Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Super intarziere, super fuga. Dupa noctambulism, cred ca mai am si creier spalat, ca am uitat sa pun alarma sa sune. Noroc ca am primit sms de la o colega ca dormeam pana in miezul zilei. Pupici, o zi super!

Ali, lasa sa nasti tu acolo lnistita, cred ca e mai bine ca aici. Ma gandeam la fetele de aici. Cat despre cursuri, asa rau imi pare ca nu am fost la prima sarcina. Acum nu mai am timp si nici dispozitia necesara.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

HELP! am avut o noapte de cosmar, am baut ieri ceai din cozi de cirese ca sa mi se mai dezumfle si mie picioarele, asa ca am mers tot la 2 ore la baie azi-noapte, plus ca m-a chinuit toata noaptea o masea. la 6 jumate azi dimineata aveam o pata de sange, sotul hop ca ma duce la spital, n-am vrut, am zis eu ca poate are de-a face cu mersul atat de des la toaleta. se poate la mai 22 saptamani sa apara pete de sange? sper sa ma ajutati din experienta voastra, pana acum n-am mai avut nici o scurgere, nici la prima sarcina, nici acum. e cazul sa ma duc la dr, sau sa mai astept s avad ce se mai intampla?
ma duc sa ma culc putin, ca daca nu imi curg creierii de atatea ganduri.

21+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ce fel de rochite de vara v-ati facut? ati stiut voi modelele sau v-ati lasat pe mana croitoreselor?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Buna dimineata, fetelor!
Missy, eu zic sa-l suni imediat pe dr. tau! Al meu mi-a spus ca sangerarea este unul din motivele pentru care ar trebui sa-l sun imediat! la fel daca nu mai simt miscarile lui bb sau daca am dureri mari de burta.
Si eu beau ceai din cozi de cirese, pt ca am probleme cu rinichii, dar nu mi s-a intamplat sa sangerez.

Pentru rochite, e de ajuns sa va luati una din revistele de moda, caci acum se poarta foarte mult modele baby-doll, care merg si la gravide, iar acolo gasiti muuulte modele frumoase!
Si eu m-am gandit sa-mi fac, pentru ca oferta din magazinele din Brasov e destul de saraca, din pacate...

Va pup si va doresc o zi minunata!
Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Am uitat sa va multumesc pentru primire!

Simona, 23+ cu Raisa-Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Buna dimineata!
Nu am mai scris pt ca am fost inebunita de santierul care este la mine...ieri am cauta usi de interior si exterior dar nu am gasit nimic grozav.Maine ma duc la Romexpo-unde e expozitie de usi, ferestre etc si poate gasesc ceva mai ok si ar tb sa a jung si la Romstal..sa vad cat m-or tine picioarele! Ehhh....mutat mi-a trebuit:)
pupici!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neatza

Missy, eu zic sa dai fuga la medicul tau. In sarcina orice sangerare este suspecta, pana cand medicul competent spune ca e ok. In locul tau nu as mai sta.

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana-eu as vrea sa nasc la Euroclinic, ca la Polizu.........ma rog!
In ceea ce priveste costumele de baie-de unde se pot lua, am facut o nebunie si am rezervat un apartament la o vila de la Neptun pentru iunie...Luca nu are nevoie de costum de baie:)))) dar eu da!!!!!!!!
Cine merge la mare in perioada 15-22 iunie?

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor,am intrat sa va salut.

Cristina 23+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Am intrat si eu repede sa vad care e starea natiunii.
Tomasa, cred ca eu o sa apelez la sfaturile tale in ceea ce priveste putzele . Eu sincer m-am speriat putin cand am aflat ca e baiat pt ca citisem tot felul de articole despre fimoza si alte chestii si speram in sinea mea sa fie fata ca mi se parea mai simplu.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Sim, m-am regasit in postul tau. Si eu cand am auzit ca e baiat Tudor numai la asta ma gandeam, la povestile de groaza si interminabilele discutii in contradictoriu de pe forum privin decalotarea, fimoza...
Vestea buna este ca e mult mai simplu de ingrijit decat crezi . Pur si simplu nu trebuie sa-i faci absolut nimic si mai ales sa nu lasi pe nimeni sa-i faca (desi dr. nostri au o manie, buni, rai, conservatori sau modernisti, toti se reped in pampersul baiatului si-l targ de putza, a devenit efectiv o obsesie putzareala asta). Asa ca, daca nu umbli acolo niciodata si nici nu lasi pe nimeni sa traga, sa forteze nimic si-l speli efectiv ca pe maini, la suprafata, iti garantez ca va fi totul super . O data umblat insa...trebuie decalotat mai mereu ca se formeaza mici cicatrici care se pot infecta.
Fireste, eu ma refer la cazurile cand copilul e bine merci si urineaza in jet normal, nu la cele in care chiar sunt probleme medicale. Mai vorbim noi atunci ca mai e mult pana vine bb...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput