Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Nana, de cat timp esti acolo? Si cat ti-a luat pana sa vorbesti islandeza? Bravo tie ca o vorbesti... Cat despre consultatie... las-o incolo ca a trecut... Da' daca vei mai fi in situatii d'astea, poate n-ar strica sa lasi finetea un pic la o parte si sa spui persoanei respective ce te deranjeaza. Ca pana la urma nu-ti facea nici o favoare... Gata, ti-a trecut, duta sensibiloasa ce esti? Hai ca mai ai AMR 8 pana pleci acasa, la mama ta...

20+ cu Ioana

Off Doamne. Sper s anu mai merg la ea. Noi avem niste prieteni islandezi, iar Anna este moasa si ma vede si ea in paralel. Isi face cabinetul eiprivat acum si au durat mai mult actele, deci ma voi transfera la ea de la 1 iunie. la moasa asta actuala ma duc ptr ca asa e sistemul si te inscriu ei automat iar ea te ia in evidenta si prin ea beneficiez de o ecografie gratuita plus consultatiile la ea la fel. Aici nu merge treaba cu spaga sau un buchet de flori. Se uita astia la tine de parca esti ciumat. Ca daca se putea rezolvam din start ca sa imi fie bine pana ma mut la Anna. Dar asta e. Ma consolez cu gandul ca mult a fost putin a ramas si va fi totul ok. Ca daca era sa nasc cu draqa asta de moasa, sigur nasteam in Romania. Fara discutie.
Eu sunt aici de 2 ani aproape, sotul meu este de 9, el are si cetatenie. Mai mult el a vorbit cu ea, insa pe mine ma apucau toti dracii ca trebuia sa deduc ce nu intelegeam.
M-am mai linistit acum.
Pupici multi si multumesc din suflet pentru cuvintele bune.
Intr-adevar abia astept sa ajung acasa la mama. Tot la ea e cel mai bine, indiferent de varsta noastra. Cred ca o sa simt asta si cand o sa fiu in baston.

Nana, 23+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Roxali, bine i-ai zis vipera. Chiar asa si e. Cretina m-a scos de pe circuit la prima ora. Sper sa nu ma mai intalnesc cu ea.
Ramonaiani tare greu de comunicat cu oameni dificili. Nu stiu de ce se mai pun in slujba oamenilor daca nu au inclinatie pentru asta. dar trecem noi si de asta.

Nana, 23+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Annisio, tu ce mai faci? Pe unde ne umbli? Ori te-ai suparat pe XP si in semn de protest nu mai folosesti instrumentul numit laptop?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc
Mai mult el a vorbit cu ea, insa pe mine ma apucau toti dracii ca trebuia sa deduc ce nu intelegeam.

Mi-a facut si mie al meu sot o data figura asta... la a2a ecografie, a inceput sa vorbeasca olandeza cu doctorita, in conditiile in care eu am zis de la inceput ca-mi pare rau, dar prefer sa vorbim engleza... I-am last un pic, si apoi le-am zis... "ma bucur ca va intelegeti, dar hai sa incepem sa vorbim o limba pe care sa o inteleaga si cea mai importanta persoana din camera..." si apoi am tras un "ha ha ha" gen Basescu... Stiu ca unii pot zice ca am fost nepoliticoasa... dar nu-i asa.. Pana la urma si sotul meu a recunoscut ca el nu a procedat corect.
Cat concediu aveti voi acolo? Ca dupa 2 saptamani de Paste urmeaza o luna in Romania... e ceva, nu gluma..

20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

m-am mai linistit putin,nu de alta dar la ora 4 ma duc sa vad o casa si trebe sa fiu in toane bune,mai ales ptr iubita mea bebelusha
multumesc tuturor care mi-au dat sfaturi ptr supararea mea
sper sa nu mai pun totul la suflet si sa trec mai usor peste toate relele din lumea asta

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Incercai sa dorm nitel .. fara succes insa.
Nana . Ai dreptate, trecem noi si de asta.
Myral - picaturile se numesc "Rescue remedy" - descoperite de un anumit dr "Bach" in 1930 - "Original Flower Remedy". Sunt indicate inainte de examene in general, si sunt indicate intregii familii. Ma surprinde ca pe pachet e scris in engleza, in ciuda faptului ca suntem in Germania. Oricum, nu ti se elibereaza (ca de altfel toate medicamentele in sarcina) decat cu prescriptie medicala. Mie mi le-a prescris ginecologul, ca i-am zis ca o sa am o perioada f stresanta.
Fetele din Germania - voi aveti hebamme? Data trecuta la control dr meu a fost in concediu, si m-am dus la o doamna "inlocuitor". Si am uitat sa o intreb. Prin ce perioada de sarcina se repartizeaza una? Sau ... cum o gasim?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina
Cat concediu aveti voi acolo? Ca dupa 2 saptamani de Paste urmeaza o luna in Romania... e ceva, nu gluma..

20+ cu Ioana

Eu am concediu 25 de zile platite iar daca vreau sa imi mai iau, nu va fi platit. Insa nu trebuie motivatie ca la noi sau sa te ia sefii la ochi ca iti iei concediu fara plata. Nu nene. Din punctul asta de vedere e perfect. Nu muncesti, nu esti platit. Simplu.
De Pasti nu am fost platita, voi fi acum, iar atunci am prins si 5 zile libere de drept, ptr ca a fost si la ei Pastele si au avut si ei liber.

Nana, 23+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Hallo fetelor..hallo Ramonaiani...avem o hebamma numai ca deocamdata e pt gimnastica si alte chestiuni pregatitoare....si mai e pentru mama si copil in prima saptamana de dupa nastere si cu vizitele acasa...mi s-a spus ca incepind cu saptaana a 25 trebuie sa ma inscriu daca vreau asa ceva ca mai tarziu e prea tarziu..nu am prea inteles, dar asta e....
Eu am crezut ca tot cu ea am sa nasc, dar nu e asa.. Aici la noi in fiecare a patra joi din luna se fac vizite organizate la spital, cel la care vrei tu sa nasti si se viziteaza salonul unde vei sta, camera de nastere, care trebui sa recunosc sunt super utilate si foarte confortabile nici nu zici ca esti intr-un spital,se asculta muzica relaxanta,totul se regleaza dupa dorintele tale, totul sa fie cat mai usor pt tine si sa nu mai fii traumatizata si de alte aspecte urmand sa te concentrezi doar pe nastere. Tot aici la spital sunt moase care au si praxis separat cu care iei legatura mai spre sf. sarcinii cam din lunaa 7-a si pe care o chemi cand e momentul..dar chiar si asa daca e sa vina ceasul totul e pus la punct si poti naste in bune conditii oricum pt ca asa e aici.
Imi pare tare rau pt cele care azi ati avut nervi , bine ca v-ati descarcat.
Nana, chiar ai fost victima unei proaste lipsite de profesionalism, nu e posibil asa ceva. Am avut si eu parte de o vizita ostila, din partea unei doctore care o inlocuia pe a mea, asta e, suntem straini si asa vom ramane...desi nu arata si nu au voi sa arate asta sunt rasisti.

carmen 23s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

[quote]Originally posted by rodicamaries
mai am o intrebare la voi, defapt doua... ma inteapa din cand in cand in zona ovarelor, dar nu insuportabil, si nu tine mult... ati intalnit careva simptomele astea?

Draga Rodica,
nu-ti fa griji.
Eu am ajuns la dr pentru dureri de burtica. Mi-au spus ca cele pe parti, in zona ovarelor, de obicei simetrice, sunt OK.
Ingrijoratoare sunt celelalte (ale mele) in zona inferioara a bazinului - congestie - de la sezut prea mult, si cele si mai suspecte sunt cele asa, ca la ciclu. Profunde, surde, nelocalizate, si cam de durata. Cica pot fi contractii pre-mature.
De aici voiau sa ma scuteasca 100% de munca, eu am cerut sa ma mai lase 50%, ca vad eu daca e cazul sa merg sa ma intind...
Pana in luna a 7a au zis ca trebuie avuta mare grija!

Cu edemele vad ca stiu fetele.

Piciulika 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Of, eu am postat un mesaj inainte sa plec si vad ca nu a aparut. Acum incerc sa iau din urma, desi sunt super aglomerata la birou. Imi vine sa plang de nervi, nu am chef de nimic, si sincer nu pot sa gandesc. Dar trebuie...

Am fost sa depun cerere pentru cazier, am vizitat o prietena si m-a intalnit cu Sabina care este tare dulce si arata foarte bine. Nu stiu ce se tot streseaza ea asa, sigur nu suntem genul manechin, dar nu mi se pare ca e asa rau. Oricum, ca de obicei, ne-am masurat si comparat burtile, dosurile si alte parti. Dar asta nu ne-a impedicat sa servim cate o prajitura.

Gabriela, felicitari pentru vestile bune, ma bucur ca esti asa fericita.

Nana, doamne prin ce ai trecut. Eu cred ca o luam la bataie si pe moasa, si pe asistenta. Vai de mine ce nebune! Acum tu lasa, incearca sa te linistesti sa nu il superi pe Razvanel.

Andries, eu am tendinta sa ma descarc pe cei de la serviciu, ca de acolo si frustrarea, insa tare imi e ca raman fara job. Ai dreptate cu limba engleza, evident ca pe Alex nu o intereseaza. Absolut deloc. Insa candva va trebui sa invete.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput