Durerea unei pierderi de sarcina (25)
Raspunsuri - Pagina 7
cristy74 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt Cristina. Povestea mea este urmatoarea: in luna septembrie 2006 am ramas gravida si eram cea mai fericita femeie din lume. Dar aceasta imensa bucurie nu a tinut mult, pentru ca la scurt timp m-am imbolnavit de rubeola. Timp de doua luni mi-am refacut analizele de foarte multe ori si am mers la multi medici si, din pacate, toti mi-au spus acelasi lucru - intrerupere de sarcina. Eram epuizata psihic si nu doream decat sa se termine odata cosmarul. Si in data de 11 ianuarie, cand sarcina mea era de 19 saptamani, am facut intrerupere de sarcina. Dar cosmarul meu nu s-a terminat atunci. Cand am venit acasa am simtit un gol imens, copilasul meu murise si odata cu el o parte din mine. E foarte greu sa exprim in cuvinte ce simt, decat ca este o durere foarte mare.
In urma cu cca. 2 luni am intrat pe un alt forum si Cristina26 m-a indrumat spre voi. De atunci intru si va citesc aproape in fiecare zi. Nu am putut sa scriu, nu stiu din ce motiv.
Dar voi ma ajutati in fiecare zi sa merg mai departe, sa nu mai imi doresc sa mor, si poate intr-o zi, cu ajutorul vostru o sa reusesc sa scap de teama asta teribila de a mai ramane gravida. Pentru ca ne dorim tare mult un copil.
Ii multumesc Cristinei si va multumesc voua, pentru ca sunteti niste fete minunate si nu stiu cum reuseam sa merg mai departe fara voi.
Va pup pe toate,
Cristina
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by sicuta13
Te astept si pe tine dar te avertizez ca nu am prajituri
Cris
Esti sigura ca vrei sa vin?vezi ca sunt tare mancacioasa,lasa ca dulce aduc eu un strudel cu mere,merge?
SUFLETEL te asteptam
sicuta13 spune:
Uite aici ceva site-uri sa ne facem sange rau
www.talbots.com;
www.chadwicks.com;
www.landsend.com;
www.next.co.uk;
www.anntaylor.com;
www.jonesnewyork.com.
Eu vreau la Parndorf
Cris
sicuta13 spune:
Merge , oricum eu nu stiu sa fac mancare putina asa ca este
Cristina bine ai venit printre noiImi pare rau de suferinta ta, cu timpul vei prinde din nou curaj sa incerci. Aici, toate fetele am avut probleme dar ne adunam fortele sa mergem mai departe
Stii cum se spune "Ce nu te doboara te face mai puternic"
Cris
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by cristy74
Buna fetelor,
Eu sunt Cristina. Povestea mea este urmatoarea: in luna septembrie 2006 am ramas gravida si eram cea mai fericita femeie din lume. Dar aceasta imensa bucurie nu a tinut mult, pentru ca la scurt timp m-am imbolnavit de rubeola. Timp de doua luni mi-am refacut analizele de foarte multe ori si am mers la multi medici si, din pacate, toti mi-au spus acelasi lucru - intrerupere de sarcina. Eram epuizata psihic si nu doream decat sa se termine odata cosmarul. Si in data de 11 ianuarie, cand sarcina mea era de 19 saptamani, am facut intrerupere de sarcina. Dar cosmarul meu nu s-a terminat atunci. Cand am venit acasa am simtit un gol imens, copilasul meu murise si odata cu el o parte din mine. E foarte greu sa exprim in cuvinte ce simt, decat ca este o durere foarte mare.
In urma cu cca. 2 luni am intrat pe un alt forum si Cristina26 m-a indrumat spre voi. De atunci intru si va citesc aproape in fiecare zi. Nu am putut sa scriu, nu stiu din ce motiv.
Dar voi ma ajutati in fiecare zi sa merg mai departe, sa nu mai imi doresc sa mor, si poate intr-o zi, cu ajutorul vostru o sa reusesc sa scap de teama asta teribila de a mai ramane gravida. Pentru ca ne dorim tare mult un copil.
Ii multumesc Cristinei si va multumesc voua, pentru ca sunteti niste fete minunate si nu stiu cum reuseam sa merg mai departe fara voi.
