Durerea unei pierderi de sarcina (25)
Raspunsuri - Pagina 10
irinabobe spune:
aoleu sicuta imi facusi pofta de dovlecel si vinete pane.
si la burtica pe care o am nu prea da bine mancarica asta.
L5845 spune:
Pepsi ma bucur ca esti bine si ca ai numai vesti bune despre bebitza iar ca inca mergi la munca, e aiurea, tre' sa apuci sa te si odihnesti, macar putin, asa ca las-o mai moale, macar acum. Bine ca macar scapi cu mutatul si o sa aveti si voi confortul pe care il asteptati cred, de ceva vreme.-ici pe burtica si pentru Dominic,in curand, fratele cel mare.
Chantal nu trebuie sa te enervezi pe cei care spun diverse, la auzul problemelor prin care ai trecut, ca ei nu sunt vinovati ca nu stiu ce inseamna o asa pierdere. Cel mai bine e sa te linistesti si sa incerci sa treci peste asta, chiar daca e greu.Iti doresc numai bine .
Michelle tu ce mai zici, draga mea? Sa te distrezi bine la strand si sa profiti de timpul frumos de afara,da? Sa te bronzezi si pentru noi, care nu avem timp sa facem asta. Eu, momentan cu testele de ovu si cu .
cristina_ana ma bucura mult ca pot ajuta fie macar si cu o vorba buna. Sper si eu ca sa vina BB mai repede, cel putin, depunem "eforturi" in perioada asta, ca se pare ca ovulez, sau cel putin asa arata testele.Sper sa fie bune, ca altfel.. pe aia de le fac sa nu fie bune.
Cristy, imi pare rau pentru experienta ta, dar incearca sa treci mai departe si sa fii optimista, ca se va intampla minunea si pentru tine,o sa vezi ca ajungi laOdisee mai repede decat te astepti.
irina nu ai voie sa-ti pierzi optimismul, auzi? Sa vezi tu ce patesti daca mai vorbesti asa. Uite, ia de la mine un borcan plin, sa-l deschizi cand se duc resursele tale, ok? Lasa ca trec ei uratii si vine vremea de ovu si sa fii pe faza luna asta, ca tre'sa ajungem toate la Odi.
Teo, ia nu te mai lauda tu ca esti , ca eu ce ar mai trebui sa zic la 1.67 si 87 de kg, ca sunt elefant ? Sa fim noi sanatoase si sa vina , asta e important, ca la kg nesuferite, le gasim noi ac de cojoc, mergem la sala , ne alergam sotii prin casa , se gasesc ele metode destule.Uite aici un -ic, sa nu te mai stresezi cu kg.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
L5845 spune:
sicuta , cred ca fug la piata sa iau dovlecei, asa pofta mi-ai facut.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
mav spune:
Michelle, cu atata galerie e musai sa vii cu cea mai buna veste!!!!!! Fugiti mai uratilor, fugiti, ca mamica asta este optimista acum (ce ma bucur ca tot scrii sa-ti "tii randul" la zuze!) si totul va fi bine!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
cristina_ana spune:
Sicuta, ma ai pe constiinta!!!
Eu sunt pofticioasa rau, si dovleceii pane sunt printre preferatii mei. Tocmai m-am dus in bucatarie sa-mi fac si eu citiva, asa, de pofta, si am observat ca nu mai am faina. Si mie mi-e frica sa ies singura din casa, asa ca pana diseara ce ma fac????? Oare se poate inlocui faina cu pesmet? Intreb si eu, sa nu rideti de mine!
Cristina, 29+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Sicuta, ma ai pe constiinta!!!
Eu sunt pofticioasa rau, si dovleceii pane sunt printre preferatii mei. Tocmai m-am dus in bucatarie sa-mi fac si eu citiva, asa, de pofta, si am observat ca nu mai am faina. Si mie mi-e frica sa ies singura din casa, asa ca pana diseara ce ma fac????? Oare se poate inlocui faina cu pesmet? Intreb si eu, sa nu rideti de mine!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Cristina-ana-linistita poti inlocui faina cu pesemetul inca mie mai mult imi plac asa!
SUFLETEL te asteptam
sicuta13 spune:
Cris imi pare rau si eu eram pofticioasa Nu ai o vecina de la cere sa ceri un pic de faina?
Promit ca nu mai vb de mancare.
Cris
Michelle81 spune:
Sicuta13-la taote ne-ai facut pofta cu dovleceii!Mav-sa stii ca,cu atata galerie cred ca s-or speria uratii astia,sper!Mersi mult!
L5845-da weekendul asta daca vremea este tot asa fugim la strand isa imi voi acoperi burtika cu un prosop in caz ca e bebika mic acolo...Asa asa sa nu ratezi nici o zii!
Liana30-draga mea tu ce mai faci?cum te mai simti???
SUFLETEL te asteptam
cristina_ana spune:
Della, ma bucur ca mai scrii din cind in cind si ma bucur si mai mult pentru decizia pe care ai luat-o. Sper ca saptamana viitoare sa fie una plina de vesti bune.
Irinabobe, iti tin pumnii foarte strinsi sa ramai cit mai repede gravidutza!!!!
Cristy, e normal sa-ti fie frica de o noua sarcina, toate am trecut prin teama aceasta imensa, din pacate nu ne poate garanta nimeni ca o sa fie bine data viitoare, insa gandeste-te la bucuria pe care o sa o simti cind iti vei tine puiul in brate. Merita toate sacrificiile din lume, sunt sigura de asta! Fetele de aici or sa fie alaturi de tine si or sa te incurajeze ori de cite ori o sa ai nevoie. Sunt sigura ca ai sa reusesti!
Michelle, am vrut sa-ti spun mai demult, imi doresc enorm sa vad niste poze cu tine. Sunt sigura ca esti la fel de frumoasa pe cit ai sufletul de frumos!
Cristina26, si eu vreau sa-ti mai vad burtica!!!!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
cristina_ana spune:
Michelle, hai ca ma duc acum sa-mi fac dovleceii aia cu pesmet. Va zic mai tarziu cum au iesit!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE