Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)
Raspunsuri - Pagina 30
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Buna seara. Desi numai buna nu e la mine. Am fost la medic cu Alex si nu au gasit nimic care sa justifice febra, se banuieste ca e doar un virus pe care nici nu avem cum sa il tratam decat sa il lasam in pace si sa o indop cu antitermice. Nu muci, nu tuse, nimic la plamani, nu sunt ganglioni umflati, nu e vreo meningita, nu e apendicita, nu avea nimic la burtica. I-au facut pana si sumar de urina pe loc si nimic. Maine dimi merg cu ea sa ii fac la urgenta o hemoleucograma si un VSH. Numai ca acum are iar 38.7 cu toate antitermicele la 4 ore. Parca vad ca nu inchid ochii la noapte, si tot singurele suntem. Mama mea e super panicoasa si panicata si mai rau ma enerveaza, si daca nu ar fi aia crizati pe la serviciu as prefera sa stau eu acasa cu Alex vreo 2 zile. Dar daca mai zic si asa ceva, sigur raman fara job.
Simona, ma duc si eu sa ma ochesc saptamana viitoare la Obor, ca saptamana asta sunt disperata. Mai ciudat ca pe acolo am si fost, ca e un magazin de incaltaminte pentru copii. Dar ce e drept eram focalizata pe incaltari pentru mine si Alex si nici nu am ridicat privirea la vreo haina.
Annisia, iar ai bagat sexosenii de poze? Pai se poate domne, dupa ce sunt deprimata si cu probleme, vrei sa imi scada de tot respectul de sine? Bineeeee. Sa stii ca esti super sexy, arati foarte bine, si trebuie sa recunosc ca ti-a crescut simtitor burtica desi tu zici ca nu (eu una imi amintesc pozele tale de lac si era mult mai mica burtica).
Si, eu i-am dat antibiotic fetei, abia l-am terminat. Tocmai asta este ciudat. Si dr nu vrea sa ii mai dea inca o data pentru ca nu are nici o infectie bacteriana. Si sa stii ca eu am pofta de bere si tot asa nu prea ma dadeam in vant dupa ea.
Mandarinutza, multumesc mult de info. Chiar ca ma intereseaza subiectul.![]()
Viky, defectele de tub neural se vad mult mai usor la eco decat SD sau trisomia 18. Asa ca tu te poti baza mai mult pe eco.
Cecilia, ai grija mai bine de tine, nu umbla prin ploaie si nu te obosi. Cat despre Alex, vestile nu sunt prea bune, iar eu sunt depresiva rau rau.
Emma, tu mai luasei ampicilina pana acum? O tolerezi de regula?
Rox25+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Da. o tolerez. Nu stiu exact de la ce anume mi s-a facut rau. Dar n-am mai luat alta decat normal peste 6 ore. Ufff! Una peste alta farmacista mi-a zis ca sa am grija sa nu fac candidoza de la antibiotic. Pai cum? Asa pur si simplu faci candidoza?
Emma 23sapt
slippers76 spune:
Rox, hai sa-ti spun ce am patit eu cu Miruna anul trecut prin martie: febra 40 in toiul noptii; mergem la urgenta la Grigore Alexandrescu; o consulta, n-are nimic la bronhii sau plamani; concluzia? viroza; tratament: antitermice+ vitamina C, + ce se mai da in astfel de cazuri.
La viroze, Miruna imi face febra maxim 24 ore, da' febra nene! Apoi nu mai are nika. Ei, si mi-a facut in continuu febra patru zile, timp in care am fost de trei ori cu ea, la trei pediatri diferiti. Nu ceda cu nimic. Dupa patru zile, vad ca nu mai vrea sa bage in gura nimic, si urla si tipa ca ea nu vrea nici apa. Cand ma uit in gura ei, avea gingiile atat de umflate, ca abia i se mai vedeau dintishorii. Si in fundul gurii, pe dreapta sus, ditamai umplatura cu un colt de maseluta intarziata. Sincer, nici nu stiam ca trebuie sa ii mai iasa doua masele.
Concluzia a fost ca de fapt a fost o suprainfectie a maselei+gingivita+afta. Dar a fost singura data cand a facut febra atat de mult timp.
Ana
24+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Roxana_G spune:
Emma, sa stii ca asa faci candidoza, pur si simplu de la antibiotic. Vezi ca eu sunt patita de curand.
Ana, biata Mirunica. Dar multumesc mult de impartasirea experientei, sa ma uit la Alex in gura. Ea are cam toate maselele, posibil ca la una din ele sa nu ii fi iesit toate colturile, ca e o ciudatenie de masea cu care se chinuie de la 2 ani. Sunt sigura ca o inflamatie e ea pe undeva pe acolo, dar nu stiu pe unde sa ne mai uitam. Abia astept analizele diseara.
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Emma, sa stii ca asa faci candidoza, pur si simplu de la antibiotic. Vezi ca eu sunt patita de curand.
Ana, biata Mirunica. Dar multumesc mult de impartasirea experientei, sa ma uit la Alex in gura. Ea are cam toate maselele, posibil ca la una din ele sa nu ii fi iesit toate colturile, ca e o ciudatenie de masea cu care se chinuie de la 2 ani. Sunt sigura ca o inflamatie e ea pe undeva pe acolo, dar nu stiu pe unde sa ne mai uitam. Abia astept analizele diseara.
Rox25+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Of! Si daca faci iarasi tratament...poate scap.sa speram.
Emma
Roxana_G spune:
Am vorbit cu sotul meu si l-am rugat sa isi foloseasca antenele sa afle din surse sigure care e treaba cu radiatiile nucleare. Din pacate se pare ca este ceva, nu mi-a dat detalii, dar am inteles ca in Bucuresti se monitorizeaza nivelul radiatiilor si pana acum nu s-a observat nici o crestere.
Cat despre Alex, am fost dimineata si am chinuit-o saraca sa recolteze vreo 3 eprubete. Dar diseara am rezultatele si sa vedem ce e de facut.
Eu la munca, mai am mult de munca, dar o iau mai usor. Cu depresia stau mai bine, am si eu momente si momente.
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
cristina85ss spune:
Fetelor si ieri si astazi scriu teze si teze ptr exament,am pana acum 60 de pagini si mai am muuult pana termin + ca peste exact 15 zile voi avea atat examenele ptr scoala cat si cele ptr permis cam prin acceasi perioada.Sunt disperata! Nu mai fac fata! 

Am si eu o intrebare: Cat de des il simtiti pe bebe in curs de o zi? V-ati gandit deja sa-i numarati miscariile pe zi? Ma gandesc ca stit ca trebuie sa se numnere misacriile lui bebe pana la 10 pe zi.Daca sunt sub 10 este o probabilitate de suferinta fetala,sau cam asa ceva.Insa nu stiu din ce varsta a sarcinii se incepe numararea nmiscariilor? Oare acum la 23 saptamani e devreme? Si inca ceva..fetelor cele care ati facut ecografia la 22 saptamani,cati centimetri avea bebele? Dar greutatea?
Am observat ca imi curge ceva din sani..dar cred ca stiu ce este
Cristina
23+ 
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
gema spune:
"Annisia"despre ezplozia aceea din Cecenia am citit si eu, de fapr am primit un mesaj pe messenger de la o prietena gravida si stresata.
Am cautat imediat informatii si am gasit un articol pe net cum ca r fi o gluma, sa zic asa, nu prea stiu sa explic dar nu ma pricep sa vi-l trimit si voua...........
![]()
gema spune:
Am scris de m-am rupt
...........o sa rada carcotasele de mine si bine ar face.
Promit sa fiu mai atenta dar m-am grabit cu raspuns pentru Annisia