Durerea unei pierderi de sarcina (25)
Raspunsuri - Pagina 29
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by jully
Michelle, nu-ti pierde speranta. Eu imi facusem un test in ziua 28 si a iesit negativ. Il privisem din toate unghiurile posibile ca poate totusi zaresc inca o liniuta cat de pala. Dar nimic. Dupa 2 zile m-au invadat armatele rosii cu toate fortele si nu m-au lasat in pace vreo 4 zile (adica normal). Dar eram insarcinata. Asta am aflat dupa vreo 10 zile cand mi-am facut un alt test. De ce l-am facut? Pentru ca incepusem sa am niste scurgeri bej-maronii. Din pacate am pierdut sarcina cand abia realizasem ca s-a intamplat minunea. Mai am testul cu doua liniute....E primul dupa 3 ani de sperante si asteptari.
Mai bine fa un betahcg.
si iti tin pumnii.
Jully-imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat,din pacate si eu am doua sarcini pierdute si acum imi pusesem speranta ca poate poate...astept sa vad daca vin uratii si apoi fac o pauza!Imi pare atat de rau ca noi cele care ne dorim atat de mult un copilas ne chinuim atat si trecem prin asemenea durere!Cat timp a trecut de cand ai pierdut sarcina?Scuze ca te intreb...sper sa nu te supar!3 ani...saraca de tine cata rabadare ai avut..iti doresc si tie sa ti se implineasca acest vis!!
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
Alyx-eu sunt ziua 29 din 29...dar pentru mine un test negativ e negativ,la ambele sarcini am facut testul dupa o saptamana de intarziere insa cred ca daca acum as fi fost gravi s-ar fii vazut cea dea doua liniuta pala insa nu se vede nimik,nimik...nu mai sper,imi astept uratii si apoi fac o pauza!mersi pentru gandurile bune!Dar al tine e sigur intarziere?Ai facut un test?
SUFLETEL te asteptam
alyx spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Alyx-eu sunt ziua 29 din 29...dar pentru mine un test negativ e negativ,la ambele sarcini am facut testul dupa o saptamana de intarziere insa cred ca daca acum as fi fost gravi s-ar fii vazut cea dea doua liniuta pala insa nu se vede nimik,nimik...nu mai sper,imi astept uratii si apoi fac o pauza!mersi pentru gandurile bune!Dar al tine e sigur intarziere?Ai facut un test?
SUFLETEL te asteptam
Am facut un test la inceputul saptamanii care a iesit negativ. Acuma este si greu sa-mi dau seama in ce zi sunt, avand in vedere ca dupa chiuretaj mi-a venit CM cam la 25 dezile, a durat veo 4 zile perioada in care am avut doar pete maronii putin cantitativ, apoi s-a oprit o zi dupa care a a doua zi a inceput din nou de data asta cu sange. Prima zi cu pete a fost 28 aprilie iar prima zi cu sange a fost 3 mai. Mii de scuze pentru detaliile neplacute. De asta nu stiu cum sa numar dar indiferent cum as numara e clar ca m-am dereglat pentru ca inainte aveam ciclul cam la 27-29 de zile. Si nu prea intarzia, cel putin in ultimul timp.
Mai astept un pic si o sa mai fac un test pe urma ma duc la dr sa vad ce se intampla. Ma omoara insa asteptarea asta. Macar sa-mi vina daca tot nu e sarcina.
L5845 spune:
Michelle, nu te mai stresa, eu sunt de parerea ca testul pe care l-ai facut, e prea devreme sa fie pozitiv. Asa cum spune tiza mea Laura si cum au repetat intr-una si fetele, pana nu vin uratii, mai e o speranta ! Lasa gandurile pesimiste deoparte si ocupa-ti timpul in asa fel incat sa nu te mai gandesti la asta...ca sa nu mai zic ca trebuie sa uiti de existenta butoiului... si nah un butoi cu optimism de la mine, ca sa nu zici ca nu ai butoi langa tine,sa te linistesti, ca eu continui galeria, alaturi de fete .
Pepsi va fi bine cu Dominic si cred ca se va obisnui repede cu bunicii, ca sa fiti voi concentrati pentru marea intalnire. Desigur, te vei gandi mereu cum se descurca bunicii cu el, in sensul ca daca plange dupa voi, dar bucuria ca vine BB David, o sa-l faca sa fie mai linistit. Mai ai atat de putin...iti doresc din suflet,de pe acum, ca de data asta, sa ai o nastere usoara, usoara !
lariana FELICITARI !!! Sa ai un sanatos, mancacios si frumos, iar tu sa te bucuri de o sarcina fara griji si de o nastere cat mai usoara!
della sa vezi cat mai repede un test cu II !
O sa va scriu in continuare, dar acum tre' sa fug sa iau niste rezultate de la niste analize si sa imi fac echo la tiroida ( va povestesc cand ma intorc). Pana atunci sa fiti cuminti, optimiste si cu zambetul pe buze. -ici la toata lumea.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
blueeyes2003 spune:
Michelle imi pare asa de rau ca testul este negativ Nu stiu ce sa mai zic...dar poate totusi mai sunt sanse sa se pozitiveze,luna trecuta in Z29 ti-a venit CM dar acum nu,asa-i?Poate este un bebe mic acolo dar testul nu arata inca asta.Eu iti tin pumnii in continuare,nu se stie niciodata.Capul sus,te rog mult!Esti o luptatoare,ai trecut prin multe greutati doar nu o sa lasi un prapadit de test sa-ti schimbe planurile.Am pretentii de la tine!
Idaira mama se recupereaza uimitor de repede,multumesc mult de intrebare!Slava Domnului am trecut si peste aceasta incercare din viata noastra la care ma fost supusi.
Eu astept sa treaca timpul mai repede(si uite asa imbatranim,cum bine spuneai),sa vad daca am comis-o luna asta desi sunt slabe sanse daca testele s-aau incapatanat sa iasa negative.Speram sa primim un cadou frumos peste 2 saptamani cand implinim 4 ani de la casatorie!
Eu zic sa nu-ti pierzi speranta ca poate petele maronii sunt de la implantare,am vazut ca multe fete au avut asa.Iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Joahna imi inchipui ce este in sufletul tau,e tare grea asteptarea.Multa bafta iti doresc,o sa fie totul bine,o sa vezi!
Irene mersi de intrebare,mama mea este mult mai bine!
Ce super ca intri in vacanta,sa te odihnesti cat poti de mult si cine stie,poate vii cu o veste super buna,ce zici?
Mirela
Come on baby!
Teo2rina spune:
Mirela, ca la aniversarea casatoriei voastre sa fiti.
http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png
jojo_miha spune:
Michelle imi pare sincer rau ca ai fost dezamagita si luna asta,bebe se lasa asteptat,eu zic sa nu-ti pierzi speranta si sa munciti mai mult luna asta.
Mihaela 20+
jojo_miha spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI! si ingerasior din ceruri oriunde ar fi este si ziua lor.
Mihaela 20+
cristina_ana spune:
Michelle, sunt convinsa ca esti tare suparatzica din cauza testului negativ, stiu ca ti-ai fi dorit tare mult sa vezi cele doua liniute, dar daca luna asta nu a fost sa fie, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti. Crezi ca daca o sa faci pauza citeva luni o sa te simti mai bine? Eu cred ca din contra, o sa cazi intr-o depresie foarte mare. Uite-te la fetele de aici, cite dintre ele au ramas asa, din prima, a doua luna insarcintae? Foarte putine! Aproape la toate a fost nevoie de mai multe luni de incercari. Gandeste-te ca peste 10 zile incepe o noua speranta. Pana la urma vine si bebe, trebuie doar sa ramai in continuare puternica si optimista. Si ne ai si pe noi, care o sa te sustinem si nu o sa te lasam sa renunti. Acum esti dezamagita, te inteleg, plangi daca simti nevoia, dar apoi sterge-ti lacrimile si ia-o de la capat. Trebuie sa fii curajoasa, pentru bebelusul tau care in mod sigur se pregateste sa vina in curind la tine!
Cristina, 30+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
cristina_ana spune:
Lariana, felicitari pentru sarcina! Sper din tot sufletul ca de data asta sa nu mai fie nici o problema si sa reusesti sa ai bebele pe care ti-l doresti atit de mult!
Johana, ma rog pentru bebele tau sa fie sanatos si rezultatul amniocentezei sa te faca cea mai fericita gravidutza din lume!
Jojo_miha, ma bucur mult ca ai reusit sa tii tensiunea in limite normale. Esti deja la jumatatea drumului, si sunt sigura ca de data asta o sa fie bine!
Mirelush, sper si eu alaturi de celelalte fete ca la aniversarea casatoriei voastre sa primiti cel mai frumos cadou din lume: un test de sarcina pozitiv!
Lau-Meli, bafta multa la analize! Stiu ca problemele cu tiroida sunt un potential factor de infertilitate, asa ca ma rog ca analizele de azi sa-ti iasa perfecte!
IreneCAM, iti doresc vacanta placuta! Sa te odihnesti si sa lasi stresul deoparte, si sa revii mai optimista si increzatoare!
Alyx, foarte bine faci ca te duci sa-ti vezi sora si nepotelul. La inceput o sa fie mai greu, dar sunt convinsa ca dragoastea pentru ei o sa fie mai puternica decit durerea ta. Nu te indeparta de sora ta, cu siguranta si ea te iubeste foarte mult si isi doreste sa nu te mai vada suferind.
Flavia, cum esti azi? Ai nascut, sau esti la bucatarie in jurul aragazului? Mi-e mila de scumpul de Dominic ca o sa stea citeva zile fara tine, dar si ce cadou frumos o sa ii aduci tu de la spital! Un bebe-fratior mic si dulce, care o sa ii alunge supararea!
Cristina, 30+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE