Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)
Raspunsuri - Pagina 5
mandarinutza spune:
Simona si Cristina, bine ati venit .
Rodica, cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi medicul ginecolog dc sunt necesare vitamine. Fiecare medic prescrie vitamine gravidelor in functie de rezultatul analizelor si bineinteles si alti factori.
Mandarinutza 24+ Antonia Maria
Poze
aeperju spune:
beah! Am luat rezultatele analizelor: infectie urinara! Ce aiurea! Tre sa ma duc la doctorita sa-mi dea tratament. Uf!
http://new.photos.yahoo.com/salutema2002/albums/
Emma 22+
cristina85ss spune:
Piciulika multumesc ptr raspuns Stii care este problema? Este ca aici in italia in momentul in care va trebui sa mergi sa nasti,pe langa bagajul tau de spital va trebui sa pui si 3-4 body-uri,3-4 costumase si 3-4 sosete pe care bebelusul le va imbraca in zilele de stat in spital.Iar atunci intrebarea este,ce marime sa ii cumpar? De unde sa stiu eu cat va fi de mare sau mic,avand in vedere faptul ca desi pe fiecare costumas este scris ca apartine de MARIMEA 0, totusi difera foarte mult lungimea.Unul este de 48cm,altul de 50,54 si respectiv de 62 cm.Nu as stii ce sa cumpar,nu vreau nici sa-i fie mici dar nici sa ''inoate'' in costumase.Mi-a spus doctorita ca voi afla marimile astea la ultima ecografie,insa pana atunci eu ce fac,nu ii mai cumpar nimic? Si sti care este lucrul cel mai interesant? Am cumparat 2 body de 50 cm si unul este mai mare decat celalalt nu mai inteleg nimic
Cristina 22+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Piciulika spune:
Cristina draga,
stiu ca era o discutie pe-aici ca odata cu UE ar trebui unificate si marimile la haine. Ca una e 44 in Germania si alta in Italia si alta in Franta. Cica in vreo 4 ani poate resuesc... (Ce-o fi asa de complicat?!!!?)
Poate o fi de la asta vraistea asta prinm marimi...? Diverse marci/producatori/tari?
Oricum, ma uit in cartulie diseara si raportez.
Piciulika 20+
Roxali spune:
Liana
Rox uitai sa-ti spun ptr candida e important iaurtul in pararlele cu tratamentul...si chiar ca regim alimentar daca esti predispusa...se formeaza pe intestin si e important...la noi in farmacie exista dozari specifice cu lactobacilus.
Tomasa sigur ca n-am sa ma psetesc ...ca ma parieste mama...la cat am patimit sa raman cu bb2.
Cristina la noi se cere ptr bebici sortuletul acela in patratele fara body...in oricecaz o masura de mijoloc e ok...54a avut al meu baietoi.
Bin venit noilor gravidute!
Ali18+ Enrico 7ani
crishtina spune:
Tomasa. Gabriela77 si celelalte fete care mi'au raspuns, va multumesc mult. Cum is incepatoare nu stiam prea mult si ma speriasem de 7kg.
23+
sim_stoian spune:
Am intrat si eu repede sa vad care e starea natiunii.
Tomasa, cred ca eu o sa apelez la sfaturile tale in ceea ce priveste putzele . Eu sincer m-am speriat putin cand am aflat ca e baiat pt ca citisem tot felul de articole despre fimoza si alte chestii si speram in sinea mea sa fie fata ca mi se parea mai simplu.
Am primit un cadou de la socri si trebuie sa ma duc sa il cheltui . Cred ca maine imi mai imbogatesc garderoba cu vreo bluzita, doua si o rochita. Ei nu stiau ce sa imi ia, asa ca mi-au dat niste bani.
Gata, ies ca trebuie sa plec in oras. In seara asta sarbatorim cu nasii la taverna La Gigi . E si ziua mea, si a nasei, asa ca vai de baieti. Byeeeeeeeeeeeeeeeeee! O seara buna tuturor!
Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Am intrat si eu repede sa vad care e starea natiunii.
Tomasa, cred ca eu o sa apelez la sfaturile tale in ceea ce priveste putzele . Eu sincer m-am speriat putin cand am aflat ca e baiat pt ca citisem tot felul de articole despre fimoza si alte chestii si speram in sinea mea sa fie fata ca mi se parea mai simplu.
Am primit un cadou de la socri si trebuie sa ma duc sa il cheltui . Cred ca maine imi mai imbogatesc garderoba cu vreo bluzita, doua si o rochita. Ei nu stiau ce sa imi ia, asa ca mi-au dat niste bani.
Gata, ies ca trebuie sa plec in oras. In seara asta sarbatorim cu nasii la taverna La Gigi . E si ziua mea, si a nasei, asa ca vai de baieti. Byeeeeeeeeeeeeeeeeee! O seara buna tuturor!
Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Spor la cumparaturi!
La multi ani si distractie placuta!
Emma 22+
Happiness_4_us spune:
Sim_stoian, la multi ani, iubita!
Spor la cumparaturi si petrecere frumoasa diseara!
Pupici!
Nana, 23+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tzuc spune:
Buna dragele mele, am recuperat de citit cat de cat.
Am intrat sa va spun ca suntem bine, cred ca a miscat delfinasul meu vineri, am simtit dimineata o lovitura scurta, dar puternica in partea stanga mai sus, am crezut ca m-am lovit in ceva.
de cand nu m-a vazut sotu', 4 zile, a zis ca mi-a crescut burtica mult...asa ca m-am masurat si am 100cm (+3cm intr-o saptamana)..aoleo..de cresc asa...ajung ca elefantul...
Bun venit noilor venite si LA MULTI ANI SARBATORITELOR!
17s+, cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha