Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Din cate stiu eu pofta de bere indica o lipsa de B-uri.

Azi merg si eu la eco. Va scriu ce si cum cand ma intorc.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

In legatura cu norul radiocativ....se pare ca nu e un zvon..am primit si eu aceasta informatie de la cineva de incredere si cu relatii..nu stiu ce sa zic, dar parerea mea e ca nu iese fum fara foc:)
Mai bine, parerea mea, ca macar cateva zile sa nu zabovim prea mult afara, iar cele care au deja copilasi sa nu-i scoata afara!
Asta era tot ce lipsea

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neatza burtici

Azi sunt puturoasa, ca stau acasa toata ziua. Astept iar muncitorii pentru reparatii. Sunt curioasa cand apar.

Gabriela, ti-am trimis PM.

Tomasa, tin pumnii pentru echo. Astazi afli si tu ca e fetita, nu?

[green]Roxana, [green] tin pumnii pentru analize. Sper sa nu fie ceva grav si sa se faca bine Alexandra.

Hai ca ma apuc de citit din urma.

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Buna de dimineata!

Mai fetelor, la Brasov e asa o zi frumoasaaa!!! sper ca nu-s adevarate zvonurile alea cu explozia! nu se poate sa avem atata ghinion!
Danuta, aeperju si amar, inseamna ca nu-s singura cu apucaturi de beutor! m-am linistit... incerc sa beau si eu fara alcool, dar parca-i mai buna aia piscacioasa ...
Tomasa, se poate sa fie si lipsa de vit. B. Mie chiar mi-a recomandat dr.-ul MagneB6.
Amar, Brasovul este fooooarte frumos! toata lumea il lauda, ca "infloreste" pe zi ce trece! io n-as pleca de-aici decat poate pentru magazinele si alte oportunitati din capitala, dar ca si ambient, nu-i alt oras ca Brasovul .
Ma bucur mult ca Teodora a trecut cu bine de amniocenteza! am io un feeling ca va fi ok si rezultatul ;).
Roxana, sa ne tii la curent cu starea micutei tale. Vorba fetelor, daca febra nu e de la raceala, sa nu fie vreuna din bolile copilariei...

Fug sa-mi fac o cafea, ca pic de somn si am muuuulta treaba! Pup!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Articole pe tema "EXPLOZIEI NUCLEARE"
www.expres.ro/article.php?artid=306322" target="_blank">evenimentul zilei
www.hotnews.ro/articol_73581-Zvonurile-privind-o-explozie-la-o-centrala-nucleara-din-Ucraina-au-fost-infirmate-de-autoritati.htm" target="_blank">hotnews
www.siguranta.ro/full/noutati_537_3.html" target="_blank">siguranta.ro
googlenews

Flori 22+ cu si tati

Cat a mai ramas
Flori graviduta
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hai ca mai citesc cate ceva, dar constat ca deja sunt depasita de subiect. Mi-ati luat-o inainte...

Tzuc, nu e nici o problema daca faci mai multe echografii, chiar in aceeasi zi. N-au nici o influenta asupra ta sau a lui bb.

Danielle, cool burtika. Ti-a crescut mult! Eu, dupa "explozia" de acum o luna, am impresia ca bat pasul pe loc

Ripley, Ana e mai bine? De tusit tusim si noi, ca o locomotiva. Mucii s-au mai ingrosat acum si e spre bine. Dar Miruna cel putin e pe picioare, nu mai face febra si nu are alte simptome.

Se pare ca au sosit muncitorii mei. Vprbim mai tarziu.

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, sanatate Alexandrei.

Teodora, ma bucur ca esti ok si ca ai trecut cu bine de amnio

Tomasa, succes la eco si asteptam vesti.

Aoleu, ma ingrijorez cu explozia asta, pai si cand a fost explozia de la Cernobil, au ascuns si au spus ca nu-i nimic grav si a fost catastrofa(am vazut si un documentar pe Discovery sau NG).

Mandarinutza 24+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Annisia mama,da' sa te pup ca tare draga-mi esti.
Pai nu puteai sa descrii mai frumos de atat si sa bagi mintiile in capul unei gravidute Adevaru' asta este,ce conteaza trei sunci in plus...Erikuta e cea mai importanta si e cea mai frumaosa perioada din viata mea.M-ai facut sa zambesc cu perna pusa sub bluza de fetite...
Tre' sa te cinstesc
Roxana merci mult
Ayumi te astept sa ma palia o pauzasti cand ma mai apuca...stam si noi la o tacla.Ti-am vazut pozicile,ce burtik frumusica ai!Cum a fost la doctor?Sunt bine bebeii?Contractiile cum mai sunt?

Nah ca mi-a trecut cu sunciile.Annisio am sa pun si niste poze...sa ma admiri nitel,ca yo tot iti admir burtikuta ta.Mama da' gasesti niste toale tare misto...astia aici sunt batuti in cap rau

Sabina Y. 23+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

teodora, te asteptam cu vesti bune!

devylla, sper ca astazi esti mai bine!!!

am si eu aceeasi intrebare ca si Tzuc.. sunteti sigure ca ecografie nu il afecteaza pe bebe???

sper ca nu e adevarat nimic legat de exploziile acelea la centralele nucleare! ioi!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carmen, poate are dreptate Annisia, dar eu cred ca sunt eu agitata si cam exagerez. E mai complicat sa explic, am o frustrare foarte mare la serviciu si de aici clachez mai usor la probleme si le vad mai negre decat sunt. Alex e bolnava, dar asa e ea mereu de cand cu gradi, crede-ma ca anul trecut a fost asa din februarie pana in iunie continuu. Eu am racit ce e drept cam des, dar pe fond de stress si oboseala, ba cu amnio, ba cu serviciul. Cam asta cred ca e...mai sunt perioade d-astea, dar de cand cu sarcina sunt eu mai sensibila si reusesc mai greu sa biruiesc chiar si nimicurile.

Pinacoloda, pai si daca stau in casa ce rezolv?

Ana, diseara primim rezultate la analize, dar sunt sigura ca e ok. E numai o viroza. Am vorbit cu mama unei colege de a Alexandrei de la gradi si am inteles ca fetita lor a avut ceva similar saptamana trecuta. Numai ca ei dupa 4 zile au trimis-o la gradi si atunci nu e de mirare de unde a luat Alex.

Si, am vorbit cu dr dc e vreo boala a copilariei, insa multe din ele apar si cu alte simptome gen muci sau tuse, si evident cu bube. Numai ca dupa 3 zile de febra nu are nici o eruptie. In plus e vaccinata de toate cele. Si sincer sper s anu fie boala a copilariei, ca eu in afara de rubeola nu am facut nici o boala a copilariei si e un moment tare prost acum.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput