FIV 120

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asa a zis si draga de Moisa si mi-a scos polipii pe viu. Inainte sa ma duc, imi fac testamentul.

Lachi, tie iti las bicicleta mea noua

Bafta multa, Aldolina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Dariaioanaxx sfatul meu e sa nu faci nici o laparo la D.P. pentru asa zisele chisturi seroase de pe ovare, pentru ca doamna doctor are o predilectie in a vedea chisturi si acolo unde nu sunt. Eu am facut un fiv nereusit cu dansa si mi-a spus in final ca am ovare polichistice iar eu nu avusesem nici un chist pe ovar in viata mea si nici la momentul respectiv nu aveam. al doilea fiv l-am facut la Giulesti si am reusit.
Tu ai facut deja un fiv in Ungaria?

Decizia iti apartine, insa eu zic sa mai consulti un medic inainte de a te supune unei laparoscopii.

lachi 28+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Asa a zis si draga de Moisa si mi-a scos polipii pe viu. Inainte sa ma duc, imi fac testamentul.

Lachi, tie iti las bicicleta mea noua

Bafta multa, Aldolina!

Lasa, prefer sa-mi cumpar singura bicicleta!
Io zic ca o sa se lase doar cu o invazie de riduri datorita chinurilor, dar m-am pregatit...ti-am luat creme antirid!

lachi 28+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MNK spune:

DariaioanaXX,si eu am chisturi pe ovare,mi-au zis ca sunt foliculare.........dar cine stie!Cert e ca nu mai scap de ele,dar n-am fost indrumata sa fac laparo pr ca se refac f repede si nu rezolvi nmk.Mie mi-au dat AC 2 luni dupa care,mai vedem.Eu n-o sa fac laparo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Anca, daca eram chiar asa de curajoasa, faceam chestia asta pana acum, dar.... Tu cand faci?

toate Fiv-oasele si burticoasele chiar si pe cele care nu prea mai scriu pe-aici. Sper ca sunteti bine cu toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aldolina, nu stiu sigur. Eu vreau sa fac FIV-ul in septembrie. Pe 5 iunie am prima programare la dr. Cocei. Atunci voi sti sigur cand voi face histeroscopia si cum vor decurge lucrurile dupa.

Adica tu nu ai facut histeroscopie inainte de fiecare FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

MNK, si eu am avut ovare polichistice, curatate cu laparo, refacute apoi natural si rezolvate cu tratament naturist: de trei ori pe zi tinctura de cretisoara, coada soricelului si mugur de zmeur. Mult succes.
Anca, raspunsul: NU Intr-un fel e si vina mea ca nu am insistat inainte de FIV, insa dr. mi-a spus ca nici atunci si nici acum nu e cazul sa facem, insa de data asta am rugat-o, i-am spus ca imi sta pe creier, ca poate ceva este acolo si a acceptat.

Mergi la inceput

Dariaioanaxx,am uitat sa-ti spun ceva!Tot de frica laparo,mi-am facut punctie ovariana evacuatorie prin oct.,nedureroasa,cu anestezie,fara sa-mi fi lasat vreo urma....toate bune,iar in dec erau la loc!Am luat 4 luni AC-microgynon,m-am pregatit pt FIV,am facut si Diphe 3,75 dupa care s-au marit mai mult.Am ramas si cu vreo 20 fiole de PUREGON 100 cu care nu stiu ce sa fac,ca m-au pus sa mi le cumpar inainte de protocol ca nu se gasesc,etc!Ma gandesc sa ma duc la alta clinica,dar sigur o sa fac alte tratamente!Cam asta am patit eu cu chisturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

madalina, din cate stiu eu, pregnylul se elimina cate 1000 unitati/zi.
nusy, eu inca mai sper.
Cris, ma bucur ca ai revenit .
MNK, bine ai venit la noi !

Monica

Mergi la inceput

Aldolina,merci pt raspuns!Cat timp ai facut trat naturist?Da-mi si mie te rog schema de trat!

Mergi la inceput