Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Zvonuri privind explozii nucleare īn spatiul ex-sovietic
Miercuri 23 mai 2007, 19:02
REALITATEA.NET
"Zvonuri despre mai multe explozii la centrale nucleare din spatiul ex-sovietic au circulat azi īn presa internationala, dar si īn Romānia. Oficialii rusi au declarat promt ca la baza acestor false informatii stau anumite interese economice, iar scopul lor este discreditarea puterii nucleare a Federatiei Ruse.

Presedintele Comisiei de Energie Atomica din Federatia Rusa, Grigori Naghinski, a declarat ca; zvonurile au vizat cinci centrale nucleare, aflate pe teritoriul Rusiei, Ucrainei si chiar Cehiei. Toate au īn comun reactoare de acelasi tip, construite īn Rusia. Īn prezent, Federatia Rusa construieste asemenea echipamente īn cinci tari, printre care si īn Bulgaria. Pretul unui reactor depaseste 2 miliarde de dolari, iar īn aceste conditii concurenta este nebuna, a adaugat oficialul rus.

Totuti, surse din cadrul centralei nucleare de la Volgodon - Cecenia - au declarat pentru ziarul rusesc Moskovskii Komsomilet ca explozia a avut loc, iar mai multi localnici din oras sustin ca au vazut norul radioactiv deasupra centralei".

PAREREA MEA: un zvon

Flori 22+ cu si tati

Cat a mai ramas
Flori graviduta
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Care se ofera sa-mi dea doua perechi de palme?
De ieri am intrat asa intr-o stare nervo-depresiva.
Ma vad grasa,urata.. si as sparge ceva prin jur.
Help...veniti si trageti-ma bine de urechi ca am luat-o pe aratura:(
Ma mai face sa zambesc zapacita asta de erika,ca face valuri la cat se tot agita...da' uit repede si o i-au de la capat.

Sabina Y. 23+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by vmkriss

Totuti, surse din cadrul centralei nucleare de la Volgodon - Cecenia - au declarat pentru ziarul rusesc Moskovskii Komsomilet ca explozia a avut loc, iar mai multi localnici din oras sustin ca au vazut norul radioactiv deasupra centralei".
PAREREA MEA: un zvon

Pai da mai Vmkriss si daca aia nu au vazut cai verzi pe pereti? Ma gandesc ca sunt la doi pasi de noi si ar putea avea efecte asupra copiilor nostri. Nici nu stiu ce sa zic. Daca mai gasesti ceva comentarii pe tema asta, te rog sa ne anunti si pe noi.

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

Care se ofera sa-mi dea doua perechi de palme?
De ieri am intrat asa intr-o stare nervo-depresiva.
Ma vad grasa,urata.. si as sparge ceva prin jur.
Help...veniti si trageti-ma bine de urechi ca am luat-o pe aratura:(
Ma mai face sa zambesc zapacita asta de erika,ca face valuri la cat se tot agita...da' uit repede si o i-au de la capat.

Ia uite lume alta nebuna! Sabina, ia arata-te cu niste poze sa ne radeam si noi de tine, sa vedem cat de grasa si de urata esti. De spart nu ai de cat, ca doar faci paguba la japonezii tai nasparlii. Asa ca baga niste poze cu moaca si body-ul tau. Lasa capsunile, floricelele, copaceii si maimuticile. Ca daca astea te-ar reprezenta pe tine, pai inseamna ca esti mai frumoasa ca noi toate la un loc... Ai grija de printesa ta mai bine si lasa mofturile. Traiesti acum niste momente unice in viata ta, nu le risipii pe gargaunii tai din cap. Umple-ti timpul cu lucruri frumoase si o gandire pozitiva. Asta daca vrei sa ai o papusica dulce, vioaie si zambareata. Daca vrei o acritura plangacioasa, mai baga tu depresii si ifose, ca o sa stai noptile sa-i fredonezi cantecele ca sa nu mai zbiere la tine cat o tin plamanii.
Hai ca te-am help-uit de te-am rupt, ieste?!! Mai bine sparge tu ceva si poate trece dracovenia din tine....
Si eu avusei momente d'astea smechere. Si alte fete au trecut prin fazele astea, stai linistita iubita. Cica hormonii astia e lucrul dracului cu ei. Topaie mai vere prin noi si dau bairam in creierii nostri.
Dar acum la modul cel mai serios cu putinta, ai vazut dumneata graviduta grasa si urata? Toate suntem frumoase si speciale, altfel de crezi ca isi pun pustoaicele perne sub bluza ca sa vada cum le va sta cand vor fi gravi? E simplu! Pentru ca e cel mai bestial lucru care i se poate intampla unei femei. Gandeste-te ca iubirile, relatiile, chiar si casniciile se pot duce la garla. Dar ce creste acum in tine, ce vei aduce tu pe acest Pamant este dragostea ta cea mai mare care va ramane aici si dupa ce noi nu vom mai exista. Nu vezi ca in ziua de azi nimic nu mai este solid? Azi te mariti, maine divortezi, apoi iubesti din nou si viata merge inainte. Dar fetita ta, va ramane fetita ta dincolo de fiinta voastra. Nu e fenomenal? Pai si atunci te intreb cu respect, unde dracului e supararea mai fata? Si acolo putina grasime te doboara pe tine? Pai atunci copilul tau pe cine sa se bazeze, daca pe mami ei o dau gata doua sunci in plus? Capul sus! Erika te vrea puternica si fericita!

Mergi la inceput

Hai ca va las. E atata liniste pe aici de imi aud gandurile si ma rusinez. Somn usor in continuare la burtici si sa aveti o zi uau! super-super tare!
Si, nu uitati, daca se intampla ceva palpitant pe acilisea treziti-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna dimineata.Noi suntem bine ,ne creste burtica pe zi ce trece.
Acum merg la doctor sa vedem ce ne mai spune.
Sabina,nu sunt chiar asa de departe de tine...ma ofer eu,daca oferta cu palmele mai e valabila.Care grasa,mai?Ca nu te-ai schimbat asa mult.Ce sa mai zic eu,cu 2 gemeni sa vezi ce grasa ma simt cu burtoiul meu.

Bianca 21+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Pupici si fug la analize cu zapacita mea.

Annisia, sa stii ca eu tot merg la biserica, ce e drept la vreo dezlegatoare d-asta nu am mers. Cat despre fufe, stai tu linistita, ca sunt peste tot, au fost si o sa mai fie. Daca le gasesc nici nu imi trebe farmece nene, numai sa le zic ca nu duce niciodata gunoiul si cand il apuca scandalul si criticile sa te tii. Nu vazusem pozele pana acum, nu stiu cum le-am ratat. Dar eu una nu le-as arata sotului mei nene decat daca as vrea sa ii deturnez de tot gandul de la fufele alea de zici tu. . Cat despre nuclearele alea, citisem parca si eu ceva in niste mailuri, dar ce poti face draguta, chiar daca nu iesi din casa? Pulberea aia radioactiva ajunge in apa, pe plante, pe animale, adicatelea pe mancarea noastra, deci tot cam aia este. Nu ramane decat sa ne rugam ca va fi ok si asta este.

Ayumi, succes la doctor.

SabinaY, daca tie iti vine sa iti dai palme eu una mi-as da pumni. Dar sa stii o chestie, pe mine sa nu contezi sa iti dau palmele alea, ca sunt multi la coada care chiar le merita si ai avea ceva de asteptat. Si favoruri pentru gravidute nu fac. Hai capul sus, totul va fi bine, grasimitele se duc si tu ramai cu un pui frumos si dulce.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, de ce naiba te-ai trezit asa cu noaptea in cap? La 5 tu nu dormi? Si eu mai am insomnii, insa ma scol pe la 2-3 si dupa maxim 2 ore sunt la loc, dar dimineata de abia reusesc sa ma trezesc.
Hai somn usor, mai vorbim cand ajung la birou!

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Neata burtici...Iuli sper ca nu te-am suparat , dar m-a amuzat faza cu alunita sotului tau...ii doresc mult succes in cariera...
Annisia tare inteleapta si profunda esti de dimineata, spui asa niste chestii care iti merg la inima si chiar daca nu iti vine sa spargi nimic din cauza hormonilor tot te mai opresti un pic si ma introspectezi...super..nu o data ai spus vorbe adanci... cat despre baiatul tau...esti o dulce ..asa patesc si eu cu al meu...pur si simplu nu pot sta suparata pe el...desi uneori ma face sa-l strang de gat...
Roxana, nici eu nu prea cred cu tarie in ce spunea Annisia, dar uneori te miri de ce ai asa numai belele, poate nu ar fi rau sa te gandesti si la asta.Uneori ni se intampla lucruri dincolo de puterea noastra de a intelege. Multa sanatate fetitei.

carmen 23s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Teodora, ma bucur ca esti bine!!! Eram sigura ca va fi totul ok, bravo, bine ca ai facut-o si pe asta ca sa ti-o scoti din cap.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
21s fix

Mergi la inceput