Durerea unei pierderi de sarcina (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Nu le-am facut, nu am la mine documentatie sa iti scriu ce sec era diagnosticul primit de la genetician.
La eco nu s-a vazut nici o problema, cel putin asa spunea docatorita.
Ce multe chestii de medicina stii

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, tu ai mai apucat sa iei duphaston sau utrogestan luna trecuta? Luna asta sa-ti iei teste de ovulatie, ca sa nu ratezi momentul!

Cristina, 29+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina am luat Utrogestan pana la urma.De maine incep si cu teste de ovulatie pentru ca intr-adevar nu vreau sa ratez momentul.In decembrie cand am facut pentru prima data teste s-a intamplat sa si raman in luna aceeea.Acum ar fi frumos sa fie la fel.Astazi sunt abia Z9

Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!

Mergi la inceput

Sa imi tineti pumnii ca maine merg la un interviu iar seara ma duce sotul la meci.
Ma bucur ca ne-au sunat finii, vin la noi cu buburuza mica
Un sfarsit de saptamana placut si astept vestile bune

Cris

Mergi la inceput

Sicuta, eu stiu asa multe lucruri despre sarcina si infertilitate, ca tot citesc pe aici de citiva ani. Si chiar ma pasioneaza!
Daca nu ai facut analizele acelea pentru sindromul antifosfolipidic, te rog eu mult de tot sa le faci, sunt foarte importante si daca ai asa ceva nu poti duce la bun sfarsit o sarcina decit cu tratament! Faptul ca ai avut doua sarcini oprite in evolutie din motive necunoscute este o indicatie clara pentru analizele astea. In Bucuresti doctorii nu ar mai fi stat pe ganduri si ti le-ar fi dat sa le faci.
Ar trebui sa se poata face si la voi, daca nu du-te intr-un oras mai mare, sau chiar la Szeged, daca nu sunt prea scumpe.

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfaturi, noi acum locuim in Tm si le voi face indiferent cat costa. Eventual voi intreba la laboratorul unde avem programare pt. analiye genetice.

Cris

Mergi la inceput

Sicuta, bafta mainhe la interviu!
Mirelush, nu mai fi suparata ca esti ziua a 9-a, ca de maine treci la treaba . Asa sa faci, sa iei testele alea de ovulatie, si nu-l obosi prea tare pe sot pana nu ies pozitive! Si pe urma din ziua 16, utrogestan sau duphaston! Hai, ca simt eu ca o sa fie bine luna asta!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Trag putin chiulul la serviciu, sa va mai scriu ceva, pentru ca nu ma pot abtine.
Michelle81,am citit mesajele tale si iti multumesc tare mult ca esti alaturi de mine. Si sa stii ca n-am sa ma retrag, o sa fiu prin preajma pentru ca nu pot merge mai departe decat cu voi alaturi.
Chantal, draga de tine, esti o dulce ca ma incurajezi. O sa capatam putere impreuna si o sa mergem mai departe.
Flavia iti multumesc pentru bucatica de curaj pe care mi-ai dat-o. Eu am luat-o si nu o mai las. O sa fiu o curajoasa o sa vezi.
Cristina ana ma bucur ca pot vorbi cu tine in afara cadrului restrans dintr-o institutie. Sincer nu stiam de problemele pe care le-ai avut tu, singura persoana de la voi cu care mai discutam probleme personale era Simona si ea nu mi-a spus niciodata. Tu erai intotdeauna inconjurata de colegi si nu prea era loc. Oricum ma bucur pentru tine ca ai putut sa treci peste asa o nenorocire si acum esti o graviduta tare frumoasa. Sa stii ca la serviciu ti se simte lipsa, eu cel putin iti simt lipsa, ma intelegeam mai bine cu tine decat cu colegele tale, dar tu nu te stresa, stai linistita si tine bebitu cat mai mult la caldurica. Ma bucur ca problemele tale s-au mai rezolvat si esti mai bine.
Cristina26 dupa cum vezi, te-am ascultat si bine am facut. Daca acum ma simt ceva mai bine este si datorita voua.
L5845, Sicuta 13, Irinabobe, Teo2rina, Blueeyes si toate celelalte fete minunate de aici (imi cer scuze daca am omis pe cineva, sunt la inceput si va cam incurc) va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
O sa incerc sa devin la fel de puternica ca si voi. Vad ca unele dintre voi ati trecut prin nenorociri mai mari decat mine si ati putut sa mergeti mai departe.
Eu nu mai am de gand sa ma vait si sa-mi plang de mila, am constientizat faptul ca niciodata nu va mai fi la fel, niciodata nu ma voi mai bucura de o sarcina la fel de mult, nu voi mai fi niciodata cea care am fost si chiar daca sunt moarta de frica nu vreau sa renunt, si o sa ma auziti in curand ca voi fi gravida.

Si acum gata, m-am descarcat, trebuie sa mai inveselim atmosfera pentru ca avem gravidute printre noi care au nevoie de voie buna si veselie si alte fete care au nevoie de un moral ridicat.

Va pup pe toate,
Cristina

Mergi la inceput

Cristina iti multumesc mult de incurajari,sa te auda Dumnezeu,imi doresc asa de mult!

Sicuta bafta maine la interviu!

Mirela

Mergi la inceput

Cristy ma bucur ca am reusit sa-ti transmitem macar putin din optimismul nostru.Este adevarat ca fiecare dintre noi avem momente cand cadem in butoiul cu melancolie dar asta este pentru putin timp pt ca celelalte fete ne ajuta sa ne ridicam.Trebuie sa facem tot posibilul sa ne implinim visul.
Ma bucur mult ca esti mai optimista si ai sa vezi ca in curand ne vei anunta ca esti gravidutza!
Numai bine!

Mirela

Mergi la inceput