Durerea unei pierderi de sarcina (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by sicuta13

Amandoua sunteti frumoase
Pana la urma refacem analizele genetice (la insistentele sotului)la un laborator dotat cu tehnica de ultima generatie aici la Timisoara. Eu nu prea vreau dar el deja ne-a programat. Cred ca e mai speriat decat mine.

Cris

Dar de ce faceti analize genetice,ati avut ceva probleme in familie?Sau v-a recomandat medicul?

SUFLETEL te asteptam

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mai Sicuta, ia puneti voi mana si apucati-va de , ca analizele sigur ies bune! Eu zic ca pe langa dovleceii aia, sa-i mai faci sotului si ceva dulce, un tort, o clatita, sa-l mai indulcesti nitel, ca vad ca vrea sa dea inapoi!

Cristina, 29+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Ne-a recomandat medicul de la Szeged. Si eu am doua sarcini pierdute. Una la 3 luni jumate si alta la 7 luni. Am facut prima data analizele la Tm, la o doctorita recomandata de medicul la care mergeam in acea perioada. Pe langa ca am asteptat destul dupa rezultat nu sunt sigura ca era corect, vorbind si cu alte cupluri care au primit exact acelasi diagnostic (procentaj identic de risc pt defecte cromozomiale)

Cris

Mergi la inceput

La Szeged am renuntat si pt ca costa in jur de 75 000Ft. de persoana.
El a spus ca nu conteaza banii doar sa fim linistiti. Dar oricum nimeni nu garanteaza nimic, doar D-zeu.
Cris problema e ca lui nu-i prea plac dulciurile, el prefera carnea.

Cris

Mergi la inceput

Sicuta, nu vreau sa-ti rascolesc durerea, dar bebelusului tau nu i-au facut necropsie sa vada ce s-a intimplat? Ar fi trebuit sa-si dea seama doctorii din ce cauza s-a intimplat nenorocirea. AU zis ei ca ar putea fi ceva genetic? Probabil ai mai spus, dar nu mai tin eu mine.

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Eu am fost la un medic genetician, care dupa ce s-a uitat pe rezultatul necropsiei a zis ca nu e cazul sa ne facem analizele genetice, pentru ca nu asta a fost motivul. Si toti doctorii pe care i-am mai intrebat la fel au zis, ca sigur bebe nu a avut nimic. Deci motivul la mine ramane unul necunoscut!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Cris, nu ma deranjeaza sa vb despre asta, nu au facut decat analiza placentei si asta cu interventiiCeva a fost ca fetita avea doar 900 g, pe buletinul de analiza la cauza scrie "posibila infectie cu un virus necunoscut". Poate si din aceasta cauza am ales sa merg la Szeged.

Cris

Mergi la inceput

Pe mine si la spital m-au tinut doar o noapte, medicamentele le-am cumparat eu, doctorita la care mergeam a venit dupa insistente
La prima sarcina nu stiam de triplu test, la a doua eu insistam sa il fac
Sunt atat de revoltata de sistemul sanitar si de spitalul matern din Arad, unde se pare ca sunt destule probleme. Daca ai norocul si nu apar probleme fac fata medicii altfel iti servesc scuza "sunteti tineri si aveti toata viata inainte"

Cris

Mergi la inceput

Sicuta, de fapt la medicii din Arad nici nu ma mir! Bine faci ca te duci la Szeged! Numai lucruri bune scriu fetele despre medicii de acolo!
Analizele pentru sindromul antifosfolipidic ti le-ai facut? Ca mie imi pare mai degraba ceva de genul acesta. Cind ai acest sindrom stiu ca bebele creste mai incet, pentru ca nu se mai alimenteazaa suficient. IR-urile ti le-a masurat la eco? Ca iarasi, daca erau peste 0,5 nu prea e bine si trebuie tratament.

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina ma bucur din suflet pentru tine ca este totul bine!Imi inchipui in ce stres ai stat in aceasta perioada dar ai vazut ca Dumnezeu te-a ajutat si totul va fi bine pana la capat.Ai grija de tine in continuare!
Ai dreptate cu Michelle,este foarte frumoasa,am vrut sa zic dinainte de a pune pozele pt ca eu am vazut-o dar mi-a luat-o inainte!Nici nu se putea sa arate altfel o fata cu asa suflet bun!

Michelle nu stiu daca mai este cazul sa-ti spun dar,esti foarte frumoasa,ai o privire tare calda care arata ce suflet bun ai.Ma bucur ca ai reusit sa pui poze ca sa te vada si fetele.
Am sa incerc sa fiu mai activa,promit!Iti fac si eu galerie sa nu mai vina CM Asa mult imi doresc sa fii insarcinata!

Flavia ma bucur ca este totul bine cu bebe!In curand o sa stai acasa si o sa fii mult mai odihnita pentru ca ai fost destul de stresata.Ai vazut ce griji iti faceai ca o nasti prematur si uite ca mai ai putin de asteptat,bebe o sa vin acand va fi momentul!

Chantal ai mare dreptate in legatura cu comentariile anumitor persoane care incearca sa fie intelegatoare dar de multe ori reusesc sa ne faca mai mult rau.Am si eu o vecina care de cate ori ma vede se simte"obligata" sa spuna,"lasa ca o sa faci gemeni data viitoare"E chiar caraghioasa,o las sa vorbeasca si merg mai departe!
Numai bine iti doresc si multa liniste sufleteasca.Nu-ti pierde speranta pentru ca atunci cand te astepti mai putin,se va intampla minunea!

Va pe toate!

Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!

Mergi la inceput