Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

am uitat sa schimb semnatura, doar am crescut si la varsta :-D

18s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! Sanatate si tot ce va doriti sarbatoritilor!!

Bun venit la odisee noilor mamici si sarcina usoara!!

Ma bucur sa vad ca lumea in general e mai optimista, eu de asemenea, chit ca azi am avut niste arsuri naspa la stomac, nici nu mai stiu ce sa mananc. Eu nu mai tin minte la prima sarcina cat am luat pe luna, stiu numai totalul: 14 kg!! Si cred ca niste vitamine in plus nu strica nimanui.

Dar sa va spun ce "problema" am eu cu Victor, nu stiu cum o sa rezolv chestia asta: merge la o gradi particulara care are si limba germana inclusa in program. Eu sincer nu ma asteptam sa invete ceva la nici trei ani cat are el, dar surpriza, de vreo luna tot trancane diverse cuvinte, de unul singur sau cu sotul. Sotul meu vb germana fluent si el e foarte mandru de progresele lui Victor, doar a eu nu inteleg o boaba. Si culmea este ca pustiul s-a prins ca eu nu inteleg ce spune. Ieri, la masa, eu cu el ii dadeam pranzul, bun, mananca el ce mananca si la un moment dat, cand nu mai vrea imi spune "danke abc abc abc... etc" vreo 8 cuvinte si o zbugheste de la masa. Eu raman tablou, ma blocasem ca nu intelesesem ce-a spus, pana in acel moment vb romaneste dar daca a vrut sa scape de mine mi-a trantit un danke etc si-a plecat. "Victor treci inapoi la masa!!" raspuns: "Pai nu ti-am spus ca am terminat??!!" ok, am lasat-o balta, dar intrebarea e: cum invat si eu ceva germana, ca nu-mi vine sa ii spun copilului ca eu nu pricep ce zice el?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Supeeeer faza Andries....ia poftim colea la noi la niste lectii de germana ca cine stie ce mai zice Victoras al tau...si tu ai sa te uiti la el masca....
La fel ne gandim si noi ca o sa ne-o ia inainte copilasul ce va veni ....ca tare repede mai prind...

carmen 23s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salut. La mine nu merge netul, si azi nu am apucat sa postez de la birou prea mult. Fiindca am plecat. M-am dus pana la banca sa pun niste bani pentru anuntul umanitar pe care l-am postat si aici, si m-a sunat sotul meu ca pleaca in seara asta si poate ajung acasa pana isi face bagajul ca sa ma vada. Asa ca am decis sa iau si fata de la gradi, am fost si in Carrefour, si mi-am vazut si sotiorul inainte de plecare. Si apoi, am ramas la fixatia mea:gradina.

Cecilia, mie doctorul mi-a zis sa fac dozarea. Uite Tomasa chiar a avut probleme cu asta.

Ali, iaurt nu prea imi place. Imi pare rau insa ca nu am luat din farmacii niste biotics in paralel cu antibioticul.

Tomasa, chiar nu iti dau voie sa te plangi de silueta.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara si de la noi.

Andries, suuuuuuper faza cu Victor. Adevarul e ca si Miruna a inceput sa o rupa pe germana, si cum taica'su n-are habar o iota, il mai tachineaza: "tati, Ich liebe dich!" si tati se uita ca matza in calendar...

Sim, la multi ani si petrecere frumoasa.

Eu mai bananai pe aici, ca Vladut n-are stare si ma inghionteste de zor. Am primit ieri o azalee superba si acum caut pe net cum trebuie ingrijita. Daca va pricepeti, sariti cu un sfat, ceva... V-as fi recunoscatoare.

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Andries, este super tare Victor! Alex are predare si in engleza si nu se prinde nimic de ea, ba dimpotriva ma tacane educatoarea ca nu vrea deloc sa invete. Asa ca eu in locul tau as studia niste germana, ca e pacat sa se iroseasca eforturile baiatului.

Rox 25+

Mergi la inceput

Ana, azaleele sunt tare dificile. Nu trebuie nici prea multa apa si nici prea putina, mai bine uzi mai putin si mai des. Posibil sa isi mai lase frunzele, nu te panica, de regula isi revine. Si nu suporta direct razele soarelui pe ea. Asta iti spun din observatie personala, nu e citit si nici stiintific. Este planta care imi da cele mai mari batai de cap, dar si niste flori roz superbe.

Rox 25+

Mergi la inceput

Ana, uite aici. http://planteinterior.gradinamea.ro/Azalee_5133_539_1.html

Acum am inteles si eu de ce s-a patat azaleea mea, de la apa foarte dura de la noi. La noi apa e calcaroasa rau, pateaza tot. Si vezi ca nu suporta apa f rece.

Rox 25+

Mergi la inceput

Roxana, ce promta esti! Roz e si a mea. Citeam acum ca trebuie udata cu apa dedurizata si cat mai acida. Sau apa de ploaie. Tu le-ai schimbat din ghiveciul de la florarie? Mi se pare cam mic. Dar e SUPERBA!

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Hi, hi, asta citeam si eu.

Vreau sa-mi "fac" mana cu azaleea asta, si daca ma descurc, vreau sa-mi umplu casa de azalee. Imi plac la nebunie, dar pana acum n-am avut curaj sa ma incumet sa le cresc. Am avut una acum vreo doi ani si mi-a pierit.

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput