Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

poze de la botez aici. Iar aici este sarbatoritul de ieri, Vladut.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

multumim mult pentru urari ...nu-mi vine sa cred ca ancuta are deja 6 luni ...repede au zburat lunile ...acum poate , de citeva zile, sa stea in fundulet ,dreapta ca un bat ...ba chiar apuca jucariile din apropiere fara sa cada ...in carut spatarul sta cam la 70 de grade iar ea se ridica singurica ...

pt ca nu am reusit sa intru de citeva zile vreau sa spun la multi ani pentru : luca , denis , ana , david , antonio , maria , rares ,antonia -sa cresteti mari si sanatosi ;
la multi ani maya si florentina
la multi ani constantin si elena

nu stiu ce a-ti mai discutat in ultimele zile ca n-am avut timp sa citesc dar mi-a sarit in ochi ca s-a botezat conu grigore ...felicitari si sa fie intr-un ceas bun

azi noapte dom'soara bubu a facut febra ...38,3 ...zilele aste cam greu a acceptat fructele iar legumele asa si-asa ...nu-i curge nasul , nu tuseste , nu are scaune proaste , stare generala buna ....eu am zis ca poate e o rinofaringita , am vorbit si cu dr si deocamdata dam nurofen , paracetamol si vedem miine ce va fi ...vaccinul l-am aminat pt saptamina viitoare...acum ma urla pt ca vrea sa doarma si nu poate ...ma duc sa vad cum o pacalesc...va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by cristina_L

Cum vine treaba asta? Eu nu mai inteleg nimic. Ori suntem noi prea in urma ori voi aveti niste feti frumosi din povesti care cresc intr-o zi cat altii in 10.

Saptamana asta implinim 5 luni si nu avem nici un dintisor, nu stam in fundulet (decat daca ne tine mama), abdomene facem doar daca e ridicat carutul la 30°.

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
tot noi!
cat eram de micuta !
crestinare Alessandra
varsta Alessandra

Stai linistita! Noi am avut pe 16, 5 luni, si incercam sa ne ridicam, nu stam in fundulet decat sustinute, si nu avem nici un dintisor. Nu/i nici o graba! Toate la timpul lor. Stau ei in fundulet cand au chef.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

multumim, multumim...da, si io sunt lenutza...va invit pe la noi, la un pahar cu apa de la robinet (-ul vecinului de sus ) si un mar ras, ca tot am bagat prima linguritza azi. cert e ca ma pregatisem de razboi si d a mancat ca un om mare. vazut linguritza, deschis gura, inghitit. de trei ori pana s a facut o linguritza intreaga si gata. asta a fost.

SA NE TRAIASCA BOIERUL !!!!

lavyada ma bucu ca ne ai scris. vazut poze cu ingerasul si cu printesa. esti o femeie de admirat pt curajul tau. sa va dea DD multa sanatatei iar irina sigur o va veghea se sus pe surioara ei. eu te astept, sa ne spui mai des de voi

asiza vazut denis. maaare smecherie...

offff, numai in fund vrea sa stea.... ma duc sa ma uit si la mark si revin

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Multumim de incurajari , credeam ca suntem ultimele....

Cand se fac vaccinarile acasa? Noi am facut la trei luni un vaccin 5 in 1 si acum la 5 luni a doua doza tot 5 in unu. Am inteles eu gresit sau voi faceti vaccin la 4 si la 6 luni?

poze Alessandra
tot noi!
cat eram de micuta !
crestinare Alessandra
varsta Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare pentru Anca-Alexandra de Auras_v
si Antonia de Saryta! Sa creasca mari, sa fie sanatoase si norocoase!

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor care isi serbeaza azi ziua onomastica!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA Lenutelor si Constantinilor! si sanatate celor mai proaspeti crestini!
Laura13- bine ca v-ati ales doar cu o sperietura zdravana. Nici eu nu mai indraznesc sa/i lasa Andreei in mana mai nimic pt ca baga in gura si se raneste. O data s-a muscat de limbuta strangand o jucarie de plastic mai tare intre gingii. Asa ca...langsam, ii atarn jucarele si poate doar sa le loveasca si sa le zdrangane nimic mai mult. Oricum degetelele ei sunt cele mai dulci, la cum le suge ai zice ca-i dau lapte chiar. Si DA, cerealele alea sunt extrem de bune, zau, as manca o cutie, dar mandrei nu i/am dat inca.
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Ca sa avem si noi poza la fulguleti trebuie sa trimit foto pe adresa mami_nov_dec_06@yahoo.com ?

poze Alessandra
tot noi!
cat eram de micuta !
crestinare Alessandra
varsta Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Am mai scris un mesaj si cind sa-ltrimit s-a strers. Sa vedem daca mai apuc sa scriu pina ma striga vreunul.
Laura13
Lui Rares i-au iesit doar pe palmulte bubitele dar se pare ca au mai disparut din ele. Multumesc de raspuns,eram tare ingrijorata.
Asizanu ai de ce sa te ingrijorezi daca Denis a acceptat asa bine Milumil 2.
Rares nu prea regurgita inainte si daca o facea elimina o cantitate mica de lapte. Acuma se intimpla si de 2 ori dupa cite o masa si cantitati mai mari, de asta ma ingrijorez.
Dar miine ii tragem o vizita la pediatra sa imi mai treaca mie din paranoia.

Nici Rares nu sta in fundulet singur dar vrea sa se ridice incontinu si nu are nici un dintisor inca dar in citeva zile sper sa apara ca m-a terminat cu miriiala si cu salivatul.
La multi ani sarbatoritilor si tuturor ce poarta numele de Constantin si Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

dianocica, La multi ani si tie!
Fetelor, nici Rares al meu nu sta in fundulet nesprijinit desi are 6 luni 1/2. El de cate ori il pun in fundulet vrea sa se ridice in picioare. Oare e normal? Maine am chemat-o pe pediatra sa il examineze putin in urma tratamentului pt rahitism si sa vedem daca mai continuam cu vit D injectabil. In rest este super vioi si energic doar ca nu sta in fundulet nesprijinit. Este cazul sa ma alarmez?

Rares

Mergi la inceput