Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gema, si streptococul trebuie sa il fac. Mi-a dat foita aia cu analize pe care e trecut si asta. Am sunat mai devreme sa fac programare pt urmatoarea vizita si Ramona mi-a spus ca se poate de pe 20 iunie. A fost bine, pt ca eu vroiam chiar pe 20.
Crishtina, eu am +8 la 24 sapt.
Si eu sunt Elena, asa ca va multumesc pt urari.
Teo, mult bafta la amnio.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi!

Bun venit noilor !

20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

slippers,tomasa o sa va ascult sfatul si o sa iau in continuare antibioticul.ma gandeam ca poate sunt prea multe pastile de luat si de asta vroiam sa renunt.
mirella sa iti traiasca nepotica

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristina, eu la 23 sapt am 8 kilograme in plus. Uite acum am vazut ca ti-a raspuns frumos Tomasa !

Mirela, felicitari pt prietena ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana vreu sa te intreb, de ce mergi sa-ti faci anticorpi? sau mai bine zis ce iti faci analiza pt anticorpi anti B sau dozarea? Eu sunt in aceeasi situatie ca tine, O + si B+ sotul. Am facut analiza si nu am dezvoltat anticorpi anti B, ceea ce e bine asa mi-a zis dr mea.

cecilia,24+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Cristina85ss si eu citisem la mine in cartea de mamici ceva, cum ca 52 le poate fi deja mica multor bebelusi si recomandau sa nu iei multe piese. Sunt bebeii mai mari care intra direct in 62.
Aveam si lista de cate piese si ce marimi se recomanda - mereu insistand pe "nu multe" ca in 3 sapt au iesit din ele...

Ma uit diseara si va spun.

Piciulika 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

Multumesc Tomasa...
astept sa merg la eco iar....sper sa fie OK

Va pup,
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

buna fetele, sunt noua pe forum desi pe site-ul desprecopii.com am fost inca de la primele saptamani de sarcinainformandu-ma despre tot ce se intampla in burtica mea. sunt si eu mamica de.. septembrie, si voiam sa va intreb ceva... ce stit de vitaminele prenatale, mie medicul de familie nu mi-a zis nimic, nici ginecologul, o sa-i intreb si pe ei cand mai merg la control, dar asta e cam peste 4 saptamani... voi ce parerea veti?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Dragele mele,

Indraznesc sa vin si eu cu rugamintea sa ma inscrieti in randurile voastre, chiar daca au fost multe momente pe care le-am pierdut, din odiseea voastra de pana acum.
Am asteptat sa fac ecografia morfologica, sa fiu sigura ca totul este bine, ca sa ma inscriu, deoarece eu am pierdut o sarcina anul trecut la 5 luni si mi-a fost f greu atunci sa ma despart de grupul in care ma inscrisesem.
Acum sunt foarte optimista ca totul va fi bine! :)
Am 29 de ani, nascuta in 03.03.78, U.M.: 08.12.06, DPN: 13.09.07 si vom avea o fetita: Raisa-Maria

Va pup pe toate si sper sa ma primiti!
Simona, 23+ cu Raisa-Maria

Poze

Bine ai venit printre noi! Mult succes si sarcina usoara!

La multi ani sarbatoritilor!

Emma 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Hi! Hi! Hi! poze noi si hainute noi....

http://new.photos.yahoo.com/salutema2002/albums/

Emma 22+

Mergi la inceput