Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Tomasa sant plini de zel doctorii nostri...aici nici cand sa faca asa ceva.
Nana nu te mai duce la nici un control la vipera aia.
Sabinuta sant hormoni care clocotesc in tine ...stresul ...vrei sa faci multe...sa lasi casa in ordine, de gandesti la fetita

Ali18+ Enrico 7ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxali, asa-i, numai la noi fac asta si sunt chiar obsedati, pe bune. La fiecare control le ziceam dinainte, de cand mi se cerea sa desfac pampersul ca sa n-am surprize si sa i-o faca inainte sa apuc sa ma impotrivesc, ei oricum nu te intrebau daca vrei sau nu. Asa ca le spuneam din prima ca noi am hotarat sa lasam copilul intact si se uitau ca la nebuni de parca eram din vreo secta , mai lipsea sa ma intrebe daca din motive religioase refuzam. Urma vesnicul "cum credeti, dar o sa aveti probleme, sa vedeti cum veniti peste cateva luni cu el la cutit". Si uite ca e bine merci pana in ziua de azi. Prietenele mele din straintate se mira toate cand aud. Ca sa nu mai spun cate pagini s-au scris aici pe forum si cat s-au incins spiritele pe tema asta de am inceput sa evit discutiile respective. Asta si alaptatul pro si contra, subiecte sensibile cu sustinatori patimasi si de o parte si de alta... cand amblele sunt pana la urma optiuni personale si nu are rost sa ne certam intre noi din asa ceva. Ne informam si hotaram fiecare in consecinta ca pana la urma sunt convinsa ca toate vrem binele copilului.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, de cat timp esti acolo? Si cat ti-a luat pana sa vorbesti islandeza? Bravo tie ca o vorbesti... Cat despre consultatie... las-o incolo ca a trecut... Da' daca vei mai fi in situatii d'astea, poate n-ar strica sa lasi finetea un pic la o parte si sa spui persoanei respective ce te deranjeaza. Ca pana la urma nu-ti facea nici o favoare... Gata, ti-a trecut, duta sensibiloasa ce esti? Hai ca mai ai AMR 8 pana pleci acasa, la mama ta...

20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Nana e tragic faptul ca te-a chinuit. Si pe mine m-a chinuit dentistul cu o masea, pana am ajuns intr-o zi la el si am inceput sa urlu de durere (imi curgeau lacrimile ca de la robinet) si asa s-a sensibilizat si el si m-a tratat cu mai mare atentie.
Din pacate eu sunt prinsa rau cu sustinerea examenului de doctorat. As vrea sa am timp de cautat patut si carucior si hainute ... dar din pacate nu e asa simplu. Amar am citit mailul tau, promit sa raspund cat mai curand posibil. Si eu abia astept sa ne vedem (daca ai curte pt gratar, ne infiintam noi la voi )
Sabina te inteleg perfect cu frica si depresia pe care ai capatat-o. Eu stiam ca o sa clachez, asa ca i-am cerut dinaitne doctorului niste picaturi antidepresive (sunt din plante, si sunt OK in sarcina) si acum .. ma simt muuuullt mai bine.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna fetelor,

Nu prea am mai intrat in ultimul timp am de dat cateva examene si-mi ocup timpul cu invatatul.

pe aici vad ca toata lumea este bine cu exceptia stresului si a nervilor datorat cred de hormoni si eu patesc destul de des imi ies foarte repede din pepeni.

Piciulika ti-am vazut lampita foarte ingenioasa, va pricepeti la asa ceva,pe al meu sot daca-l pun s-i confectioneze un calculator bebelinei nu sar da in laturi,oricum toata ziua e calare pe calculatoare ...cine stie ce mai faceti pe cand vine cel mic.

Cineva intreba de umflarea picioarelor...eu am scos sarea din alimentatie ,mai precis din mancarea gatita si ma simt exceptional...nu se mai umfla picioarele.
Vedeti ca picioarele umflate se poate asocia cu tensiunea...verificati sa nu creasca tensiunea.

in rest noi suntem bine ,suferim din pricina caldurii si mancam la fel de bine...nici nu indraznesc sa ma urc pe cantar.

LAVINIA25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Tomasa pana acum colul a fost cam indiferent la contractiile mele dar bebe creste si mi-e sa nu apese mai tare dar sper sa fie bine in continuare.Fetele sper ca nu eu am dat tonul la depresivitati dar e bine sa va mai vaietati descarcati si voi ca sa vad si eu ca nu sunt singura cu probleme indiferent de natura lor. Acum cred ca o sa redeveniti aceleasi optimiste si sa discutati despre cumparaturi, hainute de bebelusi, amenajari si altele.Gabriela felicitari pt fetita sanatoasa ce as vrea sa stiu si eu ce am in burtica!Ramonaiani oare ce picaturi antidepresive sunt ca tare as avea nevoie!Myral24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Asa deci, burtici cu baietei, si voi va gandeati la asta dar taceati malc. Am scos eu la iveala temerile
Tomasa, eu as vrea sa imi trimiti articolele alea, te rog. Nici eu nu cred ca am sa chinui copilul, iar sotul nici atat. Lui i se face rau si cand vede un ac, dar sa faca asa ceva. Vreau sa ma documentez si eu. O sa trebuiasca sa o pazesc bine pe soacra-mea ca a fost asistenta si sa nu imi faca vreo surpriza. Desi, nu cred ca o sa ajunga prea repede bebe pe la ea.
De pediatru nu stiu ce sa spun, tot caut. Dr de familie mi-a zis ca are si bebei inscrisi pe lista si poate o sa il duc si eu pe bebe la ea.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Roxana, ma bucur ca-ti place numele fetitei mele! si sa stii ca l-am ales inainte sa apara melodia lui Fly Project, dupa o carte: "Raisa - Printesa inimilor" :).
In rest, fetelor, ma simt asa de molesita azi! nu-sh' ce am!
cred ca-i prea cald!
vad ca nici voi nu sunteti in cea mai buna forma...

va pup!
Simona, 23+ cu Raisa-Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Eu in afara de arsuri nu am nici o problema. Stau destul de bine cu moralul, mai ales cand ma gandesc la faptul ca acusi termin cu serviciul

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxana ti-am trimis PM cu o rugaminte.Daca poti te rog sa ma ajuti.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput