit, saraca, dar uite ca a fost rasplatita dublu. Multumim frumos!
Kora, nu pot sa cred. Natural cu tripleti???