Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dani .
Sabinule, fruntea sus!

Nana, 23+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Tomasa, Dani, Andries, multumesc mult!

Fetelor, imi pare rau, dar nu ma las molipsita de dracii vostri! Eu sint fericita de numa-numa! Dar dati-i bataie, merita sa va descarcati!

Faina burtica, Dani!

Nana, ce tembela moasa asta. Nu ma mir ca te-ai enervat!

Hai pupici, si ziceti fetelor, ziceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Hei fetelor, iute si pe fuga:
Nu, Slippers, nu m-am apucat de trusou inca - o mai las pe mai incolo - ce-oi mai face pe urma? Acuma am atacat problema patutz, saltelutza, asternuturi si apoi mai pe la 7 luni restul. Prietenii mi-au spus ca livrarea unui patutz poate dura pana la 2 luni (si asa e!) si camera trebuie sa fie gata cu o luna inainte de termen - asa ca am demarat de pe acum. Plus cu ce calduri vor fi la vara, nu ma vad bantuind prin magazine cu burta maaaare.

Da, Roxana, 68 cam acolo ar fi, 6 luni - da' asa zic astia! (probabil sa nu ajungi sa n-ai hainutza, cand creste bebe ca vreju' de fasole?)

Marimile haine bebe
Cica e simplu: lungimea copilului (ca inca nu e inaltime, la orizontala ) da marimea de cumparat!
In caz de limita, se ia masura urmatoare. ...cica si greutatea / circumferintza capsorului joaca un rol... dar ce s-o mai complicam aici.)

Lungimea corpului in cm - Varsta, ca. luni - Marimea de hainutze

45-50... - 1......... - 50
51-56... - 2......... - 56
57-62... - 3-4....... - 62
63-68... - 5-7....... - 68
69-74... - 8-11...... - 74
75-80... - 11-15.... - 80
81-86... - 16-22.... - 86
87-92... - 21-25.... - 92
93-98... - 26-30.... - 98
99-104.. - 31-36... - 104
105-110. - 37-40... - 110
110-116. - 41-46... - 116

... si eu va trebui sa meditez ce marimi sa-i iau baietelului nostru (lungi cum suntem noi 2, daca vine la vreme musai sa fie un lungan!)

Asa, acuma va las si revin mai pe seara.

Piciulika 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Am primit o foto incredibila, m-am gandit sa v-o arat si voua. E reala sau nu? Daca da, e minunata...daca nu, e super bine facuta.

minune

Edit: Acum am vazut ca poza e postata pe "bascalie.ro" deci e clar...dar oricum mie mi-a placut mult.

Andreea 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Si inca ceva, cu decalotarea.
Daca mi se atinge cineva de ciucurelu' baiatului, il execut!
Fara comentarii!

Ceva gen politia: foc de avertisment in aer (inainte sa intre in perimetrul copilului) si daca indrazneste, ca un pittbull sar la el/ea!!! Fie medic, moasa, sotz, ce-o fi! (sotzul meu stiu ca nu ar face-o)
Pai ce: ma chinui sa-l fac intreg si sanatos, si sa mi-l mutileze altii din zel idiot!!?!!

Aici oricum nici nu se insista pe tema asta, doar se spune ca se spala, cum ziceti voi, ca pe maini. Punct.

M-am infiorat citind ce ziceti voi de personalul medical de acasa.
Sa incerce numai! Ma chemati pe mine!

Piciulika 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Piciulika si noi ne gandim cu groaza la asta de pe acum, dar o sa vedem la vremea respectiva ce e de facut.

Nana, 23+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

tomasa, multumim de sfaturi... esu inca nu stiu ce o sa am dar orice sfat este binevenit...

fetelor, ce e cu demoralizarea asta??? si eu am o stare aiurea ca sunt in asteptarea rezultatului de la TT...

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Hey! Poate cine stie, ne intalnim, dar tu in ce statiune vrei sa mergi? Costum de baie vreau pt MINEEEEEEEEEEEEEEE, nu pt Luca-pe Luca il bag la nudisti:)))))
Andries-da o sa incerc si poate intru si la Jolidon!
Pupicei-urati-mi succes-ma duc la Pinum sa vad de usi!!!!!!!!!!!11

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, ma bucur daca v-am putut fi de folos. Parerile sunt foarte impartite, eu v-am povestit doar ce am decis noi, dar asta este o decizie minoritara aici in tara. Si eu eram cu indoiala in suflet la inceput cand ma bateau toti la cap, pana si Culcer (pediatra lui Tudor) care in general are idei inovatoare. In fine macar nu-mi pare rau, in cazul nostru hotararea s-a dovedit buna si n-au fost probleme. Oricum daca atunci va vrea careva dintre voi mai multe info, am diverse articole medicale salvate in PC-ul de acasa, articole straine in general, ca la noi nu prea s-a scris nimic pe tema.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, offf, biata de tine prin ce ai trecut! Te cred ca esti necajita...
Danielle, ce ai patit? Nu ne lasa asa.
Sabina, nu mai plange! Sigur va fi bine si o sa te descurci super. Eu am mare incredere in tine, esti puternica si motivata, astea sunt doar emotiile dar vei trece peste ele.
Roxana, o sa mai vezi tu si atunci la fata locului, mai ai timp sa citesti pana atunci, plus ca instinctul va functiona si o sa simti tu cum trebuie sa-l ingrijesti pe Andrei.
Andries, stiu ce spui cu sotul. Am si eu prietene care la fel au procedat, s-au ocupat sotii lor de operatiunea decalotarii. Al meu e de acord cu mine, ne-am informat impreuna dar el era impotriva din start, informarea venindu-i doar ca o confirmare a parerii sale . El sustine ca are baiatul singur grija de "dansa" atunci cand creste si e sigur ca lui, maica-sa nu i-a facut asa ceva.
Myral, iti tin pumnii sa te lase contractiile astea si sa te bucuri de sarcina. Sper ca macar sunt inofensive si nu scurteaza colul.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput