Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

asiza: pai Denis nu mi se pare deloc cracanat..sau poate nu m-am uitat eu la poza care trebuia...

uitati aici pun poze cu cracaniciul meu...
un cracanici
doi cracanici
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 poze Darius 5 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Va rog frumos terminati cu "are 5 luni, nu sta in fund", "are 6 luni si nu sta nesprijinit".

Cred ca un bb care sta nesprijinit, sigur pe el, cu spatele drept, mai mult de 5 minute, la 6 luni este extrem de precoce. Copiii medii stau bine in fund, nesprijiniti, si mai mult de cateva minute spre 7-8-9 luni. Marja normalului este foaaaaarte larga.

Si nu uitati, intre fulguletii nostri sunt si diferente de 2 luni! Ceea ce este enorm la aceasta varsta.

.. si crez ca ne paste in curand si "are 9 luni si nu s-a ridicat inca in picioare", "are 13 luni si nu merge inca singur". valeu, valeu, valeleu.

Normal ca bb si evolutia sa tb urmarite atent, dar nici asa sa ne cream singuri probleme. Pediatrul care urmareste constant copilul este cel mai in masura sa stie daca sunt eventuale probleme. Iar achizitiile&dezvoltarea unui bb se urmaresc in ansamblu.

Pe de alta parte, unii bb sunt mai dibaci la abilitatile manuale (apucat, manevrat), altii sunt mai atletici (rostogolit, stat in fund), iar altii is asi la comunicare (vocalizeaza, f expresivi).

Edit: la sfatul unei mamici cu vechime => data viitoare nu mai dau cu , ci scot direct

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim frumos pt felicitari. Revenim si cu poze, numa sa le gateasca nenea fotografu'. Si de posibila varicela inca n-am scapat. Mai avem vreo saptamana de carantina. Da ma bucur tare ca am putut sa-l botezam pe Grigore duminica si ca, mai ales, Matei era bine si a putut participa. Altfel ar fi fost cam aiurea..

Donia, imi pare tare bine ca Roxana a avut o aniversare pe cinste. Acuma mai tb si strans dupa.. brrrr.

Atunci sa ne traiasca Elenuta zisa si Dianocica.

Uff, Laura ce sperietura traserati.

Roxanicaaaaaa! Pe unde umbli?

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Adevarat graiesti!! Traiasca CONU mic botezat!! Si al mare ca doar e fratele lui!

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Va rog frumos terminati cu "are 5 luni, nu sta in fund", "are 6 luni si nu sta nesprijinit".

Cred ca un bb care sta nesprijinit, sigur pe el, cu spatele drept, mai mult de 5 minute, la 6 luni este extrem de precoce. Copiii medii stau bine in fund, nesprijiniti, si mai mult de cateva minute spre 7-8-9 luni. Marja normalului este foarte larga.

Si nu uitati, intre fulguletii nostri sunt si diferente de 2 luni! Ceea ce este enorm la aceasta varsta.

.. si crez ca ne paste in curand si "are 9 luni si nu s-a ridicat inca in picioare", "are 13 luni si nu merge inca singur". valeu, valeu, valeleu.

Normal ca bb si evolutia sa tb urmarita atent, dar nici asa sa ne creem singuri probleme. Pediatrul care urmareste constant copilul este cel mai in masura sa stie daca sunt eventuale probleme. Iar achizitiile&dezvoltarea unui bb se urmaresc in ansamblu.

Pe de alta parte, unii bb sunt mai dibaci la abilitatile manuale (apucat, manevrat), altii sunt mai atletici (rostogolit, stat in fund), iar altii is asi la comunicare (vocalizeaza, f expresivi).

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

la multi ani si sanatate de ziua numelui,tuturor Elenelor si Constantinilor !!

Ely (de nusicasiely)

Calin Constantin (Roxana.c)

elenalove24

Erica ELENA Nicoleta (ank999)

Alessandra Elena (Cristina_L)

LA MULTI ANI !! pt MAYA (de FlorentinaG) cu intarziere..a fost ziua ei pe 18.Si pt mamica ei,FLORENTINA.G,LA MULTI ANI !!!PT azi,implineste ani !!!

SA CREASCA MARI !!!! pt ca implinesc si ei lunisoare!!!:

Eduard Stefan
Adrian
Bogdan Cristian
Lisa
Ana Mihaela
David Mihai
Antonio
Anca-Alexandra
Antonia
Denis Cristian
Luca
Maria Cristina
Rares Bogdan

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cristina bine zis... eu zic ca problemele apar atunci cand incep discutiile de genul: al meu a zis la trei luni 'mama', la patru statea in fund, la cinci isi blenduia singur legumele ca, deh, mananca de 3 luni morcov, la patru luni mananca spanac si carne de porc si multe altele...sa vedeti cand om incepe sa mergem pe la 7 luni si sa facem diferentiale la un an jumate...acum pe bune, singura diferenta 'general valabila' e ca, intr adevar, copiii alaptati se dezvolta un pic mai repede. dar, inca o data, viata bate filmul ... si mai e o problema... eu zic ca sta in fund in secunda are spatele perfect drept, fara cocoasa, si sta de parca ar avea un bat in fund...x zice ca sta in fund in secunda in care se tine un pic la verticala daca i dai drumul la maini...si normal ca al lui x sta la 3 luni, al meu la 7...

una peste alta, al meu, draga, sta bine mersi in fund, ca tot veni vorba... cu betigasul infipt bine, ca la carte. DAR nu e in stare sa se ridice decat de la cea mai inalta treapta. se rostogoleste de pe spate pe burta dar invers nu mai poate nici sa l bati. este totusi, cel mai gras fulgulet.....acum vreo luna si ceva cand ne am intalnit cu teutz in parc, am vazut o pe alessia facand la bolboroci si vociferand cu scuipici nevoie mare....noi...doar de cateva zile facem mai cu spor...si mai demul, tocmai pt a nu complexa pe nimeni, deschideam subiectele cu ce face/ce nu face d. ca sa se vada ca nu le face pe toate... o sa reiau...

asa...ca tot uit. ce ne a mai invatat la gym. sa punem mana intr o parte cand nu mai putem sta in fund. sa nu cadem ca bolovanu'. e super. sa se lase pe o parte si apoi pe burta. adica din fund direct pe burta. iar super. daca va intereseaza ce si cum intrebati ca detaliez.

pt florentina. daca ne citesti da ne un semn

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna seara, fetelor!

celor care poarta numele Elena sau Constantin. sarbatoritilor acestei zile.

Yagmur, eu am avut edeme f. severe in timpul sarcinii (inca din luna a patra), dar nu mi s-a recomandat vreun tratament. Nu mai zic cum aratau picioarele mele in ultimele 2 luni....in luna noiembrie eu inca purtam un fel de papuci-adidas, ca in alte incaltari nu intram, nici chiar cu 2 numere mai mari. Iar dupa nastere, edemele au ramas aproape la fel de pronuntate....medicii care veneau la "vizita mare" nu vroiau sa ma externeze din cauza asta, cu toate ca nu mi s-a administrat nici un tratament (din cauza alaptarii).Abia dupa vreo luna jum. au inceput sa cedeze edemele, nici acum nu mi-am revenit complet. Bine, eu am probleme si cu rinichii, cred ca asta inrautateste lucrurile.
Deci, din cate stiu eu, nu se poate administra un tratament eficient pt. asa ceva. In afara de discomfort, nu cred ca mai pot fi alte neplaceri.... Multa sanatate gravidutzei si sarcina usoara!

flisa, una dintre cumnatele mele are 2 baieti....ambii au stat in fundulet undeva pe la 8 luni jumatate. Iar cel mic, nu merge nici acum, desi are 1 an si 3 luni. Ambii sunt sanatosi, dar asta a fost ritmul lor de dezvoltare. Eu zic ca nu ai motive de ingrijorare....daca e sanatos copilul, bucura-te de acest lucru si de momentele petrecute alaturi de el.

Vreau sa creez un album separat pe care sa-l adaug celui existent in mail-ul comun (noul album incorporat in cel care-mi poarta nick-ul).....cum fac asta? Ma ajuta cineva? Adevarul e ca nici n-am incercat, dar chiar n-am timp pt. tentative... Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

in caz ca vi se facuse dor avem si noi cateva poze, spre sfarsit una cu dintisorii ( nu inteleg in ce ordine mi le pune...)

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

fetelor, ia uitati www.trilulilu.ro/balaurul79/d343e00595cbb1" target="_blank">aicice se-ntampla cand bebe ramane singurel cu tati acasa...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by cristina_L

Cum vine treaba asta? Eu nu mai inteleg nimic. Ori suntem noi prea in urma ori voi aveti niste feti frumosi din povesti care cresc intr-o zi cat altii in 10.

Saptamana asta implinim 5 luni si nu avem nici un dintisor, nu stam in fundulet (decat daca ne tine mama), abdomene facem doar daca e ridicat carutul la 30°.

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
tot noi!
cat eram de micuta !
crestinare Alessandra
varsta Alessandra

dintisorii cu cat apar mai tarziu cu atat mai bine, sanse mai mari sa fie sanatosi mai tarziu...

in funduletz e bine sa stea dupa 6 luni, la 5 luni e inca devreme pentru vertebrele lui...

pupici

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput