Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Radu.anca, si Alexia doarme foarte putin cand iesim la plimbare, asta in zilele norocoase, ca de cele mai multe ori nu doarme deloc. Cand mergem in parc, daca o tin cu fata spre mine, chiuie, gangureste si rade la mine de nu mai poate. Daca o tin cu fata spre lume, studiaza tot ce vede. Oricum trebuie sa fim tot timpul in miscare, nu ma pot aseza pe vreo banca, daca ea e treaza, ca ne stie tot parcul!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Nu mi-a reusit faza cu albumul, am pus pozele langa cele 3 care erau deja in album. Sunt si vreo 5-6 poze pe care nu intentionam sa le pun in mail-ul comun, dar...nu stiu cum sa le sterg. M-am uitat prin optiuni, dar n-am gasit afurisitu` de "delete". :D

Poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristina_L,daca te uiti acum in lista,unde esti tu trecuta (la 26 decembrie) ,am pus acolo un link "poze" si te duce direct la pozele tale.
daca vrei sa le ai si in album,poti trimite,da,la mami_nov_dec_06 si cand intru acolo ti le pun in album .
fetele sigur nu au citit mesajele mele,asa ca sa nu crezi ca nu te-au pus acolo cu votarea din vreun motiv.
eu nu am linkul cu votarea.poate il gasesc...
mai si mereu imi sare reclama aia cu votarile..si acum nu e..
nu stiu sa ajung la siteul ala.
proasta sunt..`pot sa intru prin linkul unei fete din lista de votari.
si acum sa te caut..
nu gasesc...da-mi linkul si poate maine incerc din nou sa imi fac timp.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dianiocicaa,SA NE TRAIESTI !!!!

ARIADNA EU TOT REPET CUM SE PUN POZELE,APROAPE LA FIECARE CAPITOL.
vad ca ai reusit.l-am vazut pe Bogdan frumuselul!si pe tine,slabuta !
citeste pe acolo totul cu atentie si ai sa faci totul bine.
ai optiunea sa le muti din albumul comun in albumul cunumele tau.deschide poza respectiva si vezi pe acolo butoanele.share,etc..nu-mi aiminteec exact care e dar le iei la rand.
pt sters,tot asa,deschizi poza respectiva si tre sa dai de un delete pe acolo prin botoanele de sus.
daca intru acolo itispun exact,dar acum er tarziu,merg la cuclare..

poate mai intra vreo fata si citeste si ce scriem noi pe aici,din cele care s epricep,si descurca si fetele astea doua ....

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna seara la mine, buna dimineata la voi.
Noi azi am fost in plimbari ca in Canada a fost zi libera, ziua reginei Victoria. Am fost la un parc mare cu tema acvatica, Marineland se numeste, am si pozat vreo cateva creaturi, mai o orca, mai un delfin, mai o morsa, mai o foca, cine are chef e invitat la vizionare. Trebuie sa mai mergem ca azi am apucat sa vedem cam un sfert, dar vara de abia incepe... Cristinel a apreciat si el plimbarea, a dormit cam o ora neintrerupt si inca vreo ora pe apucate, asa ca ne-am facut permis pe intregul sezon ca sa ducem copilul sa doarma acolo :)

dianocica, la multi ani cu sanatate, sa fii o Lenutza fericita viata toata! Bravo pentru mar... (ati inceput cura de slabire ?) Dintisorii si posesorul sunt superbi!

La multi ani Ancuta si Antonia, felicitari pentru prima jumatate de an de viata, si la muuuulte inainte, care mai de care mai bune!

Ruxandra, felicitari pentru crestinarea lui boier Grigore, ma bucur ca a fost si Matei bine si ca ati fost impreuna.
Bun speechiul pentru fetele panicate, si daca nu merge asa scoate biciul . Facem si o poezie "Daca nu merge cu spiciul / Incercam din nou cu biciul".

Yagmur, parca nu te-am citit azi, asa ca preventiv iti dau un pupic sa-ti dea puteri pentru toata saptamana

asiza, eu tot mai insist, de ce nu incerci sa-i dai cerealele cu lingurita? Uite cum iti prinzi urechile in tetine si Y-uri si stelute, reglable si fixe, etc., cand peste tot pe unde am citit se recomanda lingurita.

bambo, sanatate Antoniei si sa fie veseluta micuta

madaluta, nici mie nu imi pare cracanat Darius, adica nu cred ca e deosebit de alti copii. Cristi e mai grasun si nu imi dau seama daca arata la fel, are picioarele cam ca Denis al asizei.

