FIV 120
Raspunsuri - Pagina 26
Aldolina spune:
Cris, ma bucur ca reincepi tratamentul. Ai vrut sa spui 8 iunie, nu? Vezi ca CB pleaca la sfarsitul lunii iunie din tara. Stiai? Vorbim mai tarziu.
Aly, ce mai faci iubita? Cum merge tratamentul si pe cand ET-ul?
Teli, intradevar, cum am scris si mai devreme, ma gandesc serios unde sa fac a patra incercare. Prefer sa mai aman putin, mai imi revin dpdv financiar si decat sa beneficiez de reducerea de la Giuly mai bine merg in alta parte, unde poate, sper eu, te monitorizeaza cu mai multa atentie. Sa-mi spui si mie te rog tu ce idei ai in sensul asta.
pe toate.
Aldolina spune:
Fetelor, am postat la subiectul cu pricina dar nu am primit nici un raspuns referitor la costul neoficial al histeroscopiei. Ma poate ajuta vreuna din voi?
Multumesc.
MNK spune:
Buna,fetelor! Va urmaresc de cel putin 2 luni,intrucat in urma cu vreo 2 saptamani ma pregateam pt primul FIV.Insa,din pacate am fost impiedicata sa-l mai fac.Acum sunt intr-o perioada relaxare,iar peste cateva luni o voi lua de la capat!Sper sa ma pot alatura voua,imi pare rau pt cele care nu au reusit si ma bucur pt cele care sunt gravidutze dupa lungi asteptari!
Anca Wish spune:
Aldolina, acum 2 ani am facut histeroscopie la Giulesti, cu Moisa, si i-am dat 500.000. Acum cred ca 1.000.000 (in cazul in care nu faci anestezie), e suficient.
Cand o faci?
MNK spune:
CELLU,cum te simti?Eu trebuia sa fac FIV-ul la Sf.Ctin si Elena,fostul Titan.Am fost foarte atenta inca de cand ai inceput protocolul.
Aldolina spune:
Anca, Multumesc mult de tot! Maine fac, am emotii dar nu mi-e frica. Prin cate am trecut pana acum, asta mi se pare floricica la ureche.
Madalina
Anca Wish spune:
Aldolina, ce curajoasa esti. Mie, cel mai teama, mi-e de procedura asta. Daca as putea sa spun "pass", as face asta cu draga inima.
Am uter fibromatos si retrovers si din cauza asta, durerea e si mai mare. Dar, trece...ce sa facem?!?
Oricum, nu inteleg de ce nu se face anestezie totala. Faci nani si...gata.
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor,
vin de la capitolul -FIv in Ungaria, si va rog daca ma puteti ajuta si pe mine, raspunzandu mi la cateva intrebari; ce vreau eu sa aflu de la voi este daca ati facut vreuna laparoscopie cu dr. Denisa Protopopescu si cum a fost? mie inainte de a incepe procedura FIV in Ungaria mi au fost gasite niste chisturi pe ambele ovare, dna dr. Protopopescu a zis ca sunt niste chisturi seroase si mi a dat AC pt. 3 luni si peste 2 luni sa vin la control;acum urmatoarea prog. la dansa o am pe 20 iunie si ma gandesc ca daca imi propune laparoscopia ce am sa fac?!am mai fost si la dr. endocrinolog Corina Neamtu si dansa mi a zis sa nu mi fac probleme ca sunt niste amarate de chisturi sau chisr foliculi restanti care merg punctionate cu laparoscopie;in Ungaria mi a intrerupt tratamentul si mi a zis sa revin dupa ce imi rezolv problema cu chisturile.M ati ajuta mult, daca mi puteti raspunde la ce v am intrebat!
tuturor
in asteptarea unui
Kariris spune:
lasa Ancuto ca treci tu si peste asta, ai sa vezi! stai linistita ca daca o fi nevoie de vreo interventie iti baga anestezic pe vena, nu e chiar sonny sa-ti faca pe viu.
lachi 28+ Karina Iris
miki01 spune:
Marrina, multumesc pentru sfat, si eu m-am gandit ca tb facuta!
Nusy, curaj draga mea! Roage-te la Dumnezeu sa fie bine! Ai facut tot ce a tinut de tine, de aici inainte numai El decide.
Te pup si ai grija de tine,
Mihaela