FIV 120

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Nusy mai stai putin in pat ca nu mai e mult pana maine;faci un test de sange si stii sigur ce este si apoi o sa hotarasti ce sa faci.

Si eu fac maine BHCG si pana acum n-am avut decat dureri de burta si balonare ,sanii nu sunt tensionati,intr-adevar sunt grei dar nu tensionati.
Vedem maine ce va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, am luat-o razna de tot!!! Bine, poate este scuzabil, azi trebuie sa va servesc cu tort, chiar daca virtual , dar...tot concluzia asta o trag... Deshi am ET luna asta, nu shtiu sigur data, voi afla vineri la echo, m-am hotarat ca shanse mari nu sunt de data asta, mai ales ca am doar 5 embrioni congelatzi...Asha ca maine ma duc sa-mi iau bilete de concediu... Shi totushi, imi sta putzin pe creier: a mai plecat cineva cu avionul la aprox 1 luna dupa ET??? O s-o intreb shi pe doctora vineri, dar nici acasa nu stau ca nebuna toata vara... Simt ca trebuie sa ma detashez cumva ca sa n-o iau pe aratura...
Madalina: felicitari pentru puiutzi... Sa se lipeasca bine de mami lor!
Aldolina: te-ai hotarat la histero, vad eu... Eu de asta am "scapat", adica mi-a facut-o in timpul ultimei laparoscopii. Am intzeles de la o prietena ca nu e prea placuta!
Pupici la toata lumea!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aldolina si eu ma bucur mult ca ne-am cunoscut! Bafta multa maine. Te sun pe seara sa-mi spui cum a fost pentru ca nu mai am nici eu mult. In a cata zi esti maine?

Cris86 sa fie cu noroc al 2-lea FIV!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Aldolina , mie dr Dracea mi-a facut histeroscopia cu anestezie generala , de fapt nici nu s-a pus problema sa fie altfel.
Oricum ar fi eu iti doresc sa scapi cat mai repede si sa fie OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Lachione...ma bucur ca mai intri si pe la noi, aspirantele nefericite,te pup cu mare drag , mai ai putin si-ti vezi printesele !DD sa te ajute, asa cum tu sari in ajutorul altora !
Nusy...o mare surpriza neplacuta ne-ai facut, e inutil sa mai spun ca pe tine te si vedeam Asta e viata, urmatoarul FIV va fi cel norocos !
Aldolina...mult noroc maine ,sa fie totul ok !
Rubia...sa vii maine cu o valoare mare la test !
Marrina...multumesc, dar eu totusi te astept cu informatii despre ce ne "doare" pe amandoua !
Pe mine, acum , fetelor , m-a strafulgerat ideea ,si sunt din ce in ce mai convinsa ca din cauza Diphe de 3.75 am raspuns atat de prost la stimulare, cred ca inhibarea a fost prea puternica si de aici foliculi atat de putini. Nu stiu,incerc sa caut explicatii
Mie nu mi-a venit inca CM, sunt si eu in ziua 10 dupa ET,insa nu am simptome decat de CM.Eu nici test nu as face, atat sunt de convinsa de rezultatul negativ...
Sotul ma roaga sa fac un test de urina dar mi-e frica de acea UNICA liniuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MNK spune:

Aldolina,merci pt raspuns!Cat timp ai facut trat naturist?Da-mi si mie te rog schema de trat!
Moniland,bine v-am gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cristinem pumnii pe 05 sa fie cu ochisoriiiiiiiiiiiiii! A ! Si fara teste de urina
nusyeu zic ca maine vei sti sigur ce si cum! Noi suntem langa tine!eu nu inteleg cum ti-a venit ca doar ai luat progest. inject?? sau ma insel??
rubiape maine sa fi valoare mare!!
aldo am pus majoretele la treaba pt. maine!!!
cristal1995 .Cu zborul eu am intrebat dr. cand eram deja ca sa stim daca ne programam vreun concediu sau nu vara asta, si mi-a zis ca pot sa zbor din sapt. 14 de sarcina! In final nu plecam nicaieri ca tati mai are 15 zile de condiu de odihna si-l ia cand nasc!
carry eu zic sa faci testul! Se intampla cand crezi cel mai putin! Si cu simptomele de CM...nimic nu e sigur!

pe noi azi ne-a cam durut burtica, de maine facem GRAVIBINON, n-am facut deloc pana acum! E bine ca sunt in medical si stau in pat!

ZOUZOU, ANTO, AUREL CRIS

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Rubia,Nusy bafta maine la test sa veniti cu cate II fiecare.
Moniland multumesc pt raspuns,inseamna ca la mine s-a eliminat deja am facut unul de 5000 la ora 20 acum 7zile.Cred ca pe vineri-sambata voi face un test de urina ca nu mai am rabdare.
Aldolina bafta multa maine la histero.
Cristal la multi ani sa fii sanatoasa si se se lipeasca un bebe macar la ET.Chiar cand il vei face?

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

NUSY, RUBIA va tin pumni ptr. maine

Fetelor am si eu o intrebare. Eu am avut ultimul CM pe 28.04, din 3.05 am inceput stimularea cu gonal pana pe 12.05 cand am intrerupt din lipsa de ovocite. Ar fi trebuit sa-mi vina CM pe 25-26.05, azi suntem in 28 si inca nimic, eu care am un CM foarte precis. Eu am inteles de la voi ca iti poate deregla CM progesteroanele dar eu am intrerupt mai inainte tratamentul si nu am facut progesteron. Intrebarea mea este: iti poate deregla CM si hormonii sau care ar fi cauza? Nu am nici macar simptomele de CM. Pieptul il am moale, nu marit, simt doar o apasare jos pe uter. Pe 23.05 am avut niste pierderi maronii dar f. putin apoi nimic si de ieri din nou dar f. f. putin. Va rog lamuriti-ma si pe mine ca nu stiu ce sa mai cred.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Micki01,Moni,Rubia,Carry,Pussi,Madalina,Doris: multumesc, fetelor!

Pussi: nu te inseli,am facut injectabil...si totusi...

Cristal: La multi,multi si fericiti ani!

Carry: tin pumnii la test!Sa iasa pozitiv!

Aldolina: multa bafta maine! Si eu am facut histeroscopie anul trecut,dar a mea a fost operatorie,caci aveam de scos un polip endometrial.A fost cu anestezie generala, am facut-o la Polizu si am "cotizat" 3 milioane(deh,era operatorie....).Am stat 4 zile internata, asa ca e diferenta fata de ce faci tu.Pupici si curaj!

Nusy

Mergi la inceput