Va pup pe toate,
Cristina
Cristy74-draga de tine...nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare ca treci prin asa ceva...Cel mai greu este sa fii nevoit sa decizi asupar vietii copilului tau nu e drept sa fim pusi sa luam asemenea decizii,ai facut-o tu,eu si muulte fete din pacate...Eu am fost nevoita sa fac intrerupere la 24 saptamani,am o fetita acolo sus la ingerasi,nici nu stii de cate ori mi-am dorit sa mor sa fiu langa ea,durerea este ff mare...Nu ajuta nimik,nici un cuvant,nici un medicament,nimik...poate doar o alta sarcina ne-ar ajuta,doar asta mai sper si eu.am vrut sa renunt si am gandit ca tine crede-ma dar fetele nu m-au lasat,de cate ori am pikat de atatea ori mi-am intins mana...e greu dar ce ne ramane daca renuntam?trebuie sa induram aceasta durere ce ne-a fost data,trebuie sa ne traim viata si la timpul potrivit vom ajunge langa ingerasii nostrii!Stii mie imi este ff greu si acum sa avd copilasi mici sa nu am gandesc cate luni ar fi avut fetita mea...insa am grija de mine sa nu fiu prea deprimata sa nu imbolanvesc.aici sunt multe fete care AU REUSIT,si vei resi si tu si eu si toate fete sa mergi mai departe...Nimik nu este drept in viata asta,stiu prea bine!speranta fie ea cat de mica este tot ce ne-a ramas....Acel gol pe care il simti este absolut normal,doar ti-ai pierdut sufletelul...nu-l vei umple niciodata dar il poti inconjura de fericire inceracnd din nou sa faci un copilas!Eu incerc din nou desi sansa ca urmatorul copilas sa fie din nou bolnav este mare si nici nu voi stii decat din luna a 5-a,mi.e greu dar LUPT ca nu am alta solutie...de aceea te rog sa lupti si tu si sa speri ca va fii bine!Pe mine ma gasesti mai mereu aici,aici e locul in care sunt EU fara sa ma prefac,sunt eu cea care plang care rad care sufar...caci in lumea de dinafara forumului trebuie sa ma prefac sa nu sufere cei iubiti!
SUFLETEL te asteptam
mav spune:
Michelle, merci de intrebare, sunt bine. N-am mai scris pt ca stau prost cu timpul.... l-am avut si pe Sebi bolnavior (am fost internati amandoi o saptamana in spital), dar v-am citit mereu cand am gasit o farama de timp. Sunt sufleteste alaturi de voi!
Iti tin pumnii sa vina si la tine bebe sanatos cat de curand!
...Ma ingrijoreaza Laura Ioana.... n-a mai scris de atatea zile... pe nicaieri... si e ciudat, ca era atat de fericita....
Chiar nu stiu cum sa iau legatura cu ea...
Ma rog la Doamne-Doamne sa fie totul bine!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
blueeyes2003 spune:
Cristina imi pare nespus de rau! Nu am cuvinte...Cunoastem prea bine sentimentele si durerea care te coplesesc,care nu te lasa sa dormi,sa zambesti,sa visezi...Este ingrozitor de greu. Acum iti este greu sa crezi,dar incet-incet iti vei reveni,durerea se va mai estompa si dorinta de a incerca din nou te va face sa mergi mai departe.Bineinteles ca ceva s-a rupt definitiv in sufletul tau,a ramas un gol pe care nimeni nu-l va umple,dar trebuie sa faci tot ce poti pentru ati implini visul.
Solutia pentru noi,cele care am trecut prin aceasta durere este sa ne stergem lacrimile,sa mergem mai departe si sa privim cu incredere spre viitor.
Nu-ti pierde credinta in Dumnezeu,El este Singurul care hotaraste ce si cand daruieste fiecareia dintre noi.
Suntem alaturi de tine si sper sa te ajutam sa treci peste aceasta durere!
Fetelor ce stiti de Laura?
Va pe toate!
Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by mav
Michelle, merci de intrebare, sunt bine. N-am mai scris pt ca stau prost cu timpul.... l-am avut si pe Sebi bolnavior (am fost internati amandoi o saptamana in spital), dar v-am citit mereu cand am gasit o farama de timp. Sunt sufleteste alaturi de voi!
Iti tin pumnii sa vina si la tine bebe sanatos cat de curand!
...Ma ingrijoreaza Laura Ioana.... n-a mai scris de atatea zile... pe nicaieri... si e ciudat, ca era atat de fericita....
Chiar nu stiu cum sa iau legatura cu ea...
Ma rog la Doamne-Doamne sa fie totul bine!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mav-of imi pare rau ca Sebi afost bolnavior.in legatura cu Laura si eu sunt ingrijorata,insa prefer sa ma gandesc ca nu ii merge netul de la ploile astea(ca nici la ai mei nu le merge) decat sa ma gandesc la altceva.sper sa ne dea un semn cat mai curand!stii ca mi-a fost dor de tine?
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
Blueeyes-draga ce mai faci?incepusem sa imi fac griji si pt tine!Esti bine?De LauraIoana,nu stim nimik....nu aveti vreun nr de telefon sa o sun?
SUFLETEL te asteptam