Mare grija, fetelor, pe mine ma ingrijoreaza cand vorbiti de celofane, pungi, baloane... cateva secunde de neatentie si va ies peri albi! Nu le dati obiecte care nu sunt jucarii facute special pentru bebei, am patit si eu o chestie cu Roxana, cam cum a povestit si Laura azi, asa ca eu mi-am invatat lectia.
La tema cu jucariile revin maine ca acum sunt moarta de oboseala si trebuie sa incerc sa ajung in pat.

O zi buna!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

buna dimineata!
La multi ani!celor care ieri si-au serbat onomastica,bebelusilor care au si care fac azi juma de an si Florentinei.
eu daca vreau sa mai am vreo participare pe forum,asta e singura ora cand pot scrie ceva.acu tot familionul doarme si am un moment de respiro.
noi suntem bine,ne tinem de program cu dintii.fimea adoarme din ce in ce mai repede la pranz,fara scandalul de rigoare.ceea ce inseamna ca daca ai nervii tari si perseverezi,intr-un final ajungi undeva
a venit steamr-ul,a durat 3sapt fix.acum mai ramane sa-l incerc.cred ca mai devreme de weekend nu vad cand sa gasesc timp sa ma dumiresc cum functioneaza
laura te cred ca ai tras o spaima!
felelor nu cred ca e ok sa ii lasati sa se joace cu celofane!
am vizinat si cateva poze,toti bb-ei sunt deliciosi
desiree ieri nu ati fost in parc?am dat sms si nu am avut raspuns
madaluta nu mi se pare prea cracanici.cred ca se incadreaza in mormal,dar mai cere o parere avizata ca stiu cum e sa ai "piticu" undeva acolo...
am pus si eu poze noi.daca vreti sa vizionati poftiti aici
lorym in pozele de data trecuta tipa care ii citea teodorei era nasa ei.pusesem pozele cu gandul sa-i dau si ei link-ul.nu am mai apucat sa le scot de acolo.
ps. ai o bebelina suprba si iti tin pumnii poate se mai rezolva din probleme
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'Neatza!

Ei, Donia, ce frumoase poze ati facut voi acolo!!!! Super!!!
Anateo, ai doi copii minunati! Si Seba e un grasunici!! Cat cantareste?

Fetelor, am emotii...de aia m-am si trezit devreme...azi mergem la eco la rinichi la asta micu'...teoretic ar trebui sa fie ok pana la varsta asta...sa-i tineti pumnii lui Denis, ok? Intru eu cu vesti DUPA!

V-am pupat!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by asiza

'Neatza!

Ei, Donia, ce frumoase poze ati facut voi acolo!!!! Super!!!
Anateo, ai doi copii minunati! Si Seba e un grasunici!! Cat cantareste?

Fetelor, am emotii...de aia m-am si trezit devreme...azi mergem la eco la rinichi la asta micu'...teoretic ar trebui sa fie ok pana la varsta asta...sa-i tineti pumnii lui Denis, ok? Intru eu cu vesti DUPA!

V-am pupat!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Bafta la eco,o sa fie totul bine!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

In primul si in primul rand tinem pumnii stransi tare, tare lui Denis. Asiza sa ne aduci vesti bune! Priceput?!

Dianocica, vizionat dinti de dmic si inceputurile in ale statului in popou. Precum si balaceala cu mami. M-am bagat si la luna 1 si ce-mi vazura ochii! Ce putu sa creasca voinicul nostru, ca fat-frumos din poveste ..

Iar apropo de gym ca bine le zici, invata sa se ajute de maini pt mentinerea echilibrului si nu sa caza precum bolovanul. Si eu am vazut asta la o emisiune, ii invata pe bb sa stea cu picioarele desfacute, aplecati in fata si sa incerce sa se redreseze folosind mainile. Conu daca n-are lateralele asigurate se duce precum acea pietricica ..

Radu.Anca si noi (mai bine zis tanti care-l mai plimba) am descoperit beneficiile fantanii arteziene. Mai ales inconjurata de flori puternic colorate. Odata cand au oprit nenicii apa si i-au furat conului spectacolul acesta a si protestat!

Anateo bafta cu adormitul la pranz si cu programul. Si sa ne povestesti de steamer.

Donia, m-am conformat si-am si strecurat asa.. mai "diplomat" o fina amenintare.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Azi imi soseste dulapul pt camera Aessia,pe care l-am comandat de o luna,ce bucurie pe mine,dupa ce il montam pun poze

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput