Durerea unei pierderi de sarcina (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina, iubito, vai ce ma bucur de vestile bune ce ni le dai, din sulfet sint alaturi de tine! esti o graviduta tare frumoasa, m-am uitat la pozele de la 25s! asa sa faci sa stai cumintica si va fi bine de data asta, si bine ca stai la rind, ca si eu vreau sa-ti fac tie mare galerie mare, si daca te bagi in fata nu mai stiu cind tre sa fac!iupiiii ce ma bucur ca esti bine! cu laura, asa o fi, da sa vezi ce-o mai cert eu pe ea cind apare d-soara!

Flavia 37+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cristy ma bucur mult ca ai intrat aici si ai vorbit cu fetele astea minunate. Aici esti inteleasa mai bine pt ca fiecare dintre noi stie cum e sa pierzi ceva atat de drag tie. Sper ca in curnand sa ai puterea sa mergi mai departe. Ai grija de tine!
Pepsi da, trebuie sa iti faci bagajul deja. Vai cat de repede a trecut timpul. Pupici pe burtici.
Michelle am sa pun ceva poze curnad cu burtica mea mare. Poate chiar maine sau poimaine. Abea astept sa ne dai vestea cea mare.
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

31+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Dragele mele, cum nu am intrat tare demult pe aici si nici macar timp sa citesc ce ati scris nu am avut, am sa va scriu despre mine. Am ramas la capitolul "am dat 1 sansa la bebe4". Nu a fost sa fie, dar am mai dat inca o sansa, totusi. Dupa calcule sunt cam de-o-data cu Michelle, deci... promit ca de data asta sa va scriu finalul. In ultima vreme am fost foarte ocupata, inca mai sunt, si de luni sunt in concediu, concediu in care trebuie sa invat. Acuma si aici nu va pot scrie detalii, dar totul o sa fie bine , atat pot spune.
Mai demult a fost vorba despre comunicarea pe mess (am cont si pe yahoo si pe msn). M-asi bucura foarte tare, daca m-ati primi si pe mine.
Va pup, caci scriu pe furis (INCA) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

in sfarsit in z33 a venit si la mine al doilea CM si am de gand ca de luna asta sa dau strat la cursa pt bebe. se mai inscrie cineva? nu de alta da sa am si eu companie ca azi sunt optimista si vreau sa incerc iar si a doua zi imi piere optimismul si ma gandesc ca mai bine mai astept.
Cristy imi pare rau pt ce ai patit si stiu ca nimic nu te poate consola dar macar stii ca la tine nu se mai poate repeta ce s-a intamplat, stii care a fost cauza asa ca a doua oara sigur va fi bine. iti tin pumnii sa treci cat mai curand la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna dimineata fetelor,

Va multumesc din suflet pentru buna primire in randul vostru de care am avut parte, am fost foarte emotionata cand am citit mesajele voastre. Si acum imi dau lacrimile de emotie, dar trebuie sa ma abtin pentru ca sunt la serviciu.
Eu promit ca voi face tot posibilul sa devin ceva mai optimista, oricum din punct de vedere psihic stau ceva mai bine, atata doar ca imi este tare frica de o alta sarcini si nu din cauza rubeolei pentru care am capatat imunitate, dar se pot intampla o multime de alte lucruri.
Cristina Ana, nu-mi vine sa cred ca esti tu. Greseala mea, abia acum ti-am vazut pozele.
Cand termin serviciul a sa scriu mai mult.

Va pup pe toate,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup repede, fetelor, si imi pare rau de tot ca nu am mai mult timp sa va scriu,dar am citit tot ce ati postat.michelle,ce bine-mi pare ca esti asa plina de viata.bravo, draga mea, tine-o tot asa.auzi, dar esti chiar slaba,ca sa nu mai zic de danangie...eu am 1.62 si 60kg...
flavia, ce super,intri in concediu si pregatesti bagajul!ai grija cu mutatul,stai mai pe margine, nu te obosi prea tare.
sicuta,ma bucur ca si tu esti optimista,bafta multa in continuare!
cristina,imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat si cred ca ai facut foarte bine ca ai intrat aici.iti spun ca te ajuta sa vorbesti cu cineva care a trecut printr-o asemenea tragedie,te intelege, nu cum se intampla cu prietenii.trebuie sa ai rabdare cu tine,incet-incet iti vei reveni,vei incepe sa vezi si ce e frumos in jur.
dragele mele,am raspuns destul de sumar si va jur ca-mi pare rau ca nu mai pot sta,dar si azi,ca si ieri am o zi superplina...la registrul comertului,la notar, la avocat,la vizionari de vile,la banca... si mai am de facut mancare,de calcat rufe...

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Gina-m-nu stiu nici eu nimik de Laura ioana si am intrebat si eu de ea ca nu sta in firea ei sa nu scrie des,insa eu raman la varianta optimista sa ii zic asa ca nu ii merge netul.
Chantal-ce bine ca scrii din nou...asa este nu exista cuvinte care sa exprime durerea noastra din suflet...Pe mine nu mai indrazneste nimeni sa ma intrebe ce s-a intamplat cu fetita,cred ca as lua-o razna sa am intrebe cineva mereu,sotul meu i-a pus la curent si le-a spus sa nu ma intrebe!stiu ca e greu dar incearca sa ii eviti pe cei care te enerveaza cu replicile lor ca habar nu au ce zic!
Pepsi-draga gravidutza,m-ai facut sa rad cu galeria ta(fugiti mai uratilor fugiti) daca acum la o astfel de galerie nu se mai sperie atunci nu mai stiu nici eu ce sa fac!Sper sa iti dau vestea cea mare iniante sa nasti,vai ce frumos ar fi!Esti o mamica tare frumoasa ti-am mai spus?Nici nu stiiu de cate ori ti-am spus dar am asa emotii cand ma gandesc ca mai ai atat de putin!Ce bine ca ai primit numai vesti bune ieri sa o tii tot asa!Cand ti-am vazut poazele cu torturile alea superbe vai asa pofta mi-ai facut si acum vad ca scrii ca ai facut si mici(preferatii mei) vrei sa lesinam pe aici toate de pofta?
Blueeyes-draga ia sa faci bine sa redevii activa pe aici asa cum ai fost ca ne este dor de tine!
Laura-Ioana-sper din suflet ca esti bine si ca nu iti merge netul de aia nu ne scrii,dar ia sa lasi data viitoare un nr de telefon la vreao fata ca sa nu ne mai facem griji stii cum suntem noi una doua ne panikam!
Cristina_ana-cat de mult ma bucur ca totul este bine acum ,te rog sa sati in continuare in pat ca ai vazut ca te-a ajutat mult!Eu ti_am spus ca feciorasul tau este puternic si va lupta pana la capat!Ia zii cati pantalonasi ai crosetat?eu nu stiu sa crosetez dar mi-ar place sa stiu si sa ii fac asa un costumas sau ceva cool la copilasul meu.Draga mea ce frumos mi-ai scris..iti multumesc,esti una dintre fetele care mi-a scris mereu si care m-a incurajat,iti multumesc!Sper sa va dau vestea cea mare,imi fac mari sperante pt luna asta(ramane intre noi fetele de aici)...nu as avea cuvinte sa exprim bucuria,sa descriu ceea ce voi simti cand voi vedea cele doua liniute!
Irinabobe-ce bine ca ti.-a venit CM,super,acum va puteti apuca de bebita.Da si eu sunt inscrisa in aceasta cursa,bine ai venit si tu,iti tin companie cu mare drag!!!
Della-bine ai revenit.vad ac suntem in aceesi perioada,hai ca ar trebui sa ne vina pe 1iunie de ziua copilului,e clar ca nu mai vine cm ci vine BEBITA!!!
Cristy-ce mai faci?te rog nu te retrage si vino si vorbeste cu noi daca vrei...noi suntem aici!
Cristina26-ti-am vazut pozele ai o burtika tare frumoasa!Sper si eu sa vin cu vestea cea mare!
L5845-pe undde esti?sper ca profiti din plin de perioda fertila...
jojo-miha-cum mai stai cu tensiunea?
Sicuta13-azi ce mai faci?sa nu imi mai vorbesti de mancare...ca ma fac cat balena..
catty-esti bine?
Ale-nu ne-ai mai spus cum este cu sangerarile,s-au oprit de tot?cum te mai simti?
Mav-ce ma bucur ca ne-ai mai scris si ca esti bine!!
Ileana-marius-ce-ti face baietelul?dar tu cum te simti?cum e "noua"viata?
Mari-ce mai faci?Ma bucur ca minunile iau in greutate si ca totul este bine!
Teo2rina-imi iare rau ca esti atat de ocupata,nu uita ca pentru perioada fertila sa te pregatesti putin,am refer sa lasi stresul de la lucru deoparte!Sa stii ca te asteptam sa ne scrii cand ai timp!
Lariana,Hair,Ella,Mcrissa,Gabi77,Mi-a,apollo,Nushlika,Estecri,Ladymina,bubulina,Tanima-2002,Nadia1976,Stancuta,bybirox,remaliiss-ce mai faceti fetelor?cum mai sunteti?nu mai stim nimik de voi!
Eu astept sa vad daca am un bebika mic sau nu in burtika,mai am cateva zile de asteptat...Doamne ajuta!as fii atat de fericita desi as sta cu frica in san zi de zi!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by cristy74

Buna dimineata fetelor,

Va multumesc din suflet pentru buna primire in randul vostru de care am avut parte, am fost foarte emotionata cand am citit mesajele voastre. Si acum imi dau lacrimile de emotie, dar trebuie sa ma abtin pentru ca sunt la serviciu.
Eu promit ca voi face tot posibilul sa devin ceva mai optimista, oricum din punct de vedere psihic stau ceva mai bine, atata doar ca imi este tare frica de o alta sarcini si nu din cauza rubeolei pentru care am capatat imunitate, dar se pot intampla o multime de alte lucruri.
Cristina Ana, nu-mi vine sa cred ca esti tu. Greseala mea, abia acum ti-am vazut pozele.
Cand termin serviciul a sa scriu mai mult.

Va pup pe toate,
Cristina

Cristy74-toate stam cu frica,toate care am trecut prin asa ceva...nu mai putem fi ca la prima sarcina...asta niciodata.trebuie sa ai grija sa nu te imbolnavesti psihic ca peste restul trecem impreuna cu fetele de aici!nu stiu daca ai citit mesajul care ti l-am scris,eu am doua sarcini pierdute...dar nu am renuntat datorita fetelor care sunt extraordinare!Sa ne ajute Dumnezeu pe toate!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Chantal asa sunt unii oamenisi eu preferam sa nu imi spuna nimic decat sa ma compatimeasca. Pe mine acum ma streseaza cu intrebari de genul "Cand mai incercati? timpul trece si pot aparea alte probleme",dar primesc si raspunsuri de masuraSunt rea dar si eu sunt foarte curiosi. Fiecare sa isi vada de viata lui
Teo2rina spor la treaba
Cristy frica nu se poate inlatura definitiv dar trebuie sa gandim pozitiv. Viata este o continua lupta iar noi nu trebuie sa capitulam in fata greutatilor. Pentru tine e o perioada grea dar cu ajutorul sotului, al familiei vei reusi sa mergi mai departe.
Irinabobe te sustin eu
Va pup pe toate.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Michelle astazi nu mai fac decat dovlecel pane. Trebuie sa-l slabesc pe sot sa fie in forma
Iti fac si tie galerie

Cris

Mergi la inceput