Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)
Raspunsuri - Pagina 10
Andries spune:
Gabriela sa-ti traiasca fetita, ma bucur ca e totul ok. Cand ma gandesc cat mai am si eu pana la 23 saptamani...of of...
Tomasa, da, ai dreptate cu putza baiatului, dar la mine de exemplu i-a decalotat-o (ma scuzati, era sa folosesc un cuvant urat ) chiar sotul meu in persoana, in ciuda protestelor mele. Si efectua procedura in fiecare seara, eu i-am zis ca nu sunt capabila sa faca asa ceva pustiului. Partea mai naspa era ca pielicica respectiva mai crapa nitel si a doua zi dimineata cand incepea sa se pise pe el, il ustura saracul... si plangea... ma rog, pana seara se repara crapatura din pielicica, dar balaurul de barbatul meu iar il decalota. Bine acum sa nu va imaginati ca il decalota complet, asa...putin cate putin in fiecare zi. Buuun.. dupa doua luni de "distractie" a ramas dezlipita si de atunci se dealoteaza foarte usor. Dar eu n-as putea sa fac asta.
Pinacolada iti recomand triumph sau mother care, mergi la sigur cu ele. Sau mai e in plazza mall in dr taberei la etajul 1 un magazin Golden Point unde au costume de baie misto si pentru gravide, dar asa ...pana prin 6 luni maxim.
Andries
danielle02 spune:
`neata burtici
gabriela ma bucur tare mult ptr vestile bune
nana si eu sunt plina de draci de dimineata,dar nu din cauza moasei ci din probleme personale.
devylla am pus poze de la nunta care am fost sambata trecuta sa vezi cu ce m-am imracat eu.nu mi-am luat nici o rochita,ci m-am imbracat comfortabil
toate burticile
danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Simona, eu traiesc cu arsurile astea mai mereu. Noaptea e si mai si, de fapt pozitia orizontala. Nu am gasit ceva, decat sa mai renunt la acidulate, sa rontai ceva cand simt arsura si cam atata.
Tomasa, sarumana de sfat. Nu e problema sa ma lupt cu sistemul, eu de regula am taria asta si pediatra noastra deja ma stie nebuna cu anumite chestiuni. Asadar inca una in plus nu va conta. Oricum e chestiune de optiune si nimeni nu ma poate obliga sa fac ce nu vreau.
Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Andries spune:
Mai fetelor cea mai buna metoda pentru "draci" este sa "ii descarci"... care pe unde poate. Chiar si pe forum, daca husbandul din dotare nu este disponibil!! Nu trebuie tinuti in voi sub nici o forma, dauneaza bebelusului. La mine perioadele de graviditate au fost singurele in care "m-am descarcat" pe cine apucam. Singurul fata de care ma abtin e Victoras!!
Roxana, despre limba engleza vroiam sa-ti spun ca poate nu are educatoarea metoda sau poate pe Alex nu prea o intereseaza. Si eu ma mir de Victor ca ii place sa invete germana. De obicei copiii au activitati preferate si daca la ea la gradi se face nu stiu... ceva ce ei ii place mai mult, e posibil sa nu dea atentie limbii engleze o perioada. Ei au "faze" de invatat, parerea mea este ca pana la 5 ani trebuie lasati in pace sa se exprime in ceea ce le place lor mai mult. Dupa 5 ani, trebuie sa ii dai la pregatitoare, sa ii "disciplinezi" chipurile.
Andries
Sabina spune:
ok, ok, am inteles, ma descarc io prima
am o stare de tot rahatu. cred ca sunt nervi din cauza plecarii, dar chiar si-asa.
mi se pare ca m-am incurcat degeaba,ca nu-s in stare oricum de nimic, ca daca-s gravida tre sa stau doar sa clocesc, si multe alte tampenii asemanatoare.
ba am si bocit nitel de dimineata.
sper ca maine in avion sa-mi treaca
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
carpatina spune:
Mai Sabina, tine-ti firea fato, ca nu esti din carpe facuta!
In loc sa-i zici vorbe dulci lui bb Gheorghe ca poate e si el emotionat de prima calatorie cu avionul... tu ce faci?.. dai apa la soareci... Auzi.. am si io niste intrebari...Zbori direct pana acolo? Cu ce linie aeriana zbori? Cand pui afisul ala pe un site sa-l vedem si noi si sa ne umflam in pene ca te cunoastem? Cand te intorci? Si... ce-mi aduciiiii?
Succes fata draga... o sa vezi cat de natural o sa fie totul... mai ales tu!
Danielle, tu ce ai?
20+ cu Ioana
Happiness_4_us spune:
Eu sunt nr 3.
Azi am avut intalnire cu moasa, care bineinteles, ca de fiecare data, a intarziat.De data asta motivat, o mosise pe nora-sa azi noapte si devenise bunica. Bunnn.
Ptr ca e aintarziase, m-am dus sa-mi ia sange, ca asa era programarea, sa imi faca analize in vederea stabilirii nivelului de fier. Sa vedem daca e ok acum si nu trebe sa mai iau, sau daca mai iau in continuare. Ajung la cabinetul respectiv si individa de acolo habar n-avea cat sa imi ia si ptr ce. Ea avea de la moasa doar numele meu cu programarea.
Pana la urma a decis ea sa-mi ia 2 sticlutze. a infipt acul, doar putin si pe urma cauta sticlutzele la care evident ca nu ajungea, dar care-i treaba, s-a intins pana a iesit acul si sangele curgea pe mine, pe scaun si pe jos. Si asa s-a intamplat de 3 ori.
Mi-a pus un tampon de vata lipit cu scoch si m-a lasat plina de sange pe mana.
Am plecat dupa moasa.
Asta cand n-are ea chef vb numai in islandeza si desi vedea ca intelegeam dar nu tot, ii dadea inainte. Totul a culminat cand s-a apucat sa-mi ia tensiunea, mi-a scos bandajul, mi-a pus chestia si a inceput sa umfle. A pus stetoscopul exact pe gaura de unde imi luase sange si bineinteles ca a inceput iar sa curga. M-a legat si asta cu un plasture si gata.
Bine macar ca Razvan nazdravan este el bine, dezvoltat cum trebuie, in greutate am luat coprespunzator. Mai avem un pic si ma busea plansul. Sunt momente unice pe care le traiesc pentru prima oara, si in loc sa ne bucuram de ce ni se intampla, trebuie sa ma umplu de draci si de nervi din cauza unor idioate.
Abia astept sa venim din concediu ptr ca atunci voi fi transferata la Anna, moasa noastra cu care tinem legatura in paralel si care este o dulceata de femeie. Ea ma vede si ma sfatuieste in paralel cu idioata asta de Margret, ca altfel azi sigur saream in gatul ei.
Na ca m-am mai racorit.
Multumesc din suflet.
Nana, 23+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
rodicamaries spune:
Buna fetele, multumesc pentru primire si pentru sfaturi... o sa-l intreb pe ginecolog daca e nevoie de prenatale, oricum eu incerc sa manac multe legume, fructe, lactate etc, s-ar putea sa nu am nevoie...
Cecilia ma bucur sa intalnesc aici o fosta baimareanca... si tie iti doresc sarcina usoara...
mai am o intrebare la voi, defapt doua... ma inteapa din cand in cand in zona ovarelor, dar nu insuportabil, si nu tine mult... ati intalnit careva simptomele astea?
si a doua, mi se umfla glesnele, ca abia le mai indoiesc, nu mai imi incap picioarele in nici un sabot...
seara imi sunt foarte umflate iar pana dimineata revin la normal...am citit aici ca daca se desumfla peste noapte n-ar fi nici o problema, asa fa fie? aveti vre-o metoda de ameliorare???
Rodica...23
danielle02 spune:
carpatina nu mai conteaza acum ce am
o sa treaca toate.
am pus poze cu mandreata mea burtica sa ma laud si eu (macar atat)
nana
danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png