Durerea unei pierderi de sarcina (25)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Fetelor n-am dat semn de viata ca tare adanc am fost bagata in butoi defapt inca is... si ultima saptamana ma cam terminat psihic. in urma ecograf morfo am decis sa fac amio asa ca ieri s-a intamplat toata procedura si deacu stau si numar zilele pana la rezultat si ma ca totul sa fie bine.
Nu va scriu in parte dar stiti ca sunt alaturi de voi.
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Am facut un test si e negativ,v-am spus eu ca nu sunt gravi,ar fi fost prea frumos!Azi de ziua copilului speram sa primesc si eu o veste buna!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Joahnna

Fetelor n-am dat semn de viata ca tare adanc am fost bagata in butoi defapt inca is... si ultima saptamana ma cam terminat psihic. in urma ecograf morfo am decis sa fac amio asa ca ieri s-a intamplat toata procedura si deacu stau si numar zilele pana la rezultat si ma ca totul sa fie bine.
Nu va scriu in parte dar stiti ca sunt alaturi de voi.
21+

joahnna-stiu ca e grea asteparea,stiu cat de distruge psihic...si eu am facut amniocenteza dar aici am primit rezultatele mult mai repede!De ce te-au pus sa afci amnio?hai fii optimista ca totul va fii bine sunt sigura,nu te gandi la ceva rau!Cand primesti rezultatele?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

flavia,scuze, n-am inteles eu bine.de fapt, era normal ca tati sa fie cu tine la spital.banuiesc ca Dominic va ramane la prieteni,mititelul de el,va fi tare dezorientat!dar va fi totul bine,ai sa vezi! ai visat si tu ca nu mai ai mult?atunci inseamna ca asa e,ca si la Mari tot tu ai visat...sanatate multa iti doresc,tie si familiei, si sa fi convinsa ca iti voi tine pumnii si ma voi ruga pentru voi. multi de tot!
dragele mele,poate va mai amintiti de cumnata mea care a ramas gravida odata cu mine,a aflat abia cand am pierdut eu sarcina. ea nu-si dorea deloc copilul acela si, tot spunand acest lucru, s-a intamplat sa aiba probleme cu sarcina si sa faca chiuretaj.pe moment a fost suparata,dar acum o saptamana i-am povestit de Mari ca a nascut trei fetite.Intrebarea ei stiti care a fost? La cat timp se poate vedea ca sunt mai multi copii si daca se mai poate la varsta aceea sa faca un chiuretaj... Bai nene,cum poate sa existe asa ceva ca eu am am zis ca o strang de gat ca eu chiar credeam ca a fost afectata de chiuretaj si chiar se jurase ca nu va mai face niciodata asta? In momentul ala sotul meu,fratele ei,care o iubeste foarte mult, a sarit ca ars spunandu-i cam ce gandeam si eu.o fi chiar asa o tragedie sa faci mai multi copii?...acum,nu stiu de ce, nu mai pot sa o privesc in ochi,eu am stat cu ea dupa chiuretaj la doctor si incercam sa o fac sa nu fie trista,dar de fapt ea nu era,ca doar spusese ca nu isi doreste chiar acum copil, ca nu e momentul.la 28 de ani mai faci nazuri? tuturor si scuze ca m-am intins cu treburile astea.

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Michelle,
stiu ca e foarte greu.ia o pauza in care sa nu te gandesti la nimic si o sa vezi ca va fi mai bine.te roooog, nu te lasa,ia exemplu de la irlandeza.

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput

Pepsi-iti multumesc de incurajari,din pacate presimtirile tale nu s-au adeverit si in cazul meu....sunt atat de trista,as fi vrut atat de mult sa vad cele doua liniute,se pare ca nu mai vor sa apara!Cred ca voi face o pauza caci nu mai suport acesta dezamagire de la sfrasitul lunii,zilele trec si imi tot fac sperante si apoi din nou vine testul negativ si tot asa..nu mai pot,a fost deja a treia incercare si facuta ca la carte cu teste de ovulatie,stat cu picioarele pe pereti si cate si mai cate,nu mai pot,se pare ca nu mai raman gravi.Vreau sa imi concentrez atentia in alta parte desi va fii imposibil dar am nevoie de pauza cateva luni,nu ne vom proteja dar vom evita perioada de ovulatie!
Ce bine ca nu ai mai facut treaba prin casa si ca te-ai odihnit si tu putin ca nu mai ai mult pana la marele moment...Eu cred ca dominik va intelege ca va trebuie sa doarma cu bunici si oricum daca poate veni in vizitia al tine nu ii va fii chiar asa greu!Ai grija de tine!
Mav,Mirela,jojo-miha,Idaira,Danangie,teo2rina si restul fetelor-va multumesc pentru galerie si incurajari si va pup dulce!
Lariana-ma bucur sa aud o veste atat de buna!!!Sarcina usoara iti doresc si un copilas sanatos!!Felicitarii!!!!!!!Ai primit un cadou minunat inainte de ziua copilului!Sa fie intr-un ceas bun!Felicitari!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

