Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura13 spune:
salutari mamici!
a deju
dianocica vazut pozele cu d, dar eu nu am vazut dintisorul. cred ca e prea intunecata poza in dreptul guritei. ma tot uit la poze, ma uit si la dani si nu imi vine sa cred ca acu' 6 luni erau in burtica.ce mari si frumosi au crescut!
am o stare... e de inteles dupa ziua de azi. a! si ca sa fie tacamul complet... nepotica mea si-a spart capul. adica nu a fost nevoie de copci, dar tot asa se cheama. alerga pe trotuar si a deschis o tipa usa de la masina (parcata pe trotuar), fara sa se asigure si Stefi a intrat cu capul in coltul portierei. chipurile tipa a zis "imi pare rau" dupa care a plecat. dar bine ca nu a fost mai rau.
fug si eu la somnic!
pupici si n buna
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
adinazot spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Am revenit.......ieri a fost o zi super obositoare...la ziua gemenelor...multi copii..galagie multa....Mark plangea cand ii puneau copii mana pe adidasi...a fost greu....
Asiza.......ce mare e Denis...si ce activ e...ce fain se intoarce....asa doarme si Mark!Cum a fost la munte???Vrem poze!
Adinazot...Alessia e fetita mare deja...frumusica ca si mami!
Ruxandra...felicitari pentru crestinarea conului...
Laura13...nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce ati trecut...de acum sa vezi cate boacane o sa mai faca...
Am pus si noi pozici Poze cu zambaretu Mark
tuturor bebeilor care mai adauga o lunisoara!!!!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
ALEXANDRA,ce a crescut si Marc si ce dragut este,mi place de mor poza unde doarme cu telecomanda,e morta!!!
LAURA,mersi,ce bine ca nu a patit nimic....trebuie sa avem mare gria cu obiectele astea....
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7
adinazot spune:
quote:
Originally posted by dianocica
in caz ca vi se facuse dor avem si noi cateva poze, spre sfarsit una cu dintisorii ( nu inteleg in ce ordine mi le pune...)
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
MORTAL!!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7
desiree spune:
..super dragalash Mark de Alexandra !
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
asiza spune:
Dianocica...imi palce de mooor poza cu D "iepuras reloaded" ...doi dintisori, doi ochi albastri absolut superbi si balutele curgandu-i siroaie!!!!
Alex, smecheras mare Mark asta al tau!...Si mie-mi place poza in care doarme protapit in telecomanda!
Flore, e asa gingasa Alessia in rochita aia superba!
Conu' Grigore...bag de sama ca s-a crestinat!!!!!!! Felicitari!!!!
Madaluta, mie chiar nu mi se pare Darius cracanel...Ai mai fost la ortoped cu el? Sau la pediatru? Ce-au zis?
Desiree, asta cu dintii care apar tarziu sunt mai sanatosi...e un mit ...Cristi (al meu sot) are dinti de la 3 luni jumate si acuma are 32 de ani si nu stie ce-i ala medic stomatolog! Are o dantura perfecta!!!!...da' si io tot de pe la 4 luni am dinti si merg la stomatolog de la 7 ani!!! ...So...pupam bb Octavian!
Nici al meu nu sta in funduletz...dar nici nu mi-a trecut prin cap sa-mi fac probleme...nici macar nu se intoarce de pe o parte pe alta (a facut-o o singura data, dar inclin sa cred ca a fost doar accidental), in schimb, se vede si din poze, se invarte ca elicea in patutz...cand oblic, cand transversal, cad e cu capul unde ar trebui sa-i fie picioarele...etc etc...fiecare copil cu ritmul sau!...aaa, nepotelului meu, Mihai, i-a iesit primul dinte la 1 an!
Laura13, bine ca ai venit la timp din baie si l-ai vazut pe Dani!!!!
Raluca, am vazut azi in parc o fetitza care semana perfect cu Adinuta....avea 3 anisori...nu aveam aparatul foto la mine ca i-as fi facut o poza s-o vezi pe fiica-ta la 3 anisori ...dulcica fooooc...
Adina, Alessia e tot mai frumoasa!
