Durerea unei pierderi de sarcina (25)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Kora mie nu imi plac scurgerile..la mine au fost semn de avort spontan din pacate maroul a devenit rosu...eu as fugi la urgente in locul ei. Sper sa fie totul bine cu nasa ta.
Sanatate!
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Kora si eu zic sa mearga neaparat la medic.Asa cum a spus Cristina,aceste sangerari pot indica o sarcina oprita in evolutie(Doamne fereste!)cum a fost si cazul meu. Dar poate sa nu fie nimic grav si cu Utrogestan si Gravibinon aceste sangerari sa inceteze.
Multa bafta nasei tale!Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu bebe!

Cristina ce frumos ar fi!Deocamdata nu vreau sa ma gandesc la asta ca sa nu fiu foarte dezamagita in caz contrar.

Fetelor am ajuns la 21 de pag!Flavia nu este pe faza,cine se pricepe sa deschida capitol nou?

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Joahnna, blueeses multumesc mult,din pacate ea este acum in delegatie si numai sambata ajunge acasa....cum va vrea DD...mai are o fetita de 5 ani si acum il voia mult pe bebe nr. 2.Am sa ii spun la telefon sa isi puna utrogestan si poate medicul ei ii va zice la telefon sa faca un gravibinom.DD sa ne ajute pe toate!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna fetelor,

Eu n-am mai intrat pe forum de cateva zile si vad ca este multa tristete pe aici.
Imi pare atat de rau pentru Baby_r7, Oana26. Sa le dea DD putere sa treaca peste asta. Nu stiu de ce este atata nedreptate in lumea asta. Aseara la stiri am vazut un copilas de 5 luni care a murit infometat. M-am cutremurat si nu inteleg de ce le da Dumnezeu copii unor astfel de oameni si pe ai nostri ii ia la el. E ingrozitor de frustrant.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristy, ai fost la doctor? Cum e, te poti apuca de bebe?

Cristina, 30+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Joahnna, cunosc foarte bine ce simti cand stai si astepti rezultatele analizelor, si sper din tot sufletul sa fie bine.

Lariana multe felicitari pentru mititelul din burtica. Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara.

Ionica multumim ca esti alaturi de noi. O poveste cu final fericit ne mai ridica moralul si noua.

Michelle imi pare rau ca ti-a iesit testul negativ, dar totusi nu e devreme? Imi doresc din tot sufletul sa nu-ti mai vina CM 9 luni si sa ne iei si pe noi dupa tine la odisee.

Cristina Ana ma bucur tare mult ca nu mai ai contractii asa multe. Sa stai cumintica in pat sa se faca bebe mare.

Eu ieri am fost la Dr. nu am primit inca unda verde pentru ca mi-a mai recoltat niste analize care sunt gata in 10 zile. Deci am pierdut luna asta. Nu sunt foarte dezamagita pentru ca am iar am cazut in extrema cealalta. Mi-e dor de baietelul meu, zilele astea ar fi trebuit sa-mi fac bagajul si sa mergem la maternitate. Sunt atat de bulversata, cand imi doresc sa raman gravida, cand nu, nici eu nu stiu ce mai e in capul meu, si atunci cum sa mai am pretentia sa ma inteleaga ceilalti. Of ....

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ce harnicute ati fost,

subiect nou aici!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101463

Flavia 38+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput