FIV 120
Raspunsuri - Pagina 25
cris86 spune:
Neata fetelor,
Am intrat si eu sambata si tot citesc de atunci ce s-a mai scris si nu imi place de loc.Zouzo,Anto,Aldolina,Andrada,.....,fetelor ma doare sufletul pt.voi si ma rog ca urmatorul FIV sa fie cel castigator pt voi
Madalina28,Sper ca Dumnezeu sa iti asculte Ruga de data asta si sa ai deja comoara nidata in burtica si sa stea acolo timp de 9 luni.
Pussi,dupa ce am avut sufletul trist pt.fete ai venit tu cu baietelul si cu fratiorul sau surioara si mi s-a umplut sufletul de bucurie si speranta.Sa fiti sanatosi,voinici si sa cresteti mari
Tin pumnii stransi pt.toate fetele care sunt acum in focuri
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
cris86 spune:
nusy,sa te ajute si sa te intareasca Dumnezeu sa mergi mai departe.
Fetelor eu pe 8.05.2007 incep tratamentul pt.FIV 2.de data asta fac protocolul lung.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Teli spune:
Nusy , imi pare foarte rau ca treci prin durerea asta , stiu cum e .Si mie mi-a venit ciclul inainte de test la primele 2 fivur , dar la al treilea , cred ca de la progesteronul injectabil mi0-a venit la 2 sapt dupa intreruperea tratamentului.
Aldolina , noi doua se pare ca am ajuns la ultima incercare , groaznic.
Si mie mi-a zis dr Dracea ca mai mult de 4 incercari nu e cazul sa fac.
Deci la toamna , runda a 4-a , unde s-o facem?
Nici eu nu stiu ce sa mai fac ,vorbea cineva de reimplantare tubara , puteti dezvolta putin ideea ?Adica unde se face , cine face , ce presupune ?
MUltumesc anticipat si tin pumnii fetelor in asteptare , sper sa
reusiti
rami 73 spune:
Drum bun si bafta, Nusy ! Cine stie, poate...
Cris, sa incepi cu dreptul !
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
dream1971 spune:
Buna fetelor,
Angelia m-ai intrebat de hiperstimulare. Cred ca la tine durerile au fost de la punctie/anestezie. Depinde de sensibilitatea organismului si bineinteles de mana doctorului...La mine hiperstimularea a inceput in ziua 10 de la ET si s-a manifestat prin dureri cumplite, lipsa apetitului, crestere brusca in greutate (7 kg in cateva zile) si dificultati in urinare...Deci stai linistita ca la tine nu a fost asta sau poate doar o forma foarte usoara... Trebuie sa reusesti. Nu-ti pierde speranta.
Nusy imi pare tare rau.
Bafta multa tuturor fetelor si la cat mai multe reusite
Dream +8
Chiara spune:
nusy, la ultimul meu fiv, la o valoare a beta-hg-cg de 168,8 am avut menstruatie in toata regula. ar fi multe de povestit cum a continuat toata povestea si ce cosmar a fost (suspiciune extrauterina, ba e, ba nu e). cert este ca nimic nu-ti poate confirma sau infirma o eventuala sarcina decat un test de sange.succes si, indiferent de rezultat, nu-ti pierde increderea ca va fi bine in cele din urma. pentru toate cele de pe acest forum si bafta cu carul celor care au inceput tratamentul pt. fiv (printre care ma numar si eu)!
nusy spune:
Fetelor, va si eu pe toate.
Chiara: ai dreptate,maine voi sti cu siguranta! Multa bafta la acest FIV!
Cris: si tie mult noroc si de data asta sa reusesti!
Nusy
Kariris spune:
Buna fetelor!
am venit si eu acum de la medicul de familie pe care era sa-l omor, Mare cretin e!
Intru foarte rar si de aceea sunt rupta de evenimente... nu am apucat sa citesc mare lucru din urma dar o s-o fac acum.
Ioana tugs merci de intrebare. suntem bine si grasane. Fetitele aveau saptamana trecuta cand am fost la eco 1,400kg fiecare.
Felicia ma bucur ca incerci din nou. Luna august nu se fac fertilizari la Giulesti, deci teoretic in august sunt ei in concediu. Spun teoretic, pentru ca s-ar putea ca Marinescu sa fie in spital dar fivuri nu se fac. E OK sa te duci cu analizale gata facute.
Kitta cum e? ai inceput tratamentul?
lachi 28+ Karina Iris