Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, stiu ca tu esti in amenajari cu gradina. Am citit in ziar ca incepand de maine este targ de gradinarit in Parcul Tineretului.

Targul ExpoGradina - Parcul Tineretului
Unde: Parcul Tineretului
Cand: 22 Mai 2007 10:00 - 27 Mai 2007 21:00
Intrarea Gh. Sincai.

Annisia, uite cateva nume: Adonis, Adriel, Alberto, Angelo, Azul, Damian, Dominic, Duane, Duval, Patrick, Magnus, Manuel, Mario, Maximo, Merlin, Salvador, Santos, Sky, Sunny, Rafael, Tristan, Tymon, Nayan, Nicolas, Noel, Norris, Nuncio.

Mandarinutza 24+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aha, Mandarinutza mai vine de acasa neicutza! Mai vreau si altele. O sa le strang pe o fituica si o sa ma consult cu mama. Ea e pe aceeasi minte cu mine si numai cu ea ma pot sfatui. Off, nimeni nu ma intelege pe lumea asta... (Acum glumesc, ca tre' sa specific...)

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Auzi, Gabriela, nu poti sa le bagi si alora de la Pampers treaba aia cu Huuuuuuuuuuoo? Mama ce ma mai enerveaza cand se intinde pe toata pagina magaria lor de reclama si nu mai vad mesajul din dreptul ei.... Aloooo, ne aude cineva? Luati-va caca aia de reclama si lasati-ne pe noi sa vedem daca e treaba cu Pampers asta, nu va mai bagati asa in sufletul nostru ca nu reusiti decat sa creati reactii inverse... Bleahhhh!!!!

Nu imi mai aminti ca imi vine sa mor ce tembeli sint astia...Eu am intentionat sa le scriu un mail, dar nu aveau contact pe pagina lor si nu aveam chef sa imi fac cont...Mama lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

uite site-ul acesta, are foarte multe nume, de toate originile:
http://www.babynames.com/boy-names/A

Nayan mi se pare f frumos.

Mandarinutza 24+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Si stai linistita, ca nu esti singura.Si mi-e mi se mai face pofta,dar imi iau fara alcool.Poate mi se mai da si la un vin,dar ma abtin,sa nu-mi creasca tensiunea..

Annisia mersi de sfat,dar cum sa fac sa-l mai deschid la culoare?Oricum,vreau sa-ti spun ca m-am vopsit si in trim.1 caci n-am stiut ca nu e voie,si m-a cam usturat pielea capului.Stiam ca suvitele nu se fac de la radacina parului si de aceea nu le-am considerat nocive..

Mergi la inceput

Mandarinutza, lasa iubita, ca site-urile le rasfoi si io pe toate. Ideea era sa aud pareri de la alte gravi. Ca asa o insiruire rece de prenume, nu ma incalzeste cu nimic. Judeci ca am si eu o gramada de idei. Numai ca vroiam sa ma consult si cu voi.
Gabriela, oare aici nu ne vad moderatorii astia, sa tina cont si de parerile noastre vizavi de frumoasa reclama? Poate ar trebui sa raportam moderatorului... Zic si eu, ca nu ma pricep cum sa scapam de ea. Macar sa nu se mai intinda neicusorule. Sa stea in pana ei acolo pe margine, ca si asa nu o baga nimeni in seama... Pe mine una nu m-a impresionat cu nimic. Stiu doar ca nu voi folosi Pampers nici sa ma bati, poa' sa fie cele mai bune produes de pe piata. Pentru chinurile si nervii provocati cu reclama asta, sa ma pupe...

Mergi la inceput

Annisia, perfect de acord! Nu ma am nici eu cu procedurile astea, tre' sa scriem acolo la RAPORTEAZA MODERATOR? Stie cineva? ca daca da, scrie, numa' sa ne slabeasca astia cu reclama lor de tot kkt-ul!

Mergi la inceput

acum am vazut ca am mancat un M, voiam sa zic ca SCRIEM,nu sa scrii tu, ca imediat imi sari in cap...hi-hi-hi, ca si asa mi-am aprins paie-n cap cu Dante....

Mergi la inceput

Danuta36, parerea mea e sa te potolesti. Nu cred ca bebe protesteaza la adresa culorii parului tau. Acum nu o sa crapi daca nu te decolorezi cateva luni. Te poti vopsi, dar fara amoniac. Incerca tonuri din ce in ce mai deschise, fata de culoarea actuala. Asa vei obtine deschiderea dorita. Apoi iti poti face suvite din vopsea, de culoare mai inchisa decat cea de baza. Suvitele pot fi si inchise, nu doar blonde si pot arata excelent. Asta daca vrei neaparat o schimbaciune. Poti incerca tonuri de castaniu, cu suvite roscate si negre. Te poti face roscata cu fasii de diferite tonuri de castaniu, ciocolatiu, aramiu. Acum depinde si de ce te coafeaza la moaca... Depinde si de stilul de a te imbraca, de temperamentul tau...
Eu nu m-am vopsit toata sarcina si nici cand voi alpta nu o sa o fac. Poate scap in porumb la botez... Dar o data nu se pune... In conditiile in care ma faceam in fiecare luna alta culoare. Plus c aaveam naravul sa trec de la blond la negru, de la cuminte la fasii din toate culorile care le aveau alea la coafor. Pot sa zic cu toata sinceritatea ca fusai tot, da tot ce se poate pe lumea asta. Fusai verde, albastra, mov, roz, rosu, portocaliu, siclam, turcoaz. Nu mai pun alea normale blond, negru, roscat... Am fost de la periuta la lung, de la permanent la asimetric. Am purtat peruci. Mi-am facut de cap nenica, ohoho... Deci daca putu Rozi sa reziste fara vopsit... Oricine poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela e nasoala tare reclama ceea,oare nu vede nimeni cat ne enerveaza???
cristina e naspa de ii cade parul asa tare si nu poti face nimic,vezi ce iti recomanda veterinarul
sim mai avem de gandit la nume,oricum,al doilea bebe tot fata vreau sa fie si o sa ii pun unul din acele nume.
annisia ce spui de Brooklyn ??? mi se pare fain,asa ma gandeam sa ii pun numele la bebe de era baietel sau Andrew.

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput