FIV 120
Raspunsuri - Pagina 23
alina_alexandra spune:
Nusy, incearca sa nu te mai ingrijorezi si sa nu te mai gindesti tot timpul la ce se intimpla. Ce va fi, va fi... grijile nu ne fac bine. Suntem toate alaturi de tine. DD sa te aibe in paza Lui .
Kitta, multumesc pentru lamuriri. Eu speram totusi ca fiind clinica particulara o sa fie mai bine organizati dar probabil ca "organizatorul" o fi in "concediu". Tu faci FIV in iunie? Sti cind vine dr. Ron El? Nu de alta dar pe mine m-a consultat un alt dr. venit din Isdrael (Freeler) si nici nu stiu cine se va ocupa in final de mine... Ioana este fata bruneta de la receptie? Multumesc mult.
Alina
zouzounaki spune:
dragele mele,am intrat sa va spun ca Adina1967 are de ieri(ET la 48 de ore) 4 puiuti la purtator...sa-i traiasca mari si frumosi 9 luni la mami in burticuta
Ioanatugs Kalispera ...deja in Ellada a inceput sezonul...este plin de turisti,plajele sint pline...este cald ziua,dar mai bate vintul si asta ma scoate din sarite...mereu sint cu parul ciufulit...
Nusy stai intinsa in pat,nu te ridica numai pt pipi...stiu cazuri cind se credea ca e CM si de fapt era sarcina...gindeste optimist
Nusy,Ioanatugs,Madalina28,Adina1967,Rubia,Carry
pupicele tuturor...o noapte cit mai linistita
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
zouzounaki spune:
si o dedicatie in miez de noapte,pe aripa unui vis,departe de realitate
http://www.youtube.com/watch?v=N6V4kzM5Yos
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
marrina spune:
nusy LA primul Fiv nu am stiut cu ce voi face stimularea pana in ziua in care am inceput-o dar poate de data asta aflu din timp. si BAFTA!
KoraPop Link-ul e OK dar probabil sa nu aiba oricine acces pe site-ul Dir. Farmaceutice. Preturile exacte de acolo sunt:
Cetrotide 0.25 mg (cutie cu 7 flacoane) 772.23 RON
Cetrotide 3.00 mg (cutie cu 1 flacon) 772.23 RON
carry Daca vrei sa zburzi poti zburda. Important e sa nu fii stresata! Despre concluziile la care am ajuns despre rezultatele mele slabe la stimulare vorbim mai incolo. Momentan trebuie sa fii optimista! Bafta!
Andra0 Si mie Marinescu mi-a zis sa fac dimineata si Diphereline si Menogon. Sincer eu nu cred ca e vreo problema. Oricum ele au efecte diferite, unul ajuta la maturarea foliculilor si celalalt impiedica ovulatie prematura. Si pe deasupra n-am citit in nici un prospect ca s-ar face la ore diferite. Astea sunt informatiile pe care le am eu dar si eu am avut rezultate slabe la stimulare.
rami73 Soare si vacanta placuta sa ai! Eu mi-am luat gandul la vacanta pentru ca urmeaza al doilea FIV tot anul asta si buzunarul s-a cam golit. Oricum, daca nici cu FIV 2 nu am succes ma apuc de terminat casa si dupa aceea mai vedem.
madalina28 si bafta!
Micky2007 Da ce exacta esti? De abia ai inceput stimularea si stii deja cand faci ET? O sa vezi in ziua 6 de stimulare, la eco, cum mergeti mai departe. Aminteste-ti ca nici un tratament in domeniul asta nu e asa strict. La DAcia Center se fac punctii si ET? Sau numai monitorizarile? Multa bafta!!!! Si optimism.
zouzou Cum sa clatesti flaconul cu apa? Pai apa e sterila? Ia mai gandeste-te la varianta mea cu seringa noua, nu cea cu care te-ai injectat?
ladyxe Nu e nevoie de spermograma inainte de punctie, ci de cateva zile (2-5) de repaus iar in ziua punctiei se face recoltarea pentru fertilizare. Cred ca stai bine cu folicilii. Endometrul trebuie sa mai creasca putin.
miki01 Inainte sa faci urmatorul ET repeta-ti progesteronul in ziua 21 si vezi cum stai. Bafta!
FeliciaDaca iei AC cum te-ai gandit sa repeti analizele? Bineinteles ca e foarte bine sa mergi cu toate analizele deja facute la consultatie. Nu stiu exact cand intra in concediu dar probabil in august. Iti propun sa suni la Laboratorul de Sterilitate si sa intrebi daca vrei sa stii din timp. Cu siguranta acolo se stie.
Daca mai ai nevoie de alte informatii... Bafta!
Adina1967 Sa fii !
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
aurel_cris spune:
ZOUZOU hai ca ai fost de coma cu dedicatia,iti multumim
NUSY stai linistita ca trebuie sa fie bine,iti tin pumni pt miine si te rog nu te mai stresa
ANGELIA merci pt intrebare iubita eu ma injectez la greu
ALDOLINA sper ca esti bine
Fetelor eu de simbata am inceput sa simt o presiune in ovare putin cite putin.Astazi ma simt super imbalonata,parca nu mai pot sa suflu si nici sa mananc,burtica bolboroseste intruna voi ati simtit asa ceva???Nici sa dormit nu am dormit ca lumea,noroc ca miine ma duc la dr ca altfel ma ingrijoram.Culmea este ca sunt si in perioada ovulatie si am mucus la greu este normal???Fiind la primul FIV nu prea am experienta si nu stiu la ce sa ma astept.
DANYALO tu cum te simti???
ADINA ai grija de tine si de puisori
Va pup pe toate si va doresc multa bafta
aurel_cris spune:
MARRINA eu am facut in jurul prinzului toate injectiile(menogon,diphe.,gonal) asa mi-au spus nu la ore diferite
MICKY ce rapida ai fost,vb Marrinei chiar ti-a spus totul asa exact,eu nici stimularea nu stiam cu ce o voi face pina in ziua cind am facut echo.
nusy spune:
Fetelor ,va multumesc,dar eu nu mai sper.Deja de azi noapte e CM in toata regula.Si totusi nu inteleg de ce a venit asa devreme.Asta e...in septembrie urmatorul!
Multa bafta tuturor care sunteti in asteptare sau in tratament.
Nusy
Anca Wish spune:
Nusy, imi pare tare rau. Oricum, e tare ciudat. Tu, parca, abia maine trebuia sa faci testul, nu?
Offff
nusy spune:
Da,Anca,abia maine...si sangerez de sambata...ciudat,nu? Oricum,maine merg sa-l fac, macar sa vedem daca o fi incercat sa se prinda ceva...sau e zero absolut.
Nusy
Micky2007 spune:
Marrina da, la Dacia se fac punctii si ET, cam de o luna. Eco am facut in Z2 si mi s-a dat tratamentul de stimulare. Exact asa mi-a spus Dr. ca se va intampla adica in ce zi este punctia si ET-ul pentru ca ma duc la ea de mult, chiar am facut 5 IA si stie cum raspund la stimulari si ce probleme am.
aurel_cris
Micky