Va pup, merg la culcarica ca-s franta!!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
bamboletta spune:
Salutare
Azi trebuia sa facem vaccinul dar l-am amanat avem rosu in gatasta explica toata agitatia Antoniei de vreo 3 zile si plansetele noaptea
imi este asa ciuda toata iarna nu mi-a racit si raceste vara
Am citit asa in mare nici nu mai tin minte ce am citit
Am vazut poze frumoase cu Denis,Alessia,Mark,Dmare
Lorym-multumesc
Ruxandra_sb-felicitari pt crestinarea "Conului Grigore"
Laura- si Antonia se joaca cu lantul de la suzeta il prind la jucarie can iesim afara,cred ca ati tras o sperietura
Porumbita-nu stiu unde sunt artificii in Iasi poate stiu celelalte fete
Pt toti sarbatoritii de azi
fug la somnic ca sunt rupta de oboseala
n buna
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dianocica spune:
bre, laurici, bre. io te dintisorii imi pare tare rau de nepotica ta, sa se faca bine cat mai repede. iar tampiti...
adinazot am vazut acum la stiri ca a fost o supergrindina in sibiu. totul ok? sau v a ocolit?
da, si eu votez pt mitul dintisorilor tineri si prosti cred ca, din cauza ca erau expusi mai mult, si neingrijiti( ca doar nu se spalau pe dinti copiii acu' douj' de ani cum se spala acum ) se cariau primii...dar tot insist ca e mai usor daca ii cresc mai tarziu pt ca, cu cat e mai mare bb, cu atat e mai usor sa te intelegi cu el, sa i distragi atentia de la durerea aia nenorocita...
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
radu.anca spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor, mari si mici, si asteptam poze de la conu' Grigore!
Mai fetelor, am gasit metoda prin care se face copilul agitat sa stea cuminte in parc: il pui cu fata la fantana arteziana. Si asa scapi de dat in scranciob, de tinut pe tobogan, etc. Mie mi-a tinut figura vreo 20 de minute. Ce e drept, era si o fantana desteapta, cu "program artistic" fain. Dom'le, voi ce faceti in parc cu copilu'? Ca al meu nu doarme, nu sta linistit in carut cu suzeta in gura, ca toti aia de varsta lui, nuuuuuu, lui ii trebuie sa se zgaibere peste tot, sa atinga fiecare bara, fiecare scandurica si jucarie, ca sa nu mai zic de biciclete. Dupa care tre sa lasi copil sociabil sa se ia de manuta cu marocani, negri, spanioli si romani pliiiiiini de praf, cu mucii pana la brau, etc. Da ce sa faci, asta e viata in comunitate. Deosebirea e ca acei copii merg, pedaleaza, se catara, etc.Pt mine e foarte obositoare o zi in parc.
Da abia o astept pe aia de maine, ca sa ma laud ce copil frumos si destept si elegant am! Na!
Teutz spune:
Multumesc pentru raspunsuri, Dianocica, Bambo, Laura13, Dbunny!
Dbunny, e posibil sa planga in somn si de la gaze, dar mie mai mult imi da impresia ca viseaza, desi se spune ca bebelusii nu viseaza.
Laura, slava domnului ca Dani este bine! Nici nu vreau sa ma gandesc ce tare te-ai speriat!
Radu.anca, felicitari pentru dintisor!
Ruxandra, sa fie intr-un ceas bun crestinarea conului!
Porumbita, felicitari pentru primul "mama" al lui Mario!
Adinazot, Alessia este o scumpete! Ce-mi place cum isi prinde piciorusele! Abia astept sa o vad si pe Alexia asa. A reusit o singura data sa-si prinda un picior, dar l-a scapat repede. Acum baga abdomene la greu.
Asiza, a crescut Denis, e barbatel deja, si pe zi ce trece devine mai chipes!
Alexandra, Mark sta bine in fundulet, manca-l-ar mama de zambarici!
Lavyada, Andrada este o frumoasa si mi se pare ca seamana cu tine leit! Felicitari pentru dintisori!
Flore, ai o fetita dulceeee foc!
Cristina_L, Alexia are 5 luni si jumatate aproape si nu se vede nici urma de dintisori, in fund nu sta, dar face abdomene si se rostogoleste de mama, mama. Asa cum au spus si fetele, fiecare copil cu ritmul lui.
Dianocica, imi place d mic de nu mai pot! E demential in poza cu "daca pune careva mana pe Oana, il rup"! Ce bine se vad acum dintisorii iepurasului!
Bambo, imi pare rau ca Antonia are rosu in gat, iubita de ea! sa treaca repede, repede!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Ariadna30 spune:
Deci nu stie nimeni cum se fac albumele....:) Bine, incerc eu acum ...sper sa nu-mi prind urechile pe acolo.
Poze Andrei Bogdan
Poze 2
Poze 3