Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Si bv, Gabriela, Tomasa, va multumesc de incurajari ! sper ca in perioada urmatoare sa am parte de bucurie la miscarile bebelusului!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

piccaflor imi pare rau ca iti raspund asa tarziu legat de vizita la medicul ginecolog insa zilele astea nu am mai intrat pe forum.Eu procedez asa: In fiecare luna trec mai intai pe la medicul meu de familie ce imi elibereaza trimiterea la consultatie ginecologica.Apoi sun la numarul de telefon verde de la USL si imi prenotez consultatia cu vreo 2 saptamani inainte la medcul meu ginecolog,ii spun operatorului USL strada cabinetului medical al medicului si numele sau complet.Toate analizele medicale le fac la usl,insa ecografia nu ptr ca intr-adevar am nevoie de foarte mult timp pana o prenotez.Tot asa merg si eu,o data pe luna la consultatie.
Fetelor daca tot vorbiti despre haine de graviduta,eu am asa: 3 pantaloni scurti,3 bluzite cu maneca scurta,2 rochii si 2 perechi de blugi subtiri de vara.Toate sunt ptr gravidute caci altfel nu imi intra nimic Vreau sa va intreb si eu ceva...Ce marime trebuie sa aiba costumasele unui nou nascut? Pe unele scriu H 54, H 48 iar pe altele H 62, si culmea este ca toate sunt MARIMEA 0.CUM ESTE POSIBIL???

Cristina 22+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Va rog sa imi raspundeti si mie daca 7kg la 23 sapatamani sunt mult sau normal? (48-55)

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

crishtina, eu zic ca e bine... eu am pus 4 kg in 17 saptamani....

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Cristina85ss am auzit odata o vanzatoare sa explice ca aia reprezinta inaltimea copilului. Cum copilul se naste normal cu 50 cm alea de 48 sau mai mici sunt pt prematuri. Insa 62 mi se pare cam mult pt marimea 0. Or fi si copii asa mari. Poate stiu fetele mai mult. :)

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Danielle, eu zic sa le iei pe toate. Stii tu ca antibioticul o data inceput nu se intrerupe, asa risti sa nu-ti treaca si sa te si sensibilizezi la respectiva substanta astfel incat nu-ti mai functioneze data viitoare.
Rox, am uitat sa-ti zic ca nu raspund la provocari apropo de silueta. Ma simt grasa... dar nu ma plang, sper ca o fi reversibila situatia...Nu stiu de ce dar data trecuta am suportat mai bine faza asta. Eram si mai slabuta ce e drept dar nici nu ma apasa atat de tare ideea de deformare.
Carmenita, mie ginecologul mi-a spus sa fac morfologia la 22 sapt, ca asa ar fi ideal. Eu o voi face la 21 pt. ca apucasem sa ma programez fara sa-l intreb si la dr. astia vestiti e tare greu sa schimbi o programare si chiar nu merita efortul pt. o sapt. diferenta. Oricum nu-i problema, se poate face oricand dupa 20 sapt.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crishtina

Va rog sa imi raspundeti si mie daca 7kg la 23 sapatamani sunt mult sau normal? (48-55)

23+

Crishtina, este ideal. In general se pun cam 1 kg. pe luna in primele 4 si cate 2 pe luna in urmatoarele 5. Avand in vedere faptul ca tu erai slabuta inainte 48 kg. puteai pune mult mai mult. Ideea este ca fetele slabute pun mai repede in prima perioada a sarcinii, organismul tinzand sa compenseze greutatea lipsa. Eu spun cum e in general, exceptii sunt o gramada, fiecare organism reactioneaza diferit asa ca nu-i o regula, dar eu zic ca tu chiar n-ai motive de ingrijorare.

20+

Mergi la inceput

Cristina85, in general un nou-nascut are 50-52 cm. la nastere. Fetitele au si mai putin (48 cm), baieteii si mai mult (54 cm). Parerea mea este sa cumperi din cele H 54. E bine ca au asa o gama diversificata acolo, probabil unele sunt pt. prematuri, altele pt. copii foarte mari. Aici nu prea ai de ales din pacate.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Sunt atat de emotioanata...si bebe parca da o petrecere acolo la mami in burtica...
Prietena mea care-mi este ca o sora, pe ultima suta de metri nu mi-a raspuns toata ziua la telefon nici fix, nici mobil...
Cand renuntasem ma suna ea...Eu foarte alarmata. Ce faci unde esti? esti bine?Dar de ce vorbesti asa???
Stiti ce-mi zice?:"cum vrei sa vorbesc dupa o cezariana???"
Am crezut ca nu aud bine "nepotica" mea se nascuse si eu nu stiam nimic...
Cred ca e un sentiment minunat, nu am mai vorbit cu ea ca chiar in acel moment o vedea prima data...fara alcool

Pe de alta parte ma gandesc ca in ultima perioada o sa trebuiasca sa fim mereu pe faza ea era programata la cezariana dar pe 2 iunie nu azi...Deci Ioana mamii s-a nascut Elena sau Constanta...
Fetele care sunt la a doua sarcina poate mai stiu cum este, dar mie parca mi-e frica, nici macar nu o sa stim cand va fi momentul..

revin

mirella
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

crishtina,tomasa mie mi s-a parut cam mult inaltimea 62 ptr un nou nascut pai ma gandesc ca cel mai bine este H 54 cum a spus Tomasa. Carucior,patut si alte lucruri mai ''serioase'' inca nu am de gand sa cumpar,mi se pare parca prea devreme.Insa o sa ii iau ceva hainute,sa nu ma trezesc la sfarsitul sarcinei ca bebele nu are chiar nimic.

Cristina 22+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput