Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Da, le-am mutat in ghiveci mai mare. De vreo 2 ori. Cel de la florarie era mic si se ofilea mereu. Insa zau imi da mereu emotii. Imi plac azaleele, sunt si niste specii tip arbust, nu precum cele din florarie. Dar zau sunt sensibile la treaba asta cu udatul. Sunt superbe, au facut flori si acum. Au mai facut de 2-3 ori pana acum. Dar sincer, la cat ma streseaza cand le vad iar pleostite, am decis ca prefer ficusul. Ai grija de azalee, si daca mai descoperi ceva, sa imi zici si mie.

Eu sunt necajita de buxus. Cateva din tufisuri s-au uscat cumva pe interior. Nu am gasit nicaieri acest tip de problema. Banuiesc ca e legata de sol sau tot de apa calcaroasa. Chiar ma gandeam sa ii sun pe cei de la firma de gradinarit sa ii vada si sa imi dea vreun sfat ce sa fac cu ei.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Raspund cum am promis Cristinei , si nu numai.
Zice aici in cartzulie, la Prima garderoba a bebeului:
- 4-6 camasute sau Bodys marimea 62
- 4-6 camasute sau Bodys marimea 68
- 4-6 pulovere de bumbac sau plush
- 4-6 ciorapei strampi / pantaloni stretch sau 'combi' din bumbac, frotee sau plush (cu nasturi de sus pana jos)
- 2-3 perechi de sosonei
- 1 caciulita de bumbac
Pentru sezonul rece: pulover / jacheta, caciulita, manusi

Zice ca nu e mereu necesar sa cumperi haine de nou-nascuti, (56 si mai mici), ca si daca le sunt bune, ies din ele in 2-3 sapt. Unii cica pot intra direct in hainute de 3 luni!

Asta zice, asta am tradus! Si eu sunt la primul, asa ca stiu doar 'din carti'.

Va pup si spor ca compus trusoul.

Piciulika 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxana, le-am vazut pe alea arbust, sunt superbe, dar cresc foarte mari si nu stiu unde le-as putea tine. Asa ca raman la astea mici, de ghiveci. Promit sa ma documentez si sa te tin la curent. A, mai citeam ca ar trebui tratate cu ingrasamant in perioada de inflorire. Tu le-ai pus ingrasamant? Si daca le-ai pus, de care?

Hai ca te-am capiat cu intrebarile.

Sa iti povestesc ceva frumos...

Acu' ceva vreme ma intrebai daca l-am schimbat pe Albu, si raspunsul meu a fost ca nu, dar nici mult nu mai am. Adevarul e ca dupa ultima vizita m-am suparat rau de tot pe el, si am inceput sa intreb in stanga si dreapta incotro sa o apuc. Si sapand asa, am constatat ca tocmai s-a mutat la doua case de mine, in acelasi complex, o doctorita de la Giulesti, de care mai auzisem, Indiana Pelin. Am mai cerut niste referinte despre ea, am aflat ca e in regula, asa ca sambata dimineata m-am infipt cu tupeu in soneria ei, si uite asa mi-am schimbat doctorul.

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Piciulika, ma speriasem ca le-ai si cumparat deja! Eu mai stau cu compusul trusoului, ca sunt multi "abonati" la actiunea asta. Si de prea multe haine de nou nascut nu-i nevoie, ca iese din ele cat ai clipi! Cu Miruna cred ca am avut zeci de hainutze pe care n-a apucat sa le poarte decat o data, de doua ori si a iesit din ele.

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, sa nu te mai prind ca te plangi de silueta.Ti esti f slabuta contitutiv, de aia poate te simti mai greutza.mai sunt si caldurile astea care ne fac sa simtim fiecare gram.
dar crede-ma, ca esti sl;aba!
eu azi eram doar in maieu si m-am simtit oribil pe strada.Niste brate groase....sunt tare deprimata, sarcina asta arat a mamaie obosita.In acest moment sunt mai grasa decat in luna a noua cu Sofia
si nici nu am ce face, de mancat(rational, bineinteles) trebuie sa mananc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Ana, nu am pus nici un fel de ingrasamant la plante, numai la gazon au pus aia de la firma fertilizator si au semanat. Crezi ca am vazut vreun fir de iarba nou pana acum? Hmmm. Oricum la Bricostore gasesti cele mai multe tipuri de ingrasamant si scrie pe ele pentru ce sunt. Asa am citit eu acum ca la buxus merge ingrasamant de 2 ori pe luna insa nu stiu ce ar trebui sa pun. Cat despre medic, bravo, sa fie o alegere buna si sa va intelegeti bine.

Piciulika, 68 nu e marimea pentru 6 luni?

Sabina, ce au domne maieurile? Eu asa am fost la serviciu si stii f bine ca aratam cam la fel. Cred ca nu trebuie sa iti mai faci atatea griji cu silueta asta. Nu acum, ne auzim noi de prin octombrie.

Rox 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata gagici cu burtici.

Am trecut sa va salutam si sa va spunem ca suntem bine.
Bb are foarte mare activitate...am senzatia ca o sa fie un copil f activ la cat se tot misca.Uneori imi da si senzatia de durere,parca ar apuca de ceva dinauntru si ar trage cu toata puterea.Da'...ce sa ii faci
CA tot se dicuta intens despre hainute.Sunt in cautare de Tinuta nunta,o rochita.Am o nunta in iulie si vreau o rochita draguta,pe culori placute de vara,si nu lalaie cum sunt majoritatea aici.Daca cunoasteti vreun site ceva,v-as fi recunoscatoare,ca daca nu ma duc in costum de baie
Despre greutate nu mai spun nimic,nu ma mai complic...ca degeaba,ma ingras oricum si nu ca as manca non-stop,trei mese pe zi,atat.
Cu intarziere La multi ani!sarbatoritelor de ieri!
Va pup,o zi faina sa aveti!

Sabina Y. 23+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Sabina Y, deci te risti la costum de baie? Vezi, asta inseamna silueta. Eu una nu ma pricep la site-uri cu rochite, trebuia sa merg si eu la o nunta dar am decis sa nu mergem, si eu una speram ca intru intr-o rochie mai larguta de dinainte de sarcina. Nu iti face griji cu BB, e bine ca e activ. Al meu iese acum prin burtica, cred ca e prima data cand vad clar miscarea si s-a ridicat putin burtica.

Rox 25+

Mergi la inceput

Mai dar chiar nu mai e nimeni cu insomnii ca mine? Imi e este groaza, daca deja incepe perioada de insomnii, asa cum am avut si cu Alex. Iniitial m-am trezit sa merg la baie, apoi sa mananc, apoi m-a durut stomacul, si acum nu mai am somn. POate pentru ca suntem singurele azi.

Citeam pe forum despre maternitatea de la CMU. E vreuna care vrea sa nasca la vreo maternitate privata in Romania? Eu una sa zicem ca mi-as fi permis, insa nu sunt sigura ca merita efortul, sper sa fie rapid si sa nu stau mai mult de 2-3 zile ca si cu Alex. Asa ca o sa raman la Municipal.

Rox 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!
Devylla o croitoareasa nu cunosti si tu pe acolo...aici am o indianca care mi-a facut niste chesti misto.
Roxana mi-ar fi placut sa nasc in Ro , dar ce ma fac dupa ca am de umblat ptr acte.

De azi incep cursurile ptr viitoare mame:teorie +practica si exercitii sala...mi-ar fi placut piscina, dar era totul ocupat, oricum in timp se elibereaza...oricum imi i-au revansa la mare in fiecare sapt.

Ali18+ Enrico 7ani

Mergi la inceput