Durerea unei pierderi de sarcina (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ale-cum te mai simti?nu ne-ai spus cum ami este cu sangerarile,au trecut sper si nu iti mai dau baiate de cap!
Sicuta13

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Fetelor eu va pup pe toate sa stiti!!!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Michelle ce activa esti, cred ca presimti tu ceva
Abia astept sa ne dai vestea cea mare
Eu ma simt in stare sa mut si muntii din loc. Nu stiu de unde atata optimism, sper sa ma tina si sa se molipseasca si la voi.
Pepsi gata bagajul de spital? Banuiesc ca esti acasa, te odihnesti ata cat poti de Dominic.
Cand naste una dintre noi mi se pare ca naste o prietena buna. Pacat ca stam toate in alte orase chiar alte tari, ar fi interesant sa ne intalnim live.
Va pup pe toate.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MICHELLE da a iesit buna ciorba, data viitoare fac invitatiile de rigoare!!! Si eu sunt multumita sufleteste ca m-am deblocat si incerc sa vad totul cu alti ochi. Nu pot zice ca m-am "vindecat " complet dar incetul cu incetul voi reusi. Da, inca imi face rau cand imi vad colegele gravide dar nu atat de tare ca si pana acum. Acum sunt nerabdatoare sa ma cheme sa fac odata operatia asta. Ca ma tine in loc. In schim, am o febra musculara de nu mai pot. De 2 zile am inceput din nou sa fac cicleta si ma doar toti muschii. Cat despre prajituri....nici nu se pune vorba. Nu sunt facuta sa fac prajituri. Mancare da, fac de toate cele, invetez retete, imi place sa fac tipuri de mancare noi....dar dulciuri...nema.....odata am vrut sa-mi fac o placinta si-ti spargeai capul di aluat . Si-apoi.....eu cu sotul am vrea sa incepem din nou o dieta care am facut-o inainte sa ma casatoresc si nu prea e locul de dulciuri . Azi sunt in ziua 21 dupa chiuretaj. A trecut destul de repede timpul. Stii ieri am cunoscut o pacienta care si-a facut un plafar. Si am intrebat-o dupa un chiuretaj ce ar trebui sa iau ca sa pot sa-mi revin fizic....hormonal, etc.....si mi-a zis ca da sunt cateva plante......dar sa ca unicul tratament dupa un chiuretaj care functioneaza cel mai bine e : sa elimin stresul. Ca a zis ca poti lua cate tratamente naturiste vrei .....daca esti stresata nu fac nimic aceste tratamente. Eh.....vom vedea. Mamaaaaa ce m-am lungit.

LAU

POZELE MELE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sicuta13

Michelle ce activa esti, cred ca presimti tu ceva
Abia astept sa ne dai vestea cea mare
Eu ma simt in stare sa mut si muntii din loc. Nu stiu de unde atata optimism, sper sa ma tina si sa se molipseasca si la voi.
Pepsi gata bagajul de spital? Banuiesc ca esti acasa, te odihnesti ata cat poti de Dominic.
Cand naste una dintre noi mi se pare ca naste o prietena buna. Pacat ca stam toate in alte orase chiar alte tari, ar fi interesant sa ne intalnim live.
Va pup pe toate.

Cris

sicuta13-Asa te vreau plina de optimism,ca avem la exemple pozitive in jurul nostru...tre sa ne molipsim si noi!asta am spus si eu,toate fetele sunteti super pacat ca suntem atat de departe!eu deja am emotii pt Flaviacand stiu ca mai are atat de putin!tu ce mai faci?A cata zi esti?cand aveti unda verde?Poate ne-ai mai spus dar sunt cam uituca in ultimul timp!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Danangie-ei zic sa nu iei nimik dupa chiuretaj,ci sa elimini stresul ca este cel mai mare inamic.Cand faci operatia?am sa iti tin pumnii si toate fetele iti vom trimite niste energie pozitiva sa decurga totul super bine!inca ceva ,vezi ca nu este bine sa faci dieta cand vrei sa concepi un copilas pentru ca afecteaza si fertilitatea asa am citit,lasa ca ai timp dupa 10 luni circa sa tot faci dieta,vei slabi fugind in stanga si in dreapta cu bebika in brate,ca zici?eu nu as putea renunta la dulciuri nici batuta,stiu ca ar trebui sa cam dau jos si eu dar acum nci nu am gandesc,am 53 de kg cam mult pt inaltimea mea de 1,60 insa dupa nastere voi da sigur jos.De vindecat cred ca va mai dura o viata intreaga,caci durerea va ramane mereu...ma bucur sa aud ca esti pe drumul cel bune!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Fetelor unde sunteti?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MICHELLE stiu ca nu e bine de dieta cand vrei sa faci bb. Dieta mea e facuta de o dieteloga.....nu pentru mine.....dar cand amm facut aceasta dieta......imi crescuse hemoglobina . E o dieta sanatoasa, adica elimin grasimea , prajitul. E o dieta ca mananci de 2 ori carne de vita, de 2 ori peste, de 2 ori spaghetti, branza , un fel de sunca care este aici in It, mananci fructe si salate cat vrei tu......deci nu e o dieta in care sa mori de foame. Eu cu aceasta dieta am slabit intr-o luna jumate 4 kg. Si cum ti-am spus imi crescuse hemoglobina. Eu am 1,70 m . Si am 57,5 kg. Nu ma simt bine deloc. Greutatea mea ideala e 53 kg. Daca as ajunge la aceea greutate a fi fain. Si poate imi aduce oroc cine stie......ca atunci cand am ramas gravida aveam o saptamana de cand incepusem dieta. Faceam cicleta non stop.
Eu azi lucrez de dupa-amiaza....

POZELE MELE

Mergi la inceput

Danaangie-pai draga mea tu esti slabanoaga,ce zici de mine,53 de kg la 1,60?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Voi va plangeti eu am 58 kg si 1,60 dar la dulciuri nu pot renunta, sunt drogul meu
Michelle ieri au venit uratii. Teoretic am unda verde, analizele genetice nu le mai refac la Szeged, le am pe cele facute la Tm, la Szeged costa 75 000 Ft. de persoana; analizele virusologice sunt ok.
In primul rand vreau sa imi gasesc un job apoi ma las in voia lui D-zeu, nu vreau sa ne stresam cum am facut la o doua sarcina ca nu ajuta din contra a durat un am pana s-a intamplat minunea. Renunt si la tratamente de sustinere, la atatia hormoni cati am luat in sarcina anterioara. La doctor voi contiuna sa merg la Szeged ca am incredere in profesionalismul lor. Pana cand se va intampla minunea vreau sa ne bucuram de viata, ca anii trec, sa traim in preyent si viitor, sa ne simtim bine.

Cris

Mergi la inceput