Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Haide ca eu o sa arunc laptopul asta la gunoi. Scrisesem ditamai mesajul si s-a blocat. A trebuit restartat si bineinteles ca am uitat ce si cui vroiam sa raspund...
Amar, tu erai curioasa. Ti-am raspuns anterior - este vorba despre Ralu Filip, de la CNA...
Danutza36 uita de faza cu suvitele. Nu ai voie sa te decolorezi in perioada sarcinii. Adica ai voie, ca nu te poate opri nimeni. Numai ca eu peste tot pe unde am citit despre vopsit in perioada sarcinii, subliniau ca nu sunt indicate decoloratul si permanentul in sarcina si alaptare. Decizia iti apartine.
Asaaaa... Si mai scrisesem ca vreau sa ma ajutati cu sfaturi privitoare la al doilea prenume al lui bebe Yannis. Mie imi place Edmond, dar nu vreau sa ma grabesc. Asa mi-a placut si David... Apoi am uitat de el...
Pentru mine e o treaba extrem de serioasa alegerea numelui. In fond si la urma urmei, noi punem o petcete asupra copilului nostru, care il va insoti toata viata. Nu e gluma aici neicusorule!
Deci astept oferte de prenume feng shui de baietei frumusei, care sa se pupe cu Yannis!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Thanks, Roxana! imi pare rau pentru printesuca ta! stiu ca nu prea e in regula cu antibioticele la copii, dar daca nu trece...
Multumim si ca ne tii la curent cu starea Teodorei! cate mai tragem noi, femeile! si cand ma gandesc ca-l mai plang uneori pe sotul meu cand e rost de cate-o treaba barbateasca grea: schimbat roata la masina etc. of of of!

Si 23+

Poze

Mergi la inceput

Annisia, Cezar iti place? nu stiu daca se-mpupa, Yannis parca suna mai grecesc, iar Cezar - roman... hmmm, dar sunt faine amandoua!

Si 23+

Poze

Mergi la inceput

Cezar e feng shui? Mai tu faci misto de mine? Tu ai vazut ce i-am recomandat Daniellei? Mie genul ala de prenume imi plac. Iesite din banal. Nu vreau cand il striga unul pe fi-miu sa mai intoarca 10 capul... Deci feng shui, da?!? Complicat, divers, altfel, extra, super truper, cu personalitate, plin de pasiune si lumina, care sa defineasca un barbat frumos, ravnit... Asta e baiatul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Auzi, Annisio, poate ma-njuri, dar acum imi place cum suna Yannis Dante, asa fin, exotic....Pe bune!!!

Mergi la inceput

Ioooooii, cin' m-o pus? mie-mi place cum suna Cezar
pai atunci ma las pagubasa, ca nu le am cu astea fistichii

Mai fetelor, nu mai are niciuna dintre voi pofta de bere? oare ce-o fi cu mine, ca inainte nici nu puteam s-o vad! acu-i cea mai buna licoare din lume!

Si 23+

Poze

Mergi la inceput

Gabriela77 ascundete-n padure! Mai ales acum ca sunt in sucare cu tatutzu... Iti dai seama ce mult imi place Dante... Vreau rascoala!
Exotic ih? Auzi la ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Banuiam reactia...mai ales acum ca e in dizgratii baiatul...

La inceput nu m-a incantat asa tare Dante, in schimb imi placea mult Yannis, dar acum mi se pare ca suna bine alaturarea! Si, intr-adevar asa e, si eu m-am gandit ce responsabilitate mare sa alegem numele copilului, astfel incat atunci cand e mare sa nu ne injure!
Ok, ok, nu mai zic nimik cu Dante !!!!!!!!!Huooooooooooooooooooo!!!

Gabriela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela,pai daca dr. n-a fost sigur,poate luna viitoare imi spune ca e baiat,si de aceea n-am pus nici un carucior..

Mergi la inceput

Auzi, Gabriela, nu poti sa le bagi si alora de la Pampers treaba aia cu Huuuuuuuuuuoo? Mama ce ma mai enerveaza cand se intinde pe toata pagina magaria lor de reclama si nu mai vad mesajul din dreptul ei.... Aloooo, ne aude cineva? Luati-va caca aia de reclama si lasati-ne pe noi sa vedem daca e treaba cu Pampers asta, nu va mai bagati asa in sufletul nostru ca nu reusiti decat sa creati reactii inverse... Bleahhhh!!!!

Mergi la inceput