FIV 120

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca unul e prins 100% ,pe ceilalti doi i-a vazut dr. dar peste doua saptamani la o eco 4 D se va stii sigur....ea are multi gemeni in arborele genealogic dar chiar tripleti in mod natural,asta e prea de tot....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Angelia, imi pare rau...iti inteleg foarte bine durerea si tristetea, golul din suflet...e greu, insa trebuie sa iti revii si sa crezi in sansa ta. Probabil ca inca nu a venit timpul ca sufletelele copiilor nostrii sa ramana langa noi, poate nu le-a placut ce-au vazut aici, pe pamant si s-au dus sa se mai zbenguie printre norisori albi si pufosi pana va veni momentul potrivit sa ne umple viata de fericire. Si acel moment va veni cu siguranta! Nu-ti pierde niciodata speranta.
Bebi, Krauss, spor la stimulare si injectat, tin pumnii stransi.
Aurel Cris, eu sunt bine, tu ce faci? Pe cand punctia? Doamne ajuta sa fie bine din toate punctele de vedere.
Madalina28, ma rog pentru tine sa reziste bebeii si sa ramana alturi de voi pana la adanci batraneti. Cand ii pui la caldurica? Parca vineri, nu?

Cris 86,
Rami, si nastere usoara si bebei sanatosi pentru TheeaM.
Marrina, iti tin pumnii in continuare la stimulare si mai departe sa fie asa cum iti doresti!
Andrada, mi-am facut si eu lista. Vorbim vineri cum am stabilit.
Ally, mi-am revenit, stau bine cu moralul si imi fac planuri noi. Iti tin pumnii la Eco si ma rog la DD sa fie bine, sa poti face ET-ul si sa devii mamica pentru toata viata
Pussilici cu Titi, felicitari pentru cavaler. Cand aflam de Titi mai mic?
Anto, Zouzou, Kora, Kitta, Teli, MRL, Mirela1,
Sheri, Lachi, Adhnana, Andicu, Cellu, Pussi, Galuscuta, Dream, Delfi, pe burtik, poate, poate sa ia.
MOana, ce mai faci, unde ai disparut? Hai cu povestile ca-ti simtim lipsa!
pe toate fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Kora, chiar ca e interesant si socant in acelasi timp! Sa vrei sa-l faci (copilul) si stupoare ! deja l-ai facut, basca si inca doi fratiori, ca sa nu se plictiseasca. Excelent! felicitari si sarcina usoara nasei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Fetelor , nu trebuie sa va spun cat de rau ma dor nereusitele voastre , le simt ca pe ale mele si stiu exact cum e, of Doamne!
Eu ma lupt cu asteptarea CM de dupa Fiv , care nus ce are de gand , pana acuma am avut cate doua picaturi maronii la distanta de o saptamana una de alta .Sper sa ma reglez odata , macar asa mi-as mai face ceva planuri , dar e atat de greu s-o iei de la capat...

Zuzu , nu fi suparata , pe mine soacra-mea nici nu m-a compatimit pentru nereusita , nici macar un "imi pare rau" ,asta e , una lume nu e capabila sa inteleaga prin ce trecem .
Va doresc din suflet sa reusiti , sa reusim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

M-am programat la eco la Giulesti in 11 iunie.

ada29 Multumim. Sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti visurile!

Cellu Tinem pumnii ca sa aveti vesti bune la eco si sa puteti pleca cu totii acasa sanatosi!