JOAHNNA, o sa ma gandesc la tine, Doamne-ajuta sa fie totul bine!
MICHELLE, ofofof, ce neascultatoare!!!! Nu ti-au zis fetele sa stai cuminte pana luni dc nu vine CM?????? Uite aici galerieSa nu te bprind ca pana luni te apropii de test, da?
CHANTAL, ALE, LIANA, cum mai sunteti?
LAURAIOANA
MIRELA, mama e bine?
CRISTINA_ANA, CRISTINA26, ce mai faceti burticilor?
TEO, las-o pe cumnata...nu intelege cat era de important bb, nu ai ce-i face...
PEPSI, cand i-ai povestit lui Alix ce simteai despre bb mici dupa necaz, parca ma descriai pe mine. Nici acum nu pot sa ma uit la ei...Cumnata mea trebuie sa nasca, ma rog mereu sa fie totul bine, sa nasca usor si sa fie micul gigant sanatos (ca la 30s avea 3,6 kg!
), dar nu cred ca ma voi putea duce sa-l vad...ma gandesc cu groaza ce bucurie o sa fie in neam...Cam confuza sunt, nu? Ma rog sa fie bine, dar as vrea sa nu ii vad bucurandu-se, doar sa stiu ca e totul ok.
Dragele mele, gata, eu de azi sunt in vacanta...chiar dc ma vor mai chema din cand in cand la serviciu, o sa ma fac disparuta si ma odihnesc pe rupte! Deocamdata incep cu o curatenie, dar apoi nu mai fac nik, gata!!!!

Mergi la inceput

Teo2rina-cat de necajita sunt m-ai facut sa zambesc cu plancarda,mersi mult!!!
Joahnna-pe cand primesti rezultatele de la amniocenteza?Eu le-am primit in doua zile daca nu ma insel.De ce te-a pus doctorul sa faci?Iti tin pumnii sa iasa rezultatele bune!
IreenCam-m-am atins de test ca nu am mai rezistat si daca tot era sub ochii mei am zis sa il fac,dar e clar ca nu mai sunt sanse daca e negativ!Oricum mersi de galerie!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Salutare iubitele
Mav multumesc pentru pupicul tau. Tare mi-ar placea sa fie contagios. Dar cum nu am nici un fel de simptom desarcina (da nici de CM) ma indoiesc ca va fi ceva.
IreneCam, of iubita ce bine se aseamana situatiile noastre vis-avis de nasterile din familie. Si eu simt exact ce ai spus tu. Ma interesez tot timpul sa fie bine sora mea dar in acelasi timp ma doare cumplit gandul ca si eu ar fi trebuit sa fiu acum gravida. Iar cu bucuria din neam de care vorbeai..... cunosc perfect. In saptamana in care a nascut sora mea toata lumea, inclusiv prietenele mele ma intrebau ce face sora, a nascut, cum e copilu, etc. Iar eu muream cate un pic si strangeam din dinti si raspundeam zambind dar nu mai eu stiu cum se strangea sufletul in mine de durere. Asta este. Oricum duminica ma duc la sora mea ca m-a sunat si m-a intrebat daca nu vin pe la ea. Initial i-am spus ca nu dar cand am terminat de vorbit la telefon mi s-a parut ca era cam trista si parca mi s-a rupt sufletul. Si m-am hotarat pe loc sa ma duc sa-i fac o surpriza. Imi este tare greu dar nu vreau ca ea sa sufere, sau sa faca vreo depresie mai ales ca e in alt oras decat cel in care stam eu si parintii nostri. Initial ma gandeam sa las sa mai treaca timpul sa se mai domoleasca durerea mea. dar pana la urma am inteles ca durerea mea nu va trece niciodata si ca nu are rost sa ma amagesc cu acest gand. Si decat sa sufere sora mea mai bine sa sufar eu. Asa ca ... ma duc la ea.
Michelle imi pare rau de testul negativ. Dar cate zile de intarziere ai? Poate e prea devreme. In luna in care am ramas gravida am facut stimulare si pe urma am luat dufaston din ziua 16 pana in ziua 25. Dr a spus in ultima zi de dufaston sa fac un test si daca iese pozitiv sa o sun. Evident ca am facut test in ziua 25 si era negativ. Am mai facut unul a doua zi tot negativ. Abia prin ziua 30 am avut un test slab pozitiv. Asa ca eu spun ca nu se stie niciodata. Mai asteapta un pic si eventual refa testu.
Lariana felicitari. Sa ai aprte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos.
Eu dragele mele inca mai astept CM. Nici nu mai stiu cate zilede intarziere am. O sa va tin la curent .
Imi cer scuze ca m-am lungit asa de mult si per sa nu fi suparat pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jully spune:

Michelle, nu-ti pierde speranta. Eu imi facusem un test in ziua 28 si a iesit negativ. Il privisem din toate unghiurile posibile ca poate totusi zaresc inca o liniuta cat de pala. Dar nimic. Dupa 2 zile m-au invadat armatele rosii cu toate fortele si nu m-au lasat in pace vreo 4 zile (adica normal). Dar eram insarcinata. Asta am aflat dupa vreo 10 zile cand mi-am facut un alt test. De ce l-am facut? Pentru ca incepusem sa am niste scurgeri bej-maronii. Din pacate am pierdut sarcina cand abia realizasem ca s-a intamplat minunea. Mai am testul cu doua liniute....E primul dupa 3 ani de sperante si asteptari.
Mai bine fa un betahcg.
si iti tin pumnii.

Mergi la inceput