Durerea unei pierderi de sarcina (25)
Raspunsuri - Pagina 30
Michelle81 spune:
L5845-mersi mult pentru galerie insa eu nu mai sper acum chiar deloc,asta e o sa-mi vina uratii din nou...bineinteles ca am plans cand am vazut testul chiar aveam ceva sperante...mai ales sotul era absolut sigur ca s.a prins....din pacate vad ca tot mai departe este visul nostru!
Te asteptam cu vesti bune de la medic,sa stii ca ma gandesc la tine!
Mirela--m-as bucura atat de mult sa vii cu vestea cea mare!!!nu sunt deloc o luptatoare...nu mai pot sa incerc,-am saturat sa fiu dezamagita in fiecare luna!Ma bucur ca mama ta este mai bine!
Jojo_miha-mai mult de atat de nu se poate,am facut cu teste de ovulatie,din doua in doua zile chiar si zilnic insa se pare ca nu vrea sa vina bebe!Tu cum mai esti?
Cristina-Ana-nu sunt dezamagita sunt FOARTE dezamagita...am sperat putin dar iata ca nu mi-este dat sa ma bucur de asa ceva,stiu ca pauza nu ma va ajuta ci din contra ma va duce mai adanc in depresie dar nici asa sa vad in fiecare luna testul negativ nu mai pot..of de data asta ce fac gresit??Nu mai inteleg nimik!!!!!sunt atat de trista...asta e viata!
Alyx-stiu ca este greu cu asteptarea asta,eu zic sa mai faci un test ca nu se stie...se pare ca si eu m-am dereglat..is satula de tot stresul asta,inainte totul era normal acum nimik nu mai este al fel nici macar CM.ul asta!
SUFLETEL te asteptam
cristina_ana spune:
Teo2rina, reactia cumnatei tale m-a revoltat si pe mine, dar asa sunt unele femei, nu pot sa inteleaga miracolul acesta care este o sarcina si nu stiu sa aprecieze atunci cind este cazul darul care le-a fost oferit de Dumnezeu!
Si pentru ca ai adus vorba de tripleti! Ce-o mai fi facind Mari? Sper ca a iesit din spital si o sa gaseasca citeva minute sa ne povesteasca de minunile ei! Ca sa nu mai zic de pozeeeee!!!!!!
Danangie, ma bucur ca au venit uratii si te-ai mai linistit! De-acum ramane sa rezolvi cu operatia, si apoi poate sa vina bebe!!!!
Idaira, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta! Dar vezi sa nu cazi in butoi, sa fii optimista, si sa o iei de manuta si pe Michelle, pentru a merge impreuna mai departe.
Cristina, 30+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
cristina_ana spune:
Michelle, eu nu cred ca te-ai dereglat. Faptul ca CM-ul iti vine regulat si ca ai si ovulatie, e semn foarte bun. Pur si simplu nu s-a prins luna asta. Plus ca e posibil si sa fii ratat momentul ovulatiei. Stiu ca tu ai facut doar in ziua cu testul pozitiv, dar poate ca ovulatia a avut loc a doua zi, ca asa zice prospectul (24-36 ore). Probabil ca era bine sa prestfati si a doua zi, dar asta este acum, o sa se prinda bebe pana la urma. SI eu am avut luni in care am prestat exact in momentul in care testul de ovulatie a fost pozitiv si nu s-a prins. Testele astea nu iti garanteaza ca o sa si ramai musai insarcinata si daca nu s-a intimplat inseamna ca e ceva in neregula cu tine. Doar te orienteaza cind e momentul propice. Dar poate e mai bine sa renunti la ele, ca sunt si un stres in plus. Cel mai bine e sa faci sex o data la doua zile, incepind din ziua a 10-a. Hai, nu mai fii tristutza, ca o sa reusesti pana la urma, sunt absolut sigura de asta!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
blueeyes2003 spune:
Teo2rina iti multumesc mult! Si eu iti doresc tie sa ti se implineasca cat mai curand visul de a avea un bebe!
Si eu sunt revoltata de reactia cumnatei tale,din pacate se poate si mai rau.Aseara dadeau la stiri cum un monstru de femeie si-a aruncat copilul nou-nascut de la etaj.Nu mi-a venit sa cred,m-am cutremurat,imi zicea si sotul cu tristete in glas ca unii isi doresc copii si sufera ca nu-i pot avea si altele ii arunca! Din pacate,asta-i viata!
Cristina mersi mult,as fi foarte fericita sa primesc acest dar de la Dumnezeu!Ar fi o minune sa se intample in luna asta in care am fost dezamagita din cauza testelor de ovulatie,noi prestam dar undeva in sufletul meu este o indoiala,mi-e teama ca nu s-a prins.
Tu ce mai faci,sper ca au incetat contractiile si te poti bucura pe deplin de minunea din burtica.
Michelle are dreptate Cristina,daca renunti te vei afunda si mai tare in tristete,vei fi din ce in ce mai deprimata.Stiu ca esti trista,cunosc acest sentiment foarte bine,din pacate,dar strege-ti lacrimile si pregateste-te pentru o noua incercare.
Lau-Meli te asteptam cu vesti bune de la medic!
Lariana felicitari! Sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si totul sa fie bine de data asta!
Va pe toate!
Mirela
Come on baby!
cristina_ana spune:
Mirelush, la mine situatia e stabila zic eu, adica ma simt destul de bine. Mai am contractii, insa mult mai putine, dar si stau in continuare aproape numai in pat si iau medicamente.
Eu iti tin pumnii in continuare sa iasa doua liniute, chiar daca testele de ovulatie te-au dezamagit luna asta. Ar fi chiar o surpriza placuta sa ramai acum, cind te astepti mai putin! Sa stii ca eu chiar cred ca nu ai facut testele in ziua care trebuia, nu ca nu ai avut ovulatie, dar daca ati prestat regulat, atunci ai multe sanse de bebe.
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
alyx spune:
Michelle te rog eu mult sa nu renunti. Plangi cat vrei dupa care incearca sa-ti revii si sa lupti din nou. Trebuie sa reusesti. Nu dezarma tocmai tu care ne incurajezi pe toate. Nu te da batuta numai dupa 3 luni. Mai incearca, mergi la doctor, apeleaza la tehnici de reproducere asistata. Orice, numai nu renunta. Eu am asteptat un si ceva pana am ramas gravida si atunci am pierdut sarcina. Cunosc prea bine durerea testelor negative. luna de luna vedeam asa ceva. Si apropae in fiecare luna, in perioada sau in ziua cand imi venea CM mai aflam de cate o prietene, colega, cunoscuta ca a ramas gravida sau a nascut. O perioada am crezut ca o sa inebunesc. da de unde? N-am io norocu asta. Si acum, dupa ce am pierdut sarcina am zis gata nu mai fac nimic pentru a avea uncopil, o sa incep sa iau pilule si o sa-mi caut preocupari sa uit ca vreau copii. Da nici norocu asta nu-l am. Ca mi-am dat seama ca si daca nu incerc o sa fie si mai rau. Asa ca, te rog eu mult mergi mai departe. Fa-o pt tine, pentru sotul tau si pentru copilul care asteapta sa vina la tine.
Te imbratisez cu drag si sunt aici ori de cate ori vrei sa te asculte cineva. ca si celelalte fete de altfel.
Mai fatelor mie azi mi-a fost rau cam toata ziua. Uneori mi se pare ca am vagi senzatii de greata, mi-e cald si somn. Grata parca mai dispare cand mestec guma mentolata. Or fi oare simptome de Sindrom premenstrual? Stiti ceva de chestia asta?
blueeyes2003 spune:
Cristina ma bucur din inima pentru tine ca esti mai bine,imi inchipui cat ai fost de spriata din cauza acestor contractii.O sa fie bine de data asta si o sa nasti la termen un baietel asa de frumos si destept ca tine.
Iti multumesc pentru incurajari,imi doresc atat de mult sa fiu si eu gravi.
Alina si pe mine m-au incercat astfel de stari si am crezut ca sunt insarcinata si cand faceam un test era negativ,asta inainte de a ramane a doua oara insarcinata.Daca stau bine sa ma gandesc,am si acum usoare stari de greata si ameteli dar sigur nu au nici o legatura cu sarcina.Mai stai cateva zile si fa un test de sarcina poate totusi...
Mirela
Come on baby!
Joahnna spune:
Fetelor va multumesc de incurajari. Rezultatul o sa il am saptamana viitoare...in cam 3-4 zile de ieri incepand. Incerc sa fiu optimista si trebuie sa fie totul bine.
21+
KoraPop spune:
Imi cer scuze pentru deranj!
Nasa mea e gravida,are cca 5-6 saptamani si de vreo doua zile are scurgeri maro in cantitate destul de mare ( necesita tampon),nu a luat absolut nimic,dar a avut o perioada stresanta.E posibil sa piarda sarcina sau sunt normale aceste scurgeri?Ar trebui sa isi puna utrogestan?Va multumesc si va doresc tuturor toate cele bune!
Kora
CARPE DIEM!
cristina_ana spune:
Alyx, Mirelush, nu-s cumva de la bebe starile astea?
Kora, cel mai bine e sa mearga urgent la medic. Si da, in cazul oricaror scurgeri inchise la culoare, trebuie sa ia utrogestan, cel mai bine oral, 2-4/zi si eventual injectii cu gravibinon. Dar sfatul meu e sa mearga la medic!!!! Sangerarile astea pot sa nu fie nimic grav, dar pot indica si o sarcina oprita in evolutie (doamne-fereste!). SI eu am avut sangerari la inceputul sarcinii, dar cu tratament am scapat de pericol.
POZE
POZE BURTICA SI BEBE