Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ce cirese, unde cirese? Vreaaaaaaaau cirese!!!!!!

Teodora, ce ma bucur ca te-am auzit asa bine.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Annisiaam vizionat pozele..replica a fost..e foarte draguta si i se potriveste stilul...
Merci de info..pacat de Ralu Filip..tanar si sa mori de inima..
Fetelor nu mai vorbiti de cirese..ca eu nu mai poooot, aici sunt scumpe de mori...si unde mai pui ca aici nu e neamt sa nu aiba in curte un cires de mai -iunie dat in parg dar ei nu mananca de acolo..merg la supermarket si cumpara...
Si bv, nu-i bai cu berea cred eu , ca si eu beau cate un pahar cand si cand..ca mi-i pofta de mor....ce mai e pe la Brasov?..e orasul care m-a adoptat dupa casatorie...noi avem apart. pe Zizinului.
Iuli tre sa fii tare norocoasa cu sot medic chirurg...sigur vei face cezariana..dar daca zici ca isi opereaza singur alunitele eu zic sa te mai gandesti:)))))

carmen 23s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma duc la nani, adica ma duc sa bag suferinda in pat si sa vad ce ii mai dau. Noapte buna!

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Teodora ma bucur ca ai trecut cu bine.
Amar si aici au mai scumpe...am avut noroc ca ma cires in curte...da sau cam terminat...la magazin sant 10, dar mai am o sansa la mercato(piata cu tarabe)unde sant 4 si tot imi iau.Problema e ca doar merele, piersicile si ciresele le accept acum.

Ali18+ Enrico 7ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Roxana, mi se pare un pic anormal sa aiba febra copila de o sapt si tratata cu antibiotic nu ia facut nici un efect...nu cumva are bubite mici pe corp, vreo scarlatina...

Ali18+ Enrico 7ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Amar, nu este doctor chirurg inca sotul meu... dar in devenire....cat despre cezariana este impotriva ei daca nu este necesar... asa ca nu voi fi favorizata in privinta asta.

Iuli24+

Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

V-ati bagat la nani sau mai sunteti?Eu am fost la eco ieri si l-am vazut pe bebe care e un frumos si un miscaret.Va pup

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna,
va invit sa ventiti sa cititi si sa intrebati despre alaptat in linkul de la semantura.
o sarcina si nastere usoara si bebelici sanatosi.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Iulica ciprioata, iar ne povestesti de sotul ala frumos al tau? Eu pe al meu l-am bagat in carantina de gradul 0... Chipurile... L-am bagat pe dracu' ca mie imi trece supararea imediat si imi e un drag de el de mor. Imi vine sa il mananc tot si nu ma pot abtine sa stau bosumflata pe el. Bineinteles ca de aceea considera ca i se cuvine orice si mi se poate sui cu eleganta in varful capului... Il mai tin asa o zi, cateva ore... Apoi il pup de-l ia dracu'. Il stiu de 14 ani. Poate sa faca orice ca nu ma vad fara el... Norocosul naibii!
Roxule, pozele sexy mother fucker mai fusera la vizioanat. Sunt mai vechi. Vroia o gagicuta (Amar) sa ma arate sotului si am binevoit sa ii atasez un link. Burtica a crescut, nu-i bai ca ma simt si eu. In ultimele zile am incercat sa mananc mai piano, ca deja ma miscam ca o ursoaica. Deci nu am mai pus mare scofala pe mine. Dar burtica e ok, bebe se dezvolta si a trecut la suturi, uneori direct pe poarta...
In alta ordine de idei, mai Roxana, poate tu nu esti superstitioasa, dar esti sigura ca cineva nu iti face minuni? Mai fata, eu nu am mai auzit persoana cu atatea boli si belele ba la tine, ba la Alexandra... Iti spun eu ca asta nu e treaba curata... Ia te du de te cauta de niscaiva farmece. Chiar daca nu crezi, mai bine sa iti spuna ca nu ai decat sa stea lucratura dracului pe familia ta... oamenii sunt rai si vorbesc cu pacat daca te vad ca iti merge bine. Plus ca sotul tau are o pozitie si nu m-ar mira daca nu a pus vreo fufa ochii pe el. Poate el habar nu are, dar sunt destule tampite care se tin de porcarii si vor sa faca rau daca vad un om mai instarit asa.
Poate nu e asta si sper sa nu am dreptate. Desi nu m-am prea inselat la trebi dintr-astea... Ai grija de tine si de Alexandra.

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, voi ati auzit ceva de o explozie la o centrala nucleara din Cecenia? Am o prietena si cica sa nu ies zilele astea din casa, ca sa nu ma radiez... O stiam femeie serioasa, dar eu nu am auzit nimic. Am cautat si pe net, dar nimic... S-a tacanit Diana sau chiar s-a intamplat ceva si astia nu zic nimic? Ar fi ceva ingrozitor. Ati auzit banuiesc cate porcarii s-au intamplat dupa Cernobil... Sper ca e Diana in perioada aia nasoala si abereaza...
In fine... Ati auzit de magazilenele alea cu 100 de mii orice produs? Eu am vazut doua pana acum. Unul este chiar in centru, pe la cinematografe pe acolo, inainte de Piata Romana. Altul l-am vazut la Veteranilor, in Militari. Eu mereu am gasit cate ceva de cumparat de la ei. Ba pijamale de vara, ba o bluzoaca, o rochita, papucei, o sepcalie, colanti.... Au si pentru fete si pentru baieti. Orice produs costa 100 de mii... Asta asa, ca fapt divers...
Noapte buna la fetite! Ne auzim tocmai maine cand ma trezesc eu...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput