Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)
Raspunsuri - Pagina 22
Roxana_G spune:
Intru pe fuga, am mari probleme la birou, si in 2 ore vreau sa plec la medic cu Alex, care are febra foarte mare si nu scade deloc. In plus am atatea de rezolvat si de serviciu si personale, stau si cu grija ei, nici eu nu ma simt bine, si imi vine continuu sa plang.
In fine...intrasem doar sa va spun ca Teodora este bine, a facut deja amnio, totul a decurs ok. Nu a iesit inca din spital, astept un semn de la ea, dar avea un ton foarte linistit si optimist.
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Myral, mersi mult, si eu asa sper! Si mai sper sa te linistesti si tu cu contractiile alea!
Danutza, multumesc ! Tu inca nu stii culoarea caruciorului ?
Da, Simona a murit! I s-a facut rau, s-a dus la spital si i-a cedat inima. Brrrrrrrrrrr...48 de ani!
Dani, chiar ti-a crescut burtica. Nu-i mai lua si tu pe toti in seama!
Carmenita, succes la eco morfofetala !
Of Roxana, imi pare rau ca e bolnava Alex !
Teodora, Doamne ajuta!
Gabriela, 23+
Roxana_G spune:
Si, esti binevenita oricum, nu te gandi ca esti intrus. 
Sabina,
. Ma bucur ca ai dat vesti, eu chiar pandisem daca scrii si din Otopeni.
Abia am deschis insa forumul, azi am mers direct in intalnirile de birou, imi pare asa rau ca nu am vazut mesajul tau. Banuiesc ca deja ati vorbit si ca esti la destinatie.
Ali, nu am apucat sa ii schimb antibioticul Alexandrei, mai exact abia ieri s-a terminat. Sigur ca o sa incercam si altul daca o tine tot asa.
Simona, o sa caut si eu pe acolo, desi nu vazusem parca nimic special de gravide. Ai luat-o pe randul cu lucruri pentru copii?
Mandarinutza, eu am folosit si detergent obisnuit cu limpezire dubla, sau detergent special. Era unul ieftin, se numea Teo. Dar acum gasesti si Dermalin. In primele 1-2 luni am spalat la 90 de grade, apoi am lasat-o mai moale cu detergentul special si cu temperatura, dar am insistat cu limpezirea.
Annisia, zau daca stiu cand se fac analizele alea, doctrorul meu a uitat sa imi zica, mi-a dat doar o lista. Era tare aiurit cand am fost la el, asa de rau, incat mie nu mi-a dat fier, iar Sabinei care este cu 2 sapt mai urma ii daduse. Eu ma duc saptamana viitoare, o sa am 26 implinite.
Ripley, ai verificat sa nu fie cumva alergica Ana la ceva? La praf poate? Ca AC ventileaza praf rau.
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Sabina, l-am sunat acum pe sotul tau. A zis ca Sofia mai tuseste putin, dar sa nu iti faci griji ca este bine si ca este vesela. M-a rugat sa ii dau mesaj daca ai ajuns si daca imi scrii. Daca nu apucam sa mai vorbim poate ii spui tu omului ca ai ajuns cu bine.
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by danielle02
eu ma gandeam la ceva ca Ellie sau Joanne.dar oricum,daca nu ma hotarasc sa ii pun si al doilea prenume,sigur o sa mai am o fata si o sa ii pun un nume betonnnn ales de tine ca tare le mai ai cu numele astea nebunele.
danielle22+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Mie imi place Joanne. Mi se pare ca Ellie nu prea merge cu Ebonee, fiind amandoua cu E. Mai aveti timp sa va ganditi.
Sim
25+
StefanAsa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Simona, o sa caut si eu pe acolo, desi nu vazusem parca nimic special de gravide. Ai luat-o pe randul cu lucruri pentru copii?
Rox25+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Nu sunt speciale pt gravide, dar sunt lucrate astfel incat le pot purta fara probleme. Am o problema cu majoritatea hainelor pt gravide - mi se par urate
Sim
25+
StefanAsa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Amar, astea sunt mai vechi. Si totusi cele mai noi... Daca ma intelegi...
http://new.photos.yahoo.com/rannisia/album/576460762401104747
O sa imi fac altele si o sa le pun pe site. Nu m-am mai scimbat. Nici burta nu a mai crescut, pentru ca nu am mai mancat ca sparta. Incerc sa dorm mult, ca sa nu ma mai iubesc cu frigiderul. Plus ca am zile cand alerg intre mai multe case si am o gramada de treburi de rezolvat. Asta iar ma ajuta sa nu mai numar saptamanile...
Bebe Yannis in evolutie
Annisia spune:
Nu mai stiu cine intreba. Da, despre Ralu Filp este vorba, cel de la CNA. Avea 47 de ani si a facut un infarct mic, dar suficient... Dumnezeu Sa-l ierte!
Bebe Yannis in evolutie
cristina85ss spune:
Si bv si OanaAlina asa am zis si eu 
danielle02 am intrebat si ce alternative as avea insa injectiile nu mi-au fost consiliate,au spus ca nu prezinta o siguranza 100%.Inafara de asta mi-ar fi mila de ea ca odata la 3 luni sa o duc la veterniar,ii este frica de moarte cand o duc acolo,as chinui-o prea mult.In schimb asa,ii face operatia aceea,sufera o saptamana pana i se vindeca apoi,gata.Am terminat cu toate problemele,si ea saracuta si eu.Cat in privinta parului eu as vrea foarte mult sa o tund,insa nu stiu daca se poate.Are parul scurt si fin din cauza asta imi e frica sa nu il respire bebele,intra foarte usor in caiile respiratorii. As putea incerca tratamentul acela ptr par,sa nu ii mai cada,insa vezi tu,cainii vara si iarna isi schimba parul oricum in functie de sezon.Mai vorbesc si cu veterinarul.Ai dimineata am dus-o la clinica,si o iau acasa Marti sau Miercuri.
Cristina
23+ 
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss