Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)
Raspunsuri - Pagina 25
Annisia spune:
Eu mi-am luat inima-n dinti si le-am scris administratorilor sitului, folosind optiunea Raporteaza la moderator. Am vagi sperante ca ma va baga cineva in seama. Poate daca ar veni mai multe persoane sa se planga... Asa se pot gandi ca sunt eu o zuzu-zuzu fitoasa (nu ca nu as fi, dar cand am drepatte...am)... Si le-am zis asa -
Domule sau doamna care citi acest mesaj si moderati acest forum, reclama voastra la Pampers si concursul cu pricina sunt extrem de incomode pentru noi. Problema cea mare consta in faptul ca aceasta se extinde pe jumatate din pagina si mesajele din dreptul ei nu mai pot fi vizioante. Nu exista nici optiunea de a o inchide, pentru cine nu este interesat sa citeasca toata polologhia de acolo... Avem rugamintea sa faceti in asa fel incat sa nu mai deranjeze. Mai ales pentru persoanele care folosesc in mod frecvent acest forum, cum este si cazul meu, aceasta reclama e o adevarata belea. Puteti verifica, nu este doar o parere personala, ci una impartasita de multi alti utilizatori. Va multumesc pentru intelegere si am certitidinea ca veti gasi cea mai buna solutie.
Bebe Yannis Edmond in evolutie
danielle02 spune:
Damien, Davin, Dashiell, Edwin
danielle
22+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
cecilia L spune:
Buna,
Roxana sanatate multa Alexandrei, se pare ca se ingroasa gluma la voi.Sper sa scapati de nenorocita aia de febra.

Rodica, daca te duci la Mogosa sau la baraj, las-o mai moale cu statul la soare, vreau si eu...... ,dar am inteles ca soarele nu prea este bun,iar in lacul ala rece baia nici pe atat. Ai grija, o raceala iti trebuie. Eu zic ca poti sa mergi, dar sa eviti sa stai mult in soare.
Fetelor m-ati pus pe ganduri cu subiectul ala aprins de ieri, referitor la putzulica lui bebe, vreau si eu articole.
Referitor la caderea parului, nu ma pot plange, de cazut nu-mi cade, dar se ingrasa f repede, iar unghiile cresc repede. Multumesc lui DD pana acum nu am avut probleme cu calciu, parca am niste unghii chiar mai frumoase si mai rezistente decat ininte.
Roxana sa ne ti la curent cu starea Teodorei, sper ca este bine, dupa amnio.
toate

cecilia,24+
Cristian
mihailescu teodora spune:
Buna mamici!
Gata,m-am intors!A fost o experientza cam ciudatzica....Am avut un risc mai mare datorita placentei asezata anterior,care din cauza emotziilor,,se cocoshase''.Asta a fost expresia ecografistei.Au fostpareri anti-amniocenteza tinand cont de TT-ul ala negativ pe care-l aveam,insa am fost destul de ferma si daca tot eram la 10' distantza de interventzie ,de ce sa n-o fac?
Nota 20 pentru spital si personal.Parca eram la Euroclinic!Nimeni nu atirna la nici o shpaga,ti se explica extrem de amanuntzit si pe inteles ce urmeaza sa-ti faca,supercuratzenie.Recomand cu caldura amniocenteza cu Predoi.
Cind ma concentram eu mai tare sa inchid ochii,numai ce aud:gata!Eu:cum gata?Pai nu v-am spus ca mai traumatizanta e branula aia decit amniocenteza in sine?
Fetelor,nu cred c-a durat 10''!Cind m-am intors in salon,fetele erau socate ca sunt gata,si cu zambetul pe buze,inca!
Am avut perfuzii litice care m-au cam ametzit si-am dormitat pe-acolo.
Pe la 4 mi-au mai facut inca o echo sa-l vada pe bebe ca e bine si-am plecat.
Am fost cu sotiunea sa papam la un resto si-acu ma pregatesc de stat la orizontala cu un mare castron de cirese in brate!
in jur de 01 iunie aflu rezultatele!
Va multzumesc inca o dat apentru sustinere!
Abia astept rezultatul favorabil s-o contrez pe Annisia la magazinashe cu intzoleala!
Rox,multzumesc mult iubita!O sa te sun mai pe seara sa termini si tu cu alergatura!
V-am pupat
Teodora
19 +
Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
crisjo spune:
Buna,
daca tot vorbeam despre hainute, am dat si eu ieri o raita prin Plazza si am vazut cateva bluzite dragute si destul de acceptabile la pret. Mi-am luat si eu vreo trei, colorate, si de-abia astept sa le port.
Crisjo 20+ 
danielle02 spune:
Teodora ce ma bucur ca e totul bine 

mi-ai facut pofta de cirese,desi mananc aproape toata ziua dar azi nu am reusit sa ajung pe la magazin
vine domnul meu acasa si o tai repejor ca nu e de joaca cu bebelusha mea ![]()
danielle
22+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
ramonaiani spune:
Fetele, eu protestez!
La noi ciresele sunt 13 euro pe kg .. A mai facut soacra-mea gafa asta sa imi faca pofta de cirese, si a zis sotul sa pastrez chitantele ca i le duce acasa la decontat ...
vickyfilip spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Buna mamici!
Gata,m-am intors!A fost o experientza cam ciudatzica....Am avut un risc mai mare datorita placentei asezata anterior,care din cauza emotziilor,,se cocoshase''.Asta a fost expresia ecografistei.Au fostpareri anti-amniocenteza tinand cont de TT-ul ala negativ pe care-l aveam,insa am fost destul de ferma si daca tot eram la 10' distantza de interventzie ,de ce sa n-o fac?
Nota 20 pentru spital si personal.Parca eram la Euroclinic!Nimeni nu atirna la nici o shpaga,ti se explica extrem de amanuntzit si pe inteles ce urmeaza sa-ti faca,supercuratzenie.Recomand cu caldura amniocenteza cu Predoi.
Cind ma concentram eu mai tare sa inchid ochii,numai ce aud:gata!Eu:cum gata?Pai nu v-am spus ca mai traumatizanta e branula aia decit amniocenteza in sine?
Fetelor,nu cred c-a durat 10''!Cind m-am intors in salon,fetele erau socate ca sunt gata,si cu zambetul pe buze,inca!
Am avut perfuzii litice care m-au cam ametzit si-am dormitat pe-acolo.
Pe la 4 mi-au mai facut inca o echo sa-l vada pe bebe ca e bine si-am plecat.
Am fost cu sotiunea sa papam la un resto si-acu ma pregatesc de stat la orizontala cu un mare castron de cirese in brate!
in jur de 01 iunie aflu rezultatele!
Va multzumesc inca o dat apentru sustinere!
Abia astept rezultatul favorabil s-o contrez pe Annisia la magazinashe cu intzoleala!
Rox,multzumesc mult iubita!O sa te sun mai pe seara sa termini si tu cu alergatura!
V-am pupat
Teodora19 +
Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
aha, te-am gasit. ma bucur ca nu a fost ceva traumatizant, ca ne-ai povestit... si asteptam rezultatele.
triplul meu test a dat un risc crescut de tub neural, dar dr. TT mi-a zis ca daca e ceva o sa se vada la echografia de la 20 sapt. ei bine, ieri am fost la dr. iosup pt acea echografie si nu s-a vazut nimic!
la noi este ok, sper sa fie si la tine.
pup
vine bebe la vikysor
sim_stoian spune:
Am ajuns si eu acasa si sunt rupta de oboseala. Azi m-am dus la un client la un meeting pentru a preda proiectul respectiv.
Teodora, ma bucur ca e totul OK. 
Sim
25+
Stefan
Asa creste bebe
Poze