FIV 120
Raspunsuri - Pagina 24
Aldolina spune:
Rubia, Nusy, pentru maine. Nusy, au fost fete care s-au dus la test cu sangerare in toata regula ca de CM si erau asa ca nu-ti pierde speranta.
Carry, Adina, Ioana,
Madalina28, si vezi ce faci cu
Andra0 spor la stimulare
Mickey, spune-mi si mie te rog cum e la Dacia Medical Centre. Si eu sunt pacienta dr. Bucur si ma intereseaza mai multe detalii. Au mai mult timp de tine avand in vedere ca e mai putina inghsuiala pe m2? faci mai multe teste? care e diferenta (exceptand-o pe cea de pret, desigur) fata de Giuly?
AndradaP, ma bucur enorm ca ne-am cunoscut.
Aurel Cris, ai grija de tine si mult noroc in continuare. iti tin pumnii stransi si fac galerie.
Angelia, sunt OK din toate punctele de vedere.
Am fost vineri la dr., cand m-a vazut saraca si-a pus mainile in cap, ca nu stie ca sa mai imi faca. In fine am discutat si am hotarat. Maine fac histeroscopia, apoi peste cateva zile HSG, analizele genetice si gata, altceva chiar nu mai stim unde si ce sa cautam. Mi-a spus ca recomanda maxim patru FIV-uri, prin urmare trebuie sa ma gandesc serios unde imi voi incerca ultima sansa: la Giuly, la Dacia MC, la Szeged? Inca analizez si parca nu m-as grabi prea tare (cum vroiam initial in septembrie), ci mai degraba mai studiez problema si chiar poate aman pana la primavara. Sunt tare nehotarata...
Aveti idee cat e scorul pentru o histeroscopie? O sa le intreb si pe fetele de la histero dar poate stie vreuna dintre voi.
Va imbratisez cu mult drag pe toate, stimulate, nestimulate, in asteptare si burticoase. Va scriu miercuri sa va spun cum fu.
Andrada.P spune:
Nusy si eu am sangerat in zilele 7, 8 si 9. Dr mea mi-a spus sa merg sa fac betaHCG. Eu, in locul tau, as face un test macar. Eu aveam valoare 9 in ziua 8 desi sangeram...
IoanaTugs inseminare cu succes! Eu vineri am vorbit cu dr. Dupa primul CM o sa fac o histero ca n-am facut pana acum iar urmatorul FIV probabil in septembrie. Sunt fericita ca am stat ult de vorba cu ea si am stabilit niste pasi pentru data viitoare. Sunt foarte optimista.
toate FIV-oasele, fara exceptie!
Andrada
nusy spune:
Am fost acum la baie si e CM in toata regula.Nu mai are sens sa-mi fac sperante.Am facut si test de urina dimineata( azi e z 10 dupa ET) si,bineinteles, e negativ. Oricum,va multumesc mult de tot ca sunteti alaturi de mine si ma incurajati.
Nusy
Moniland spune:
nusy, iti stin pumnii pentru o valoare mare. Eu am auzit cazuri ca CM iti poate veni peste sarcina daca e in perioada buna. Iti tin pumnii sa fie asa si tu sa fi . Mi se pare ciudat ca ti-a venit asa repede mai ales ca ai bagat si progesteron in tine.
aurel_cris, e normal sa te simti asa pentru ca ovarele lucreaza.
Adinuta, iti doresc o frumoasa reusita, iar din cel 4 puiuti sa se prinda 2.
ladyxe, inainte de punctie e obligatoriu abstinenta de 3-5 zile, depinde si de ce iti va zice embriologul. Proba cea mare o va da imediat dupa ce ti s-au recoltat tie ovocitele, pentru ca apoi proaspeti "gigeii" sa-si faca treba. Spermograma nu se mai face decat la inceput pt. diagnostic.
Micky, eu de ex. am facut stimulare 13 zile. Unele fete au facut si 9. Totul depinde de cum reactionezi la tratament.
Liana,
Monica
madalina28 spune:
Stiti dupa cat timp iese Pregnylul din organism?Stiu ca s-a tot discutat pe tema asta dar nu pot cauta acum.
Eu nu am nici un simptom,nu ma dor sani, burta nici atat.Oricum sunt ziua 4 de la ET nu cred ca ar treb sa simt ceva asa devreme.Sa vedem timpul si Dumnezeu va decide........
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
nusy spune:
Monica, nu am mai introdus utrogestanul pentru ca nu am mai putut din cauza sangerarii...l-am inghitit.Dar,pana ieri,cand il introduceam, colul era moale...asadar...
Oricum,nu sunt nici suparata,nici deprimata. Gandul ca in septembrie incerc iar mi-a ridicat moralul.Mi-e groaza numai de drumurile lungi( daca eram din Bucuresti ce bine era!!!), de raul groaznic de dupa anestezie...de eventualele complicatii pe care le-am facut si acum(durere mare dupa ET, tromboflebita la mana), de emotia cu " or fi gigei,n-or fi ?"...si de faptul ca iar trebuie sa-mi cer cate o zi de concediu sa pot pleca( asta inseamna ca nu trebuie sa-mi "consum" tot concediul care mi-a mai ramas ,in august,asa cum planuisem si sa mai las cateva zile pentru drumuri si pt. perioada de dupa ET)...si daca se nimereste in perioada cand am lucrari de facut( acum am avut noroc, nu s-a nimerit)...atunci sa te tii!!!Ufffff! Complicata treaba!
Nusy
Anca Wish spune:
Hai, mai, fetelor, lui Nusy i-a venit ciclu (a zis ca e in toata regula) si voi o puneti sa-si verifice nu stiu ce. Mi se pare un pic cam cinic.
Nusy, sa-ti dea Doamne Doamne putere sa treci peste.
M-am uitat pe listuta aia de pe prima pagina, dar nu te-am gasit. sau nu am vazut eu bine. Spune-mi, te rog, unde ai facut FIV-ul si cu cine.
nusy spune:
Anca: multumesc mult... nu e nicio problema, nu ma supar...Fetele au intentii bune,vor sa ma incurajeze...Eu va multumesc tuturor ca rupeti din timpul vostru pentru a citi ce am scris si a-mi raspunde.Sunteti toate super dragute!.
Sunt trecuta pe listuta, am facut la Giuly, cu Dracea+ Dascalescu.
Nusy
rami 73 spune:
Nusy, tare rau imi pare...asta-i viata, ce sa facem. Nu putem decat sa speram si sa incercam in continuare. E tare ciudat insa ca ai inceput sa sangerezi in z.8 de la ET, mai ales ca ai spus ca aveai progesteronul spre limita superioara, plus suplimentul pe care l-ai luat ! Nu mai inteleg chiar nimic ! Tu ce lungime a CM aveai inainte de FIV ? Cat era faza luteala ? Eu totusi as face un bhcg in Tulcea, chiar daca vine rezultatul peste 10 zile, macar stii daca a fost vreo tentativa, n-ai nimic de pierdut...dar la Bucuresti eu zic ca n-are rost sa te mai deplasezi.
Oricum, ma bucur ca nu te dai batuta, o sa vezi ca o sa gasiti gigei si data viitoare, asa cum ati gasit acum. Fii optimista !
Dany, ce ne mai zici de tine, cum te simti la inceputul stimularii ? Cu odihna cum stai ?
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
nusy spune:
Da, Rami, asta zic si eu...ca e tare ciudat...sunt atipica,probabil. La mine CM este de 30-31 zile,cu ovulatie prin z12-14( deci faza luteala e lunga, nu am avut probleme cu asta...niciodata nu mi-a venit mai devreme de z 28...).Vin,totusi la Bucuresti sa fac testul pentru ca oricum sotul are drum ( si stiu de maine exact ce e -nu mai astept 10 zile-,ca sa pot opri utrogestanul..caci deocamdata nu l-am oprit...)
Nusy