FIV 120
Raspunsuri - Pagina 29
andicu spune:
Fetelor care fac testul maine, multa bafta! va tin pumnii strans sa intrati in randul gravidutzelor!
Andicu 33+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
danyalo spune:
nusy- nu stiu ce sa zic... asa ca nu zic nimic...doar maine sa faci testul...ca sa te edifici!
rubia, carry- sa dea DD sa veniti maine cu vesti bune!
madalina 28-uite-acum trece timpul si faci testul!
cristal--La multi ani!
Doris- eu nu stiu ce sa-ti spun...
pussicilor stati cumintei si faceti injectii daca asa trebuie!
Lachiiii- ce bebeline grasanutze ai!!!!Doamne cum trece timpul!
kitta, andrada, ramica,aurel cris ,aldolina, moniland, anca wish... si nu va mai enumar...ca tare multe sunteti...-pupici multi
Eu deocamdata pe la ovare nu simt nimic...maine fac inj. nr. 4 abia...joi la eco...
Cu somnul tot asa...deci azi cam cazuta...de oboseala...am apelat iar la draguta de sherryca...manca-o-ar mama cum le stie ea pe toate...am fost la acupunctura...ce peripetii !!
Am vb. cu un dr. de acolo...de unde sa stiu ca el e profesor la facultate...habar nu am cum i-l cheama... ii spun problema...ma mai intreaba una alta...in timp ce -mi lua pulsul pe la maini...sau ce facea el... apar 5 tanti tinere unele batraioare altele...cursante ale lui... si eu am fost cobaiul!
Ca sa va zic...mi-a facut un fel de masaj inainte de ace... i-am spus ca sunt balonata... un masaj f. puternic deasupra buricului...de am crezut ca mor...ca acolo-mi dau duhul... apoi m-a intors pe spate...si iar...am crezut ca mor...apoi ace...si m-am relaxat! Mi-a pus si un bec cu biotron parca...si deja ma simteam in rai!
vreau sa fac cat mai multe sedinte pana la ET...as vrea zilnic...dar din cauza programului nu o sa nimeresc turele doctorului...oricum ... chiar daca a fost rau ( am urlat de durere) acum mi-e mai bine!
Concluzia dr-lui...e ca-mi fac eu prea multe griji...si ca totul pleaca de la cap....dar tot le zicea cursantelor ceva de vez. biliara...offf...ma duc si maine si de cate ori voi putea...desi ma va costa ceva sper sa merite!
va pup cu drag pe toate fara exceptie
dany
andicu spune:
Fetelor care fac testul maine, multa bafta! va tin pumnii strans sa intrati in randul gravidutzelor!
Andicu 33+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
angelia spune:
Nusy imi pare rau. O alta dezamagire, dar mergem mai departe.
Poate totusi... maine o sa iasa testul pozitiv. Ce bine ar fi...
cristal1995vreau si eu tortulet.
Cris86 sa fie cu noroc FIV 2
Pupici pe burtici la viitoarele mamici si pe obrajori la toate fetele aspirante. Mult noroc!
Angelia
Marush spune:
Nusty te rog sa fii optimista, lasa simptomele si gandurile rele, maine vei afla daca ai reusit! Iti doresc sa fie pozitiv testul si astfel sa creasca speranta ca intr-o zi vom fi si noi in locul vostru. Simt ca fiecare reusita face ca momentul in care poate ne vom strange si noi ingerasul in brate sa fie tot mai aproape.
Zambeste, alunga norii, si pregatestete de caldura,de zambetul soarelui.
Maine noi mergem la Dr.Damian. Avem trimitere de la medicul de familie, si programare la policlinica Panduri. Credeti ca e cazul sa fim pregatiti cu pliculetul?
Ps: Nusty , iti multumesc din suflet pentru reaspunsul vis-a-vis de Matei, citind primele reactii ale fetelor incepusem sa cred ca nu vorbim despre aceeasi persoana. Apoi mi-ai confirmat tu ca experienta noastra a fost reala si a implicat-o si pe D-na Matei. Ce usurare, credeam ca am luat-o razna. Pacat ca medicii nu sunt consegventi in ceea ce fac!
angelia spune:
dream1971multumesc de raspuns, ai dreptate, nu cred ca a fost hiperstimulare si nici nu as vrea sa am parte de asa ceva. Sper ca cei 9 embrionasi sa fie suficienti ca sa reusim sa ne implinim visul si sa nu o luam de la capat cu un ciclu intreg.
Pupici
Zoe spune:
Buna, fetelor! Citesc de doi ani diferite subiecte de pe acest site, trecand de la un subiect la altul(de la problemele intr-o casnicie pana la ce mai gatim) , depinde ca ma interesa. Din ianuarie in schimb citesc tot mai mult despre FIV , deoarece am aflat, dupa mai multe investigatii, ca este singura mea sansa de a avea copii. Asa ca am inceput sa ma documentez si cele mai multe raspunsuri la intrebarile mele le-am gasit la voi,asa ca va multumesc, chiar daca mi-ati raspuns indirect.
In momentul de fata sunt in a 10 zi de la ET, si problema mea este ca am dureri ca la CM.
Mai am si dureri de sani, dar cred ca sunt de la medicamente.
Pentru analiza Beta-hcg sunt programata in 04.06, asa ca mai am de asteptat. Sper sa nu-mi vina CM pana atunci.
Fetelor care faceti maine testul - multa bafta!
Multi si multi
Cu mult drag,
luck spune:
va citesc in fiecare seara si asteptam sa vina luna sept sa pot fii si eu in febra fivului dar surpriza !!!
trebuia sa incep fivul in mai dar cu o zi inainte de inhibare cu diphe 3.75 am fost la ecograf si dr a vazut un chist de 4 cm si mi-a spus ca nu putem incepe fivul din ac cauza si amanam pana in sept pt ca atuni vine din nou dr (am uitat sa va spun ca sunt din Sibiu si dr care face aici fiv vine din Austria)
mi-a dat tratam cu orgametril si din prima zi a CM Marvelon urman ca inainte de terminarea tratam sa merg la echo
astazi am fost la echo , spre bucuria mea chistul disparuse , dr ma pofteste sa iau loc si imi spune sa mai iau Marvelon pana in 4.06 inclusiv iar din 8.06 sa incep STIMULAREA cu 5 fiole menogon pe zi
am zis stiti eu trebuia sa fac inhibare cu diphe 3.75 si ramasesem pt luna sept iar el mi-a spus ca si Marvelonul este un inhibator si incep acum stimularea
va rog din suflet spuneti-mi dc ati mai auzit asa ceva si dc se pota inhiba cu Marvelon
Pupici
zouzounaki spune:
Nusy speranta moare ultima...nu te da batuta..nu se stie..fa-ti testul...
Nusy,Rubia,Adina1967,Madalina28,Carry,Ioanatugs
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page