andicu

rami73 pentru tine si TheaM

KoraPop, Aldolina, Teli

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

uite o veste faina pe ziua de azi Kora...poate o ajuta Dumnezeu si va naste toti 3 bebelasii
Aldolina mare dreptate ai in ceea ce ai spus despre sufletelele micutilor nostrii...asa este,sau poate Dumnezeu ne-a ferit pe fiecare de un rau mai mare...nu intru in amanunte..dar eu cred in aceasta...si mai cred ca vom fi binecuvintate sa nastem si sa crestem copiii mult doriti
Cellu sintem in continuare alaturi de voi ...vei vedea ca sotia pe zi ce trece se va simti tot mai bine...eu va doresc multa sanatate si putere sa treceti peste greutati...in 8 luni,vei vedea ca le veti uita cind va veti stringe in brate bebelusul
eu,azi am vorbit de dimineata cu medicul si am hotarit sa facem o noua incercare in septembrie...as fi dorit mai devreme,dar clinica pe luna august este inchisa...asa ca ma voi odihni,ma voi reface sufleteste,voi avea multa grija de sotul meu,il voi cocolosi cu multa dragoste...voi incerca sa dau citeva kg jos...dar cel mai important,voi incerca sa fiu un om mai bun,sa-mi repar defectele pe cit pot si sa iubesc lumea din jur mai mult...si nu in ultimul rind,sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a daruit si imi daruieste,chiar si pentru aceste incercari...pentru ca invatind sa infruntam greutati in viata,fara sa ne pierdem credinta si speranta...este un pas mai aproape de Dumnezeu,un pas mai aproape de fericirea vesnica si de binecuvintare...stiu,ca-i voi darui sotului meu intr-o zi un copil si sint fericita sa-mi astept rindul,care va veni cu siguranta...
va pup pe toate in parte...si Pussi ma bucur pentru fericirea ta...pupici si la Titi cei doi
Andicu ce repede trece timpul...de acum incolo vei avea parte in fiecare zi de fericire in 3...tu,bebe si sotiorul tau...Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti trei
...asa ca,dragele mele,capul sus..stiu ca doare...si pe mine ma doare...dar durerea aceasta imi hraneste credinta si speranta...sa auzim numai de bine...zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."

*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Zouzou, se pare ca se ingroase randurile pentru in septembrie. Sa dea Dumnzeu sa fie o reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

bebi f, FSH-ul meu ma ingrijoreaza primul, peste 11, LH e mai micut, voi continua asa pt moment si sper sa nu apara chisturi.

Kora, gonal este de 75 si fac 150 pe zi,
progesteronul in germania se da fara reteta? tocmai mi-am intins antenele si pe acolo dar nu am primit nici un rezultat pt moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Korra,nasica ta nu trebuie sa-si faca griji chiar de sunt trei.Eu am o fosta colega de facultate care a ramas insarcinata noi radeam de ea ca la 3luni avea burtica cam mare,se duce fata la eco si vine terminata de acolo "am trei, nu doi cum tot ziceati voi!"A stat de la 4 luni aproape numai in pat si a nascut la 7luni si jumatate 3 fete cucuiete sanatoase tun.Saracuta nici macar nu-si planuise sa ramana graviduta.A...am uitat sa-ti spun ca ea are cam 155cm deci e tare mica de statura si un pic grasunica,dar acum este mai slaba decat inainte de a ramane gravi.Ii este foarte greu sa le creasca,treb sa stea in permanenta cineva cu ea sa o ajute,dar timpul trece si ele se maresc acum au aproape 8luni daca nu ma insel.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Salutare fetelor ,pana acum am stat la pat dar am inceput sa ma misc .
Inca n-am iesit din casa ca o tipa mi-a zis ca ea prima saptamana a fost in repaus total,dar nu prea mai stiu ce sa zic ca eu abia acum am inceput sa-mi simt sanii tensionati putin,nu foarte tare.
Am o intrebare :la cate zile ati avut (cele gravidute) scurgerea aceea de la nidatie,ca eu pana acum nada-nimik.Si la primul fiv n-am avut sangerarea aceea(o alta tipa din lot cu mine avut-o si acum tre sa nasca-in iunie) si la primul fiv n-am reusit asa ca de pe acum incep sa fac analogii
Dureri vagi am inceput sa am de ieri seara,in dimineata asta au fost mai puternice ca la ciclu dar am luat un no-spa si m-am culcat

zouzou,anto,angelia imi pare rau

cellu sper sa te simti mai bine

Mergi la inceput