Durerea unei pierderi de sarcina (25)
Raspunsuri - Pagina 6
Michelle81 spune:
Sicuta13-draga mea nu te scuza pt greseli nici eu nu verific de multe ori si-asa intelegem ce scrii.Lasa nu-ti fa probleme ca si la mine dulciurile sunt la ordinea zilei am mai spus nu as putea trai fara ele,dar lasa ca suntem si asa frumoase si sotiorii tre sa ne iubeasca si nu tre sa fim topmodele pt asta!!deci aveti unda verde?superrrr!
SUFLETEL te asteptam
L5845 spune:
Michelle babutzo, eu sunt bine, si profit din plin de perioada asta sa , mi-am luat si teste de ovulatie, daca vrei sa stii .Tu? astepti acum, ca sa faci testul acusica, dar sunt sigura, ca de la atata galerie (care oricum nu o opresc nici cand vii cu test+), s-au speriat deja uratii pentru 9 luni cel putin, de acum in colo ..
sicuta imi place tare mult optimismul asta al tau. Sa stii, ca daca simti ca scade, iti arunc eu un botz peste gard, ca sa ai rezerva , asa ca, nu ramai tu fara, avem noi grija de asta . Iar de rushi, nu-ti fa probleme, cu optimismul, o sa reusesti sa alungi stresul, si cu el si rushii, sunt sigura de asta.
danangie, e valabil si pentru tine, daca ai nevoie, sa stii.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
mav spune:
tare sunteti grase fetelor!!!!!!!!!
.... hmmm.... eu ce sa mai zic.... cu 62,6 kg, la 1,60m...
Am gasit niste info despre beta hCG si m-am gandit ca unele dintre voi sunt direct interesate:
"Beta hCG levels should double approximately every 2 days for the first four weeks of pregnancy [2]. As pregnancy progresses the doubling time increases. By 6 to 7 weeks gestation beta hCG levels may take as long as 3 1/2 days to double [3,4]."
sursa:
http://www.obfocus.com/questions/qanda7.htm
www.obfocus.com/calculators/betahCG.htm" target="_blank">Beta hCG Doubling Time Calculator
Mai stiti ceva despre Laura Ioana? Sper ca este ok, ca n-a mai scris de cateva zile....
Va pup!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Michelle81 spune:
Mav-nu stiu nici eu ce este cu Laura,nici pe messenger nu am reusit sa dau de ea,sper din suflet ca este bine,poate ca este doar plecata la soare pe undeva,sa gandim optimsit...sa ne anunti daca aflii ceva!
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
L5845-draga mea mersi pt galerie!Ce bine ca ti-ai luat teste de ovualtie,ce zici in doua saptamani ne dai vestea cea mare,ca as ausnt de nerabdatoare sa vad semnul in dreptul numelui tau!
Mav-dar tu draga mea ce mai faci?de mulllt nu ne-ai mai scris.in ce zi esti?aveti unda verde pt bebe?
SUFLETEL te asteptam
sicuta13 spune:
Lau-Meli tine o rezerva asa pt. orice
Nu stiu pe unde sunt fetele doar noi bantuim pe aici.
Cris
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by sicuta13
Lau-Meli tine o rezerva asa pt. orice
Nu stiu pe unde sunt fetele doar noi bantuim pe aici.
Cris
Ma bucur ca scrii mai des pe aici,fara noi ar batea de tot vantul la acest capitol,nu stiu ce se intampla ,o fi fetele pe la soare pe undeva,nu stiu...eu insa sunt rea de caldura,numai cand merg la plaja mai stau la soare insa asa cand ies afara morrr,lesin de caldura!si la plaja merg doar in weekend totusi si atunci ianinte sa plec va scriu cateva randuri!
SUFLETEL te asteptam
sicuta13 spune:
Sincer si eu as merge la plaja doar ca acum cu uratii stau cuminte acasa si fac mancararica pt. sot
Cris
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by sicuta13
Sincer si eu as merge la plaja doar ca acum cu uratii stau cuminte acasa si fac mancararica pt. sot
Cris
Iamii ce bine miroseeeee1!!
SUFLETEL te asteptam