FIV 120
Raspunsuri - Pagina 5
ladyxe spune:
Dragele mele am vesti pt voi si va las pe voi sa-mi spuneti ce fel sunt, asadar mi-a iesit fsh 11,87 , lh 5.47 si estradiol 84,val bune sa-ti dai cu ele in cap ;si totul dupa o serie de AC,
si totusi am inceput stimularea, 1 diphe in Z2, si din Z3 1 dipfe,2 gonal f si 2 menogoane, a avut cineva asa ceva?
Sunt putin dezamagita,si dr M a zis ca val sunt prea mari, acum cu DD inainte.
Kora esti pe aproape? tu ce schema ai pt urmatorul, doar gonal f?
zouzonaki & anto imi pare atat de rau , cuvintele sunt de prisos, ma bucur ca va ganditi la urmatorul fiv, sper sa am si eu puterea voastra.
Va pupic pe toate
Moniland spune:
Anto, nu pot sa cred. Sunt de-a dreptul furioasa. Cum se poate? Si eram mai mult ca sigura ca vei reusi. Si totusi valoarea O
Angelia, imi pare tarea rau.
Monica
zouzounaki spune:
Anto,Angelia nu-mi revin,nu pot sa cred
nu va pierdeti va rog speranta...Anto,de minuta amindoua la fiv3(cel norocos)capul sus...fii puternica si inainte
Angelia,reusita la primul fiv este intr-adevar ca si cum ai cistiga la loterie...nu lasa sa treaca multe luni si incearca din nou...sansele la fiv2 sint mult mai mari...va fi bine data viitoare
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
eu inca nu am reusit sa ma descarc...nu-mi dau voie sa pling...pt ca nu am timp sa pling...trebuie sa reusesc,sa fac o noua incercare...evit deja pe toate neamurile...toti au o droaie de copii...luna viitoare se string cu totii la casa lor de vacanta..fix linga noi...si vor incepe din nou...ca innebunesc... "dar voi n-aveti de gind sa faceti unul?"sau "hai odata ce asteptati"si sa-mi perinde prin fata noii lor nascuti...of Doamne,nu-s rea ,dar nu pot,nu rezist sa vad cit se falesc si parca in ciuda...si eu nu ma pot apropia de ei,din cauza parintilor ca simt faleala asta si nu suport...off..scuze,m-am descarcat si eu un pic...si soacra nu intelege..si parca sa- mi tot aduca sa-i vad acum cind am sufletul pirjolit de durere...ma duc sa mai "infulec" o ciocolata...poate ma mai linistesc
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
cristal1995 spune:
Antosit: imi pare tare rau....
Zouzou: shtiu exact cum te simtzi...shi pe mine ma termina intrebarile alea shi n-am chef sa dau explicatzii la toata lumea shi detalii etc...
Mie mi-a aparut azi CM...in Z 35, oricum ceva mai bine decat luna trecuta, am sunat la Giuly shi am echo pe 1 iunie (de ziua copilului ), am inceput shi Estrofemul de azi, sper sa am endometrul ok pentru ET...shi sa mai shi traiasca bebeii mei la decongelare ca la ce am mai vazut pe aici, mi s-a facut parul maciuca!
Pussi: sa fie sanatoshi shi voi la fel...pupici pe burtici!
Aldolina: tzi-ai mai revenit? pe cat pleci in concediu?
Pupici shi multa bafta la toata lumea!
Aly
zouzounaki spune:
Cristal1995 iti doresc mult,mult succes la ET
apropo de fazele la care ti se ridica parul maciuca,am si eu niste date din surse sigure, de la niste clinici din tarile orientale,unde embrionii si "avortonii" sint un deliciu culinar ...nu mai intru in amanunte ...
KITTA spune:
Fetelor, intrai si eu din 2 in 14 ca sa vad vestile bune si cand colo......nimic. Imi pare rau pt. toate fetele care nu au reusit! Ce sa zic, daca am putea sa sarim direct la al treilea FIV norocos!
Zouzouce sa zic eu sunt de mult in faza in care ma intreaba toti vecinii de la maica-mea de la bloc cand vine barza, etc. sau daca sunt gravi ca de cand cu tratamentele pun pe mine intr-o veselie de zici ca sunt Sheriin luna a treia...
Danyaloce faci, poti sa dormi?
marrina spune:
Am si eu vesti. Analizele din ziua 2 sunt:
-FSH=5,9 U/L
-LH=1,93 U/L
-Estradiol=25,00 pg/ml
-Prolactina=18,8 ng/ml
-Progesteron=0,46 ng/ml
Eu zic ca sunt bune pentru faza foliculara. Inclusiv prolactina e sub limita maxima. Iar progesteronul arata ca nu e nici un corp galben restant care mi-ar putea impiedica stimularea.
Am inceput si Marvelonul si azi sper sa ma programez si la eco in ziua 21. Pana atunci ma ocup de munca si de slabit.
Mirela_1 Nu stiu nici acum cate zile a avut CM. Dupa cele 44 de zile de scurgeri maronii, amestecate pe alocuri cu cate putin rosu si vreo 6 zile de pauza pe sarite, au urmat 15 zile fara nici o scurgere colorata si apoi ziua 1 colorata in rosu. Analizele consider ca au iesit bine deci m-am apucat de luat Marvelon. Daca nu eram multumita de rezultate cred ca mai asteptam o luna. Sper sa fi luat decizia buna. Nu m-am grabit, cu siguranta. Iar faptul ca e vorba de vara nu ma sperie. Oricum primavara am avut rezultate proaste la stimulare.
nusy, Rubia Bafta si
antosit, angelia Imi pare rau. Fi-ti curajoase si nu va dati batute!
andicu, pussi Felicitari pentru .
Aldolina Spor la Polidin. Poate la tine reuseste!
laura_cafea Sora ta nu poate decat sa fie optimista! De acum incolo doar asta conteaza.
aurel_cris Ia nu te mai tot gandi tu la ce tot zic doctorii. Important e sa mearga bine stimularea si sa fii dupa ET.
ladyxe Rezerva ovariana e diminuata dar posibil de stimulat asa ca fruntea sus!
zouzou Nici mie nu-mi vine sa dau ochii cu nepotii asa ca limitez pe cat posibil vizitele cu cei mai mari. Dar pe cei mici, bebelusi, imi vine sa-i mananc. La mine mai nou se vorbeste numai pe la colturi despre nereusita noastra pentru ca daca deschide vreunul gura i-o inchid de nu se vede. Sa-l mai vad eu pe ala care mai incearca!
cristal1995 Succes la eco si sa decurga bine dezghetarea si ET.
MadalinaM, dana_p Ce mai faceti?
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
KoraPop spune:
Antosit,Angelia va inteleg foarte bine,DD sa ne ajute la urmatoarea icercare!
Fetelor eu am gasit progesteron injectabil de 250 mg in Germania.Ce parere aveti, se poate folosi din fiola si restul sa se pastreze in frigider si sa se foloseasca in urmatoarele zile?Care e doza maxima recomandata zilnic sau la doua zile?Eu stiam ca 50 mg la doua zile,dar am auzit si de fete care au facut 100 mg zilnic....
ladyexe 2 gonal f de cate unitati faci?De cate 75?Adica 150 unitati pe zi?Mie mi-a spus ca voi face in combinatie cu menopur,dar nu am gasit in Germania si toate acolo sunt mult mai scumpe decat la noi,nu inteleg de ce asa ca voi discuta cu ei sa vedem ce imi vor da,poate puregon